Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@merlose to mě strašně mrzí
Tahle možnost mě tedy vůbec nenapadla
Tebe život opravdu nešetří, takových ran osudu
![]()
@merlose
to mi je moc líto
drž se
takže manžel boj prohrál
.I kamaradce umrel brzy pritel a zustala sama z dvema dětmi.
Posílám ti veliké objetí a hodně sil
.
@j-p jj prohrál. Ani pořádně nevím, jestli vzal na vědomí, že čekáme druhé. Jak to zvládla kamarádka? Je tady na emiminu?
@Izie Brzy budu v týdnu, kdy šel malý na svět. Jestli ho přečkáme v klidu, tak už nás čeká jen to dobré. Já mám testy v naprostém pořádku, tak snad už se nic neobjeví. Jen musím řešit peníze, takže chodím furt do práce a místo mateřský opět budu pracovat. Mám taky pár brigád z domova. Musíme to zvládnout. Lidi mi radili, ať dám to druhé pryč, ale neváhala jsem ani minutu. ![]()
@merlose jezisi, to je strasne. Mohu se zeptat, co se stalo? ![]()
@merlose rozhodla jsi se dobře, taky bych nešla na potrat. Manžel neměl pojistku? Vím, že to většinou pokryje jenom hypotéku, ale aspoň o starost míň s bydlením. A od července se trochu zvyšuje rodicak, určitě to zvládnete
A ještě jednou upřímnou soustrast ![]()
@merlose upřímnou soustrast, s tebou se kočko život také nemaže. Nechal ti tady poklady největší co asi mohl dát. Je mi jasné, že to není a nebude vůbec jednoduché ale věřím že to nějak dáš, jsi bojovnice. Posílám aspoň virtuální
kdybych mohla moc ráda bych ti nějak pomohla, kdyby tě něco napadlo neváhej napsat.
@merlose Uf, vyhrkly mi slzy do očí. Můj brácha nedávno taky bojoval o život, tak tyhle „nesmyslný mladý“ smrti prožívám asi ještě víc. Pamatuju si, že byl tvůj anžel nemocnej, ale že prohraje mě nenapadlo. Co říct.. drž se ![]()
@Izie @medmenka @Bjetuš Děkuju holky, nějak už to začínám trochu dávat. Pojistku máme, ale splácím toho docela dost, do toho malé dítě, za chvilku druhé…ale zatím si nějak vystačíme, nestrádáme. ![]()
@merlose upřímnou soustrast..
asi to nebude jednoduche, ale určitě jsi udělala dobre. Taky bych mimčo nedala pryc. ![]()
@merlose
zlatíčko ne nechodí na emimino.Taky si koupili barák a dře aby ho splatila.To jim aspoň po něm zustalo.Maji domov a vzpomínky na tátu.Byl taky mladý a náš kamarád.
.Bolí to a už to zvládá líp.
Posíláme ti moc pusinek a veliké
Já a Nelinka a Dominiček
![]()
@merlose
máš facebook?Kdybys chtěla napiš kde tě najdu ?Jméno a příjmení do sz .
![]()