Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
14.6.19 14:44

@merlose no a nechceš tedy zkusit založit? A poslat pozvánky? Soleil, Ginus, Kackarec, Lentilka, Medmenka, Audiomax…určitě jsem spoustu zapomněla :oops:, ale holky by se snad ozvali samy. Třeba z toho nakonec něco bude :pankac:
Mimochodem já už taky nikdy nebudu snažilka, definitivně končíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
14.6.19 19:48

@Izie Máš mou plnou důvěru, já to asi neumím. :-D Pomůžu Ti potom všechny najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
21.6.19 08:21

Holky já vás taky zdravím :mavam: Denis oslavil už přes měsícem druhé narozeniny. Neuvěřitelné jak to letí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.6.19 12:38

@Soleil 11 Tak já jsem nás objednala do IVF na konzultaci… Ať víme, jak si stojíme :nevim: a uvidíme, co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.7.19 20:34

Ahojky tak jsem tu zase :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
16.8.19 08:23

Ahojky děvčata, dlouho jsem měla odmlku a teď se snažím rychle dočíst starší příspěvky.

U nás stále nic nového. Už po 3 nám vyšla 0 :,( :,(, pan doktor nám, řekl, že je zatím brzy při kobinované léčbě na nějaké výsledky. Máme počkat do podzimu, pak znovu spermiogram a po něm se uvidí jestli chlap nebude muset na operaci. :? :?
Já teď momentálně řeším zvětšené třílselné uzliny 8o, 27.8. jdu na Hematologii, kde budou dělat speciální odběry a podle výsledku se rezhodne zda budou punktovat nebo řezat, následně bud Hystologie nebo Cytologie. Doufám, že výsledky budou v pořádku.
Přeji všem krásné mateřské a těhu dovolené :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.8.19 12:21

Ahoj děvčata, jsem tady nová. Je mi 31 let. Už skoro třičtvrtě roku se s manželem snažíme o první mimi a pořád nic. :( Po gynekologické stránce bych měla být v pořádku. Akorát mě poslední dobou trápí špinění před MS😏 poslední 2 cykly už od 8dpo, což je cca 5 dní před MS, mám krátké cykly 25 dnů. Teď jsem začala brát drmek forte. Máte s ním nějakou zkušenost? Pomohl některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.19 13:51

Ahojky holky, od března jsem nebyla na stránkách, jelikož mě to stresovalo, že se nedaří. Na konci srpna jsme měli začít s přítelem na spermiogramu, akorát to vypadá, že se nebude muset.
Včera jsem měla třetí den spoždění a při utření jasná červená, tak jsem si dala tampon s tím, že jsem to dostala, ale prdlačky, tampon byl čistý. Nerozjelo se mi to, tak jsem si dnes po dvanácté udělala test a takhle mi vyšel. Jsem z toho celá zmatená a nevím, co dělat. Jinam mi je 34 a bylo by to moje první těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
18.8.19 13:19

@Karamelka1985 potichu gratuluju a držím palce :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.19 19:09

@WmarliesW děkuji :srdce:
ještě si ale počkam cca14 dní na vyjádření od gyndaře..doufám, že všechno bude vpořádku, nic mi není, jsem jen pěkně poďobaná, mám štípance, takže spím v dlouhým rukávu a kalhotech…nějak na mě ta havěŤ líta, už jsem vysala 4komáry, ale furt nějaký tady je…a sají mě i na prstech..nikdy jsem nebyvala podobaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
23.8.19 20:58

@MelinaMe Ahoj. Brala jsem tinkturu z drmku a po necelym mesici brani jsem otehotnela. Sle kdo vi cim to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 22:15

Ahoj holky jdu si k vám pro radu 9.8. Jsem byla na ET s pětidenní my embryi, v car mi řekli, že mám testovat za tři týdny od transferu, ale to je dlouhá doba. Tak jsem testovala po 14dnech a test byl negativní. Myslíte že by se mohl stát ještě zázrak, že bych našla pozitivní test? Já si myslím, že už je to nepravděpodobné, ale radši se zeptám, jestli neměl někdo později pozitivní test než po 14ti dnech. Děkuji vám za odpověď. Simona

• Citovat
  • Upravit
941
25.8.19 23:31

Ahojky tak jsem tu zase a pořád se snažíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
25.8.19 23:46

Clostilbegyt

Ahojky holky nevzali se náhodou některé doma clostilbegyt u nás v lékárně ani jinde po okolí momentálně nemají děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
20.9.19 21:26

Hezky vecer holky, prosim vas o zkusenost. zadny testik nemam ale urcite jste tady zkusene a kazda zkusenost padne vhod.Chci se zeptat jak to mivste po ovulaci s bolesti podbrisku nebo spis tlakem na jedne strane jakoby vajecnik.Taky to tak mivate nebo ne? Me totiz tlaci ikdyz uz mam po ovulaci (teda myslim)Merim Bt ale trosku mi to znemoznil fakt ze sem byla o vikendu nemocna takze absolutne nevim kdy ovu byla.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital