Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 @audiomax @Izie Je to tu nějaký mrtvý, docela mi ty diskuze chybí. Já toho času teď taky moc nemám, ale chodím sem, jak jen se dá.
@Izie Jé Elišku, to je krásné jméno
a jak to zvládáš? Tak dej pak vědět, až bude beruška na světě, to už finišuješ, už je to myslím záhul co? No hele, já to vím, říkají mi to takhle všichni, ale já to tak prostě nedokážu brát. Když vidím Marušku, že je vlastně taková jedna buňka
a jak je naprosto dokonalá a má tam zmrzlou sestřičku, tak už řvu. Je to pro mě hodně těžký se s tím vyrovnat. Ještě jsem přemýšlela, že bych zkusila embryjko vložit bez přípravy a hormonů, bud se chytne nebo ne. Byl by to osud a možná bych se s tím smířila líp, kdyby odešla, tak jako první bojovníček
Já nevím no.
@merlose ty jo taky mi to občas docela chybí, se tak anonymně svěřit. Přitom spoustu z vás mám na fb, ale tam si prostě nenapíšem. Já taky vůbec nemám čas, notas otvírám většinou jen když potřebuju něco zaplatit
a na mobilu to není ono, navíc mi ho malá pořád chce brát, takže je schovanej. A jak Ty se máš?
@audiomax @Izie @merlose @Lentilkaaa83
Jéé, ahoj holky
Tady je už tak dlouho mrtvo, že jsem si myslela, že jste jako maminy zalezlé někde v uzavřené skupině
Tak jsem ráda za nějaké zprávy od vás ![]()
A @Izie moc gratuluju k Elišce, krásná zpráva
![]()
@hoppanka2 píše:
Ahojky se přidávám my s manželem též se snažíme přes rok
Vítej, jsme na tom stejně. My už tedy završíme brzy druhý rok.
@Rachel_cz @hoppanka2 Ahoj holky a řešíte to přes nějaký car?
@Rachel_cz zatím manžel bere vitamíny a jsme objednáni k doktorce co se zabývá alternativní medicínou tak snad to pomůže IUI necháme na dyl
Ahoj snažilky, potřebovala bych vaše rady, zkušenosti ![]()
S přítelem se snažíme o první mimi. Mám pravidelný 25 denní cyklus, 14 den ovu ( dle testu a ověření u doktorky ) ale snažíme již 5 měsíců. Vím, že to je krátká doba, ale je mi 37 let.. Měla bych ještě vyčkat, a nebo to již začít řešit? Děkuji ![]()
@Kalielf ještě počkej i přesto že ti je kolik je míň jak rok ani nechoď k doktorovi až to bude rok a půl pak jdi
@hoppanka2 ja špatně napsala cyklus
mam 28 dni cyklus. Dva dny ted špinim, což asi je PMS. Děkuju, snad se zadari ![]()
@Kalielf Ahojky tak já osobně bych určitě na nic nečekala a šla po doktorech. Obzvlášt je li to tvé první mimčo. Než Tě objedná a vyšetří může být spousta měsíců.
@audiomax pravě, že první mimčo. Odpo jsem volala Mudr. A 24.6 jdu na konzultaci… tak jsem zvedava ![]()
@Kalielf ahoj, udělal jsi dobře, podle mě není čas na čekání a zkoušení… Bohužel. Držím palce