Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
29.8.18 18:25

@LMGTFY Jo, tak my jsme zvídaví a máme občas i trochu hustší humor :mrgreen: A když už mám ten mikrák doma a na škole jsem dva semestry hodnotila býčí, kančí a beraní sperma… Slovo dalo slovo 8)
Jinak jak je to v Postřižinách- Když na komín, tak na komín :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.8.18 14:19

Tak jo, holky. Já vím, že se to nemá. Ale samozřejmě to neumím vydržet a 11 DPO testuju. No a když se hodně zasním a tu fotku zmenším, tak je tam vidět nejspíš žlábek na barvivo. Samozřejmě to není z ranní, to by bylo málo napínavý, žejo. Tak se tím můžu aspoň do zítřejšího rána utěšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
30.8.18 17:01

@merlose :hug: :mavam: no ahoj. Jak se dari? Ani tech 1000 prizpevku nebudu cist
Povidej :kytka:
My se stale pokousime :pankac:
Objevila jsem Macu a uz ji beru 3 tydny. To je vecicka :pankac: Skoda ze jsem na ni neprisla driv.
Hodne ji verim :dance: :* pis piste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
31.8.18 10:44

No néé, tady je spousta starých známých :mavam: A zdravím i nové tváře ;)

@Soleil 11 Jo, to dělení lásky (a pozornosti a péče) je pro mě taky zatim nepředstavitelný. Ale tak nějak do budoucna si to umim představit :) Jakože bychom to přestali hlídat, až Matyáškovi budou tak 4. Ideální odstup mezi sourozencema je prej 8 let :D Ale na to nemam věk, žejo. Maty je teď zlato, miluju to chodící mluvící dítě, to je fakt pohoda. No a musím se teď dost starat o nemocnýho tátu a taky v rámci možností o bráchu, kterej měl autonehodu.. Chci miminko až si ho zas budu moct užít ;)
A jak u vás?? Jak se máte s tim Tvym drobkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.8.18 11:11

@Bjetuš :) :mavam: Tak jak píšeš Neli má 4.roky a už miminko chvíli pohlída,když jdu na záchod nebo se rychle vysprchuju. 8.let už je moc.Maji se konečně moc rádi,I když trochu ještě zarli ale jinak už je to ok ;) :srdce: .Tak ať se oba rychle uzdraví :) brácha i tatínek ;) je to moc vážné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.8.18 13:54

@Bjetuš Šíma má bratránka, přesně o 8 let staršího a je to naprosto ideální. Strašně ho miluje, vlastně se zbožňujou navzájem. Už se umí i o Šímu postarat, hrát si s ním, ale je to něco za něco. Až bude Šíma v jeho věku, tak Sebík bude běhat za holkama…Já vidím ideální rozdíl 2-3 roky, nicméně ze začátku to je asi hroznej šrumec :mrgreen:
Mimochodem taky už se těším na nějaký normální dítě :lol: . Máme 14 měsíců a jen mi utíká, prostě úplně všude. Dělá si co chce a když se mu něco nelíbí, tak prostě brečí :zed: . A to zlobení…tuhle jsem myla záchod, pak odešla a za chvíli slyším nějaký divný zvuky. Otevřel si skříňku, vytáhl košťátko a jal se mýt záchod. Voda tedy úplně všude, na zemi, po stěně…Vůbec se hodně orientuje na koupelnu, do vany hází úplně všechno co najde a občas to hodí i do záchodu (sklopený prkýnko nepomáhá, zvedne si ho :nevim: ), naposledy si tam hodil boty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
31.8.18 14:39

@j-p Jasně, 8 let mi už taky přijde dost, jen to někde vysvětlovali. Ale právě že v těch aspoň čtyřech letech je to starší trochu samostatný. Všechno má něco.. určitě je fajn, když jsou dva roky (nebo i míň) od sebe a brzo si vyhrajou, ale pro mě to prostě neni, ten počáteční mazec mi za to nestojí. A Neli mladší sourozenec je kluk nebo holka? promiň, zapomněla jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
31.8.18 14:44

@Izie Matyáš má o 9 let starší sestřenici a jsou to kámoši jak hrom a milujou se, takže u nás stejně. Jo to má Šíma teď super věk :mrgreen: Vydrž! Nech ho všechno vyzkoušet, ať je špinavej a mokrej on i byt, ať si zkusí všude vylézt.. Vyplatí se to ;) Maty se samozřejmě taky vztekne, ale už aspoň řekne proč a co ho štve a co mu nejde a co ho bolí.. Akorát teď odplenkovávám a to je náš momentální boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
31.8.18 14:47

@j-p Jo a děkuju, brácha bouračku přežil jen zázrakem a rehabilitaci má tak na 3 měsíce, ale hlavně že žije. Nějakej blb nečuměl, předjížděl na dálnici, štrejchnul bráchovo autoa toho to úplně vyhodilo a a letěl několikrát přes boudu do pole. Jako potřebuju se naučit řídít, ale fakt se mi na ty silnice nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
31.8.18 20:09

Pro me je 8 let docela dost. Vidim to u sebe. S brachou jsme o 9 let. Ze zacatku jsme ho se segrou vsude tahaly, pak byl vek, kdy „pecovani“ neni po chuti. @Izie dokud stetkou myje wc je to dobry. Vaja ji vezme a nosi po baraku, obcas ten vrch (ma to koulicku) oblizuje. Ted mam zrovna roztahanou kuchyn :mrgreen: zajimavy je, ze jak otevru neco ja, hned to zavira, sklapi mi prkenko kdyz jsem na wc, zavira dvere do spajzu kdyz neco hledam. Ale po sobe dvirka nezavira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.8.18 21:44

@Izie :D :mrgreen: :lol: štětka na záchod :mrgreen: by mne mne omejvali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.8.18 21:49

@Bjetuš :) Neli má 4.roky a teď má brasku 4,5 mesice Dominicka :srdce: .Až bude Dominik chodit ,tak spolu zbori barák.Ale je krásný jak se spolu smějí a děláji blbostí.Ja byla jedinacek :( :,( A chtěla sem aspoň 2 dětí :srdce: .Tak hlavně,ze žije :hug: :* To je důležité .No já se bojím,když jedeme po dálnici.Dneska je to sama bouracka a pořád , 8o :roll: každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.8.18 21:51

@Lentilkaaa83 :) :lol: teda to Neli naštěstí nikdy nebralo :lol: štětka na záchod ale taky vše nahazela do vany. Ale už z toho vyrostla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.9.18 10:15

@Lentilkaaa83 @Hazentla Dámy, hlásím, že i přes moje obavy se zdá, že zlepšíme statistiku. Od čtvrtka jsem viděla na testech duchy a dnes jasně pozitivní. Tak snad se mu bude dařit. A děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.9.18 18:47

@LMGTFY No tak to je paráda :potlesk: Moc gratuluji, zatím jen potichu, abych nezakřikla. :srdce: Držím palce a dávej vědět, jak jste na tom. My byli teď na kontrole, všechno vypadá v pořádku, malej má 850g :palec: 26+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí