Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.19 16:20

I ivf a podobne proplaci pojistovna myslim jen do 39 max 40, nemusite to pak stihat

• Citovat
  • Upravit
3289
14.5.19 17:09
@Anonymní píše:
I ivf a podobne proplaci pojistovna myslim jen do 39 max 40, nemusite to pak stihat

Přesně tak.. Kamarádce první nevyšlo a další si už platili plně sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 17:16
@Lentilkaaa83 píše:
Přesně tak.. Kamarádce první nevyšlo a další si už platili plně sami

Znama ted mela posledni pokus, jedno jim ores ivf vyslo a chteli druhe a to ted nevyslo. Tak dalsi asi taky budou platit, pokud se pro nej teda rozhodnou no…

• Citovat
  • Upravit
16548
14.5.19 21:00
@audiomax píše:
@merlose Ahojky, ale to mě mrzí, co se stalo? No práce, děti, to věřím, že je to záhul, já se válím doma, mám jednu velkou na vysoké a jednu dvouletou a je to záhul :lol:

Ovdověla jsem krátce po tom, co jsem podruhé otěhotněla. Ale už jsme se docela zajeli, nějak to zvládáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 21:15
@merlose píše:
Ovdověla jsem krátce po tom, co jsem podruhé otěhotněla. Ale už jsme se docela zajeli, nějak to zvládáme.
:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
3594
4.6.19 20:53

@audiomax @Izie @merlose @Lentilkaaa83 @wallace
Holky ahoooj! :mavam: Taky mi chybi to nase klaboseni, achjo to byly casy! Ale neni uz proste cas, uz sem tez chodim malo pac to vetsinou vazne, ale muzem to klidne zase roztocit :mrgreen: :pankac:

@Izie Ty brdo ty uz budes za mesic rodit!!! 8o To neni mozny, vubec ze uz druhy, vzpominam uplne presne kdyz jsi byla tehu prvne, neuveritelny jak ten cas leti.

@audiomax Zlato to bych presne udelala ja, nechala bych si bojovnicka zavest, bez prasku a hormonu a nechat to osudu, bud se podari nebo ne. Jestli mas ty myslenky ze ji tam nechces nechat „umrit“ jak tomu rikas, tak do toho jdi aspon takhle. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
6.6.19 13:23

@Soleil 11 taky je mi líto, že už sem skoro nikdo nechodí…Ale za těch pár let jsme se každá o kus posunula :lol:. Skoro všechny už máme doma neposedný rarachy :mrgreen:.. Loni byl Šíma ještě hodnej rocak, letos už má svojí hlavu - to ci, to neci… Zlobí co mu síly stačí, ale na mimi se asi těší. Je tedy zatím presvedcenej a všem říká, že mimi má v bříšku i on, táta, a babička s dědou :srdce:.
Strašně tohle těhotenství uteklo, už ani ne 2 týdny a budeme čtyři :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
6.6.19 13:28

@Izie :) tak ať vše dobře dopadne :* :hug: :srdce: :* budem na vás myslet a držet pěsti :pankac: :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.6.19 13:38

O prvni jsme se zacali snazit ve 35, po 14m se zadarilo a ja porodila ve 37. O druhe jsme se zacali snazit o rok pozdeji, jedno ZT hned na zacatku a pak 17m hluche obdobi. Ted jsem v 10tt, je mi 39 a rodit budu kratce po 40. narozeninach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.6.19 21:18

Femibion 1

Ahoj snazilky a zkusene :) mam dotaz. Snazime se pres pul roku o prvni mimo, je mi 37.
Uzivam Femibion 1 a vzdy pred ms jsem 26 dc zacala spinit, posledni rok. Mam 28 dc a ovulku 14 dc. Dnes jsem 27 dc a nespinim. Je mozne, ze vitaminy srovnaj hladinu hormonu? Uzivam ho teprve 1 mesic. Dekuji za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.6.19 19:41

@Izie Ty brdo holka to ja narez. Tak to abych uz kazdym dnem drzela palce. :mrgreen: preju ti pokud mozno rychly porod, at uz mas ten uzlicek doma a prijd se hlavne pochlubit!! :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.6.19 19:45

@warita Ahoj! Ja rodila tez v 38 a kdybych ted jeste zazrakem otehotnela, tak budu rodit uz po ctyrictce. Kazdyho vec, nekdy to proste jinak nejde, ja manzela poznala az ve 32 letech. A je mi bajecne, jsem stara matka, ale strkam casto petadvacitky do kapsy. :pankac:
Moc gratuluju (jeste potichu samozrejme :* ) k druhemu tehotenstvi, je to parada ze to vyslo! :hug:

@Kalielf Ahoj! Ja si nemyslim ze ty vitaminy muzou neco srovnat :think: jsou to proste jen vitaminy. Teda mozny je vsechno ze jo :mrgreen: ale nerekla bych. Spineni muze den ze dne prestat, ja nekdy spinim i po MS dlouho, nekdy vubec, po trech dnech MS je konec jak kdyz zavres kohoutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.6.19 12:49

Ahoj holky ;) Přidávám se k vám. Je mi 31 let, nikdy jsem na děti nespěchala (pořád bylo času dost), brala jsem 15 let HK. Mám 2× po laparoskopii. Teď se od září snažíme o miminko a pořád nic. Na doporučení doktorky jsem si včera začala dělat ovulační testy a výsledek asi negativní. Četla jsem diskuze o ovu testech a některé tvrdí, že druhá čárka mírně značená znamená příchod ovulace a některé zase že test je negativní.. Jinak jsem zatím žádné vyšetření nepostoupila. Nechtěla jsem jít na to moc vědecky, ale začíná mě marné snažení trápit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
11.6.19 13:19

@Nikča-2 Ahoj, koukám, že tu jsi taky nová. Já už taky spadám do kategorie 30+, my se snažíme od loňského července, v prosinci jsem si prošla zamlklým těhotenstvím ve 12tt a musela na revizi, od té doby nic. Nijak se na to neupínám, že moc chci, ale abych na to tolik nemyslela, začala jsem běhat, dost jsem při tom prvním přibrala, pak se mi nic nechtělo, byla jsem taková bez života a nakynula, minulý týden jsem se vzbudila a rozhodla to změnit :lol: Teď mám cíl něco shodit a dostat se do kondice, snažení už neřeším.

Příspěvek upraven 13.06.19 v 22:53

• Citovat
  • Upravit
9
11.6.19 13:29

@dicentra Tak to ti držím palce :hug: Prý neřešit to, je nejlepší cesta k otěhotnění, ale nemáš strach to přestat řešit? Léta plynou a šance se zmenšují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí