Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dicentra A ještě bych se chtěla zeptat, jak situaci vnímá tvůj partner?
@Nikča-2 Jakou situaci myslíš?
Asi nejsem zrovna typ matka pluku, takže mám v sobě vnitřní hranici první dítě do 38 let, pokud se nepovede, nevím, mám i tak pestrý život a nejsem úplně rodinný typ, ale ten potrat se mnou i s mužem zamával.
@dicentra To chápu, musí to být hrozná zkušenost. Ptám se proto, protože můj partner pořád mluví o dětech a to mi moc nepomáhá.. Taky mám pestrý život a nikdy jsem nebyla ta, co by řešila děti, ale to jsem si myslela, že až je budu chtít mít, tak prostě budou..
@Nikča-2 Můj muž z toho byl hodně špatný, ale zároveň mi byl i oporou a promluvili jsme si o tom, že na sebe nebudeme tlačit, když nás bude něco trápit, přijdeme za tím druhým, ale žádné řeči o plodných dnech a jestli už, nebo si nechci udělat test, prostě žijeme dál jako do teď a jen se nechráníme.
Já se taky ráda přidám, potřebuju staré známé kolem sebe jako sůl. Co třeba tady uzavřenka? ![]()
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím.
Naše Barunka měla rok a půl a moc bychom si pro ni už prali sourozence, tak snad se nám brzo zadari. ![]()
@baluuu8 jee, my se zname, zahlidla jsem Tve jmeno a klikla na tuhle diskuzi. At se vam brzy zadari
![]()
@baluuu8 cekame druhe
jsem ted v pulce. Snazeni trvalo o polovic mene nez minule a je to skoro 5 let ![]()
@blumen Tak to je úžasné, moc gratuluju.
A jste pořad za hranicemi?
@merlose ono je i skupina, uzavřená, kde už jsou všechny maminky ze snažilek, ale je tam snad víc mrtvo než tady
. Ale i já bych byla ráda občas pokecala se starýma známýma ![]()
@Izie ahojky,tak ja taky teda hlasim navrat
ale skupinku sleduju porad ![]()
@Izie @kackarec Ahoj holky, já sice teď snažilka dlouho nebudu, ale sleduju vás taky.
V maminkách ze snažilek jsem taky, ale jak říkáš, je tam mrtvo. Jsme v kontaktu pouze s Ginus a se Solei, jinak s nikým. ![]()