Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra1986 Ahoj Peti, já mám taky bolesti vaječníku po ovulaci.
Držím pěsti, ať se co nejdřív zadari.
![]()
@baluuu8
dekuji. dneska je po vsem zadna bolest nic. vcera i prsa a dneska jakoby utlo ani bricho ani prsa nechapu a radsi ani nechci bo mi z toho kde hlava kolem a zbytecne sem z toho na nervy. ![]()
@Petra1986 Jak říkáš, lepší je se moc nesledovat, i když je to těžký. Člověk by nejradši věděl na čem je už druhy den po ovulaci. ![]()
@baluuu8 to mas pravdu jen jak na to zejo
a co ty taky se snazite?
@Petra1986 My se snažíme o druhé miminko.
Na první jsme čekali 7 let. ![]()
@baluuu8 tyyy jo to je dlouha doba ale hlavne ze se stesticko podarilo
ja dite jeste nemam zadne
s mojim ted uz ex pritelem jsme se snazili ale nevyslo a ted mam 2 roky noveho tak zkousime ale je to na palici ![]()
@Petra1986 Já si tě právě pamatuju už z doby mého snazeni o první miminko.
A mate s novým partnerem za sebou nejaka vyšetření?
Ahoj holky chtěla bych se zeptat zda některá z vás sleduje čípek já jsem dneska 28dc MS měla přijít včera a když jsem si včera kontrolovala čípek tak vyl hodně daleko tvrdší nevíte náhodou jak by měl čípek vypadat v době těhotenství. Jinak my se s manželem snažíme 3 roky o první miminko už jsme postupovali vyšetření na klinice a postoupili jsme inseminace 4× a nic teď beru clostilbegyt a snažíme se doma když by to do konce roku nevyšlo jdeme na ivf
@martina258 Tak měl by být tvrdý a vysoko. Ale určitě si udělej test a budeš vedet hned.
Dezim pěsti, ať tam jsou // ![]()
@baluuu8 pra e že je tvrdý a špatně hmatateky ještě pár dní počkám bez udělám test ale moc děkuji bylo by to skvělé trochu mě bolí dvorce a asi před týdnem se mi motá la hlava i když jsem se ve spanku otacela 6 boku na bok ale to už přešlo
@martina258 Test můžeš dělat v den vynechane ms, takze to už tam urcite něco vidět bude. Držím pěsti, vypadá to u tebe hodně nadějné. ![]()
@baluuu8 moc děkuji už 3 roky čekáme já právě beru kvůli menstruaci proveru a zatím nepřišla jindy mi chodí 2 nebo 3 dny po dobrani ale zatím nic ani akné nemám což jinak mívám pár dní před ms
@baluuu8 hodně jsem teď četla že je čípek nevyspitatelnej tak mám strach že to zase nevyšlo
@martina258 Udělej si zitra test a budeš hned vědět na čem jsi
, podle čípku se to fakt nedá poznat, aspoň teda ne laik teda, doktor možná jo.. ![]()
@baluuu8 mám strach že bude negativní jako každý co jsem si kdy dělala ![]()