Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LMGTFY Jo, tak my jsme zvídaví a máme občas i trochu hustší humor
A když už mám ten mikrák doma a na škole jsem dva semestry hodnotila býčí, kančí a beraní sperma… Slovo dalo slovo ![]()
Jinak jak je to v Postřižinách- Když na komín, tak na komín ![]()
Tak jo, holky. Já vím, že se to nemá. Ale samozřejmě to neumím vydržet a 11 DPO testuju. No a když se hodně zasním a tu fotku zmenším, tak je tam vidět nejspíš žlábek na barvivo. Samozřejmě to není z ranní, to by bylo málo napínavý, žejo. Tak se tím můžu aspoň do zítřejšího rána utěšovat.
@merlose
no ahoj. Jak se dari? Ani tech 1000 prizpevku nebudu cist
Povidej ![]()
My se stale pokousime ![]()
Objevila jsem Macu a uz ji beru 3 tydny. To je vecicka
Skoda ze jsem na ni neprisla driv.
Hodne ji verim
pis piste ![]()
No néé, tady je spousta starých známých
A zdravím i nové tváře ![]()
@Soleil 11 Jo, to dělení lásky (a pozornosti a péče) je pro mě taky zatim nepředstavitelný. Ale tak nějak do budoucna si to umim představit
Jakože bychom to přestali hlídat, až Matyáškovi budou tak 4. Ideální odstup mezi sourozencema je prej 8 let
Ale na to nemam věk, žejo. Maty je teď zlato, miluju to chodící mluvící dítě, to je fakt pohoda. No a musím se teď dost starat o nemocnýho tátu a taky v rámci možností o bráchu, kterej měl autonehodu.. Chci miminko až si ho zas budu moct užít ![]()
A jak u vás?? Jak se máte s tim Tvym drobkem?
@Bjetuš
Tak jak píšeš Neli má 4.roky a už miminko chvíli pohlída,když jdu na záchod nebo se rychle vysprchuju. 8.let už je moc.Maji se konečně moc rádi,I když trochu ještě zarli ale jinak už je to ok
.Tak ať se oba rychle uzdraví
brácha i tatínek
je to moc vážné?
@Bjetuš Šíma má bratránka, přesně o 8 let staršího a je to naprosto ideální. Strašně ho miluje, vlastně se zbožňujou navzájem. Už se umí i o Šímu postarat, hrát si s ním, ale je to něco za něco. Až bude Šíma v jeho věku, tak Sebík bude běhat za holkama…Já vidím ideální rozdíl 2-3 roky, nicméně ze začátku to je asi hroznej šrumec ![]()
Mimochodem taky už se těším na nějaký normální dítě
. Máme 14 měsíců a jen mi utíká, prostě úplně všude. Dělá si co chce a když se mu něco nelíbí, tak prostě brečí
. A to zlobení…tuhle jsem myla záchod, pak odešla a za chvíli slyším nějaký divný zvuky. Otevřel si skříňku, vytáhl košťátko a jal se mýt záchod. Voda tedy úplně všude, na zemi, po stěně…Vůbec se hodně orientuje na koupelnu, do vany hází úplně všechno co najde a občas to hodí i do záchodu (sklopený prkýnko nepomáhá, zvedne si ho
), naposledy si tam hodil boty ![]()
@j-p Jasně, 8 let mi už taky přijde dost, jen to někde vysvětlovali. Ale právě že v těch aspoň čtyřech letech je to starší trochu samostatný. Všechno má něco.. určitě je fajn, když jsou dva roky (nebo i míň) od sebe a brzo si vyhrajou, ale pro mě to prostě neni, ten počáteční mazec mi za to nestojí. A Neli mladší sourozenec je kluk nebo holka? promiň, zapomněla jsem..
@Izie Matyáš má o 9 let starší sestřenici a jsou to kámoši jak hrom a milujou se, takže u nás stejně. Jo to má Šíma teď super věk
Vydrž! Nech ho všechno vyzkoušet, ať je špinavej a mokrej on i byt, ať si zkusí všude vylézt.. Vyplatí se to
Maty se samozřejmě taky vztekne, ale už aspoň řekne proč a co ho štve a co mu nejde a co ho bolí.. Akorát teď odplenkovávám a to je náš momentální boj ![]()
@j-p Jo a děkuju, brácha bouračku přežil jen zázrakem a rehabilitaci má tak na 3 měsíce, ale hlavně že žije. Nějakej blb nečuměl, předjížděl na dálnici, štrejchnul bráchovo autoa toho to úplně vyhodilo a a letěl několikrát přes boudu do pole. Jako potřebuju se naučit řídít, ale fakt se mi na ty silnice nechce ![]()
Pro me je 8 let docela dost. Vidim to u sebe. S brachou jsme o 9 let. Ze zacatku jsme ho se segrou vsude tahaly, pak byl vek, kdy „pecovani“ neni po chuti. @Izie dokud stetkou myje wc je to dobry. Vaja ji vezme a nosi po baraku, obcas ten vrch (ma to koulicku) oblizuje. Ted mam zrovna roztahanou kuchyn
zajimavy je, ze jak otevru neco ja, hned to zavira, sklapi mi prkenko kdyz jsem na wc, zavira dvere do spajzu kdyz neco hledam. Ale po sobe dvirka nezavira
@Bjetuš
Neli má 4.roky a teď má brasku 4,5 mesice Dominicka
.Až bude Dominik chodit ,tak spolu zbori barák.Ale je krásný jak se spolu smějí a děláji blbostí.Ja byla jedinacek
A chtěla sem aspoň 2 dětí
.Tak hlavně,ze žije
To je důležité .No já se bojím,když jedeme po dálnici.Dneska je to sama bouracka a pořád ,
každý den.
@Lentilkaaa83
teda to Neli naštěstí nikdy nebralo
štětka na záchod ale taky vše nahazela do vany. Ale už z toho vyrostla. ![]()
@Lentilkaaa83 @Hazentla Dámy, hlásím, že i přes moje obavy se zdá, že zlepšíme statistiku. Od čtvrtka jsem viděla na testech duchy a dnes jasně pozitivní. Tak snad se mu bude dařit. A děkuju za podporu.
@LMGTFY No tak to je paráda
Moc gratuluji, zatím jen potichu, abych nezakřikla.
Držím palce a dávej vědět, jak jste na tom. My byli teď na kontrole, všechno vypadá v pořádku, malej má 850g
26+1 tt