Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bjetuš to by nějaká musela být
. Oba jsem nad ránem vytuhli a nic nebylo
. Otěhotněla jsem asi 10 dnů po svatbě.
@Izie jeee tak to je hezky
no jo jenze,to by se musel vyhadrit ten muj
jsme spolu skoro 3 roky,takze to pravdepodobne je,ale zatim nic
takze ja jsem ve fazi cekani na vsechno.
@claudie30 však ono to přijde. Holky by ti tady mohly vyprávět, jak já se načekala. Poprvé na Vánoce, pak výročí, Valentýn…no, vzdala jsem to a byla jsem požádána o roku v Římě u Colosea
, po roce a půl vztahu.
Neboj, on na to brzy přijde ![]()
@Izie tak jako pravda je,ze je pritel dost podezrelej
hlavne vi,jak jsem uz z toho vseho cekani pod tlakem,takze by to bylo krasne prekvapeni.Ale svatbu moc neresime spolu,spise to mimi.No uvidime,verim,ze uz se blizim ve svych 30 letech konecne k nejake zaslouzene odmene.Uz mam za sebou dva dlouhelete rozpadle vztahy ???? potrebuju uz nejak nakopnout a misto toho se mi planuje laparoskopie
@Bjetuš
jeee já si taky snila svatební noc
.Já to dostala z nervů o týden dřív. Primo v den svatby
A manžel se tak opil, že celou noc prospal a mezitím problil
A já ho hlídala celou noc ať se mi neudusi blbec
no takže taky bez noci.
@Bjetuš píše:
@Izie Neznám nikoho kdo by měl svatební noc
My svatební noc měli
Sice žádná náročná romantika (jako svíčky, postel s nebesy, několik hodin sexu, mazlení a tak), ale to základní jsme zvládli ![]()
@Bjetuš píše:
@Izie Neznám nikoho kdo by měl svatební noc
My také zvládli. V podobném stylu jako Hazentla
A zdravím všechny známé tváře a i nováčky ![]()
Prďoušovi už je 15 měsíců
Neskutečný jak to letí
@Bjetuš my ji meli
ja tedy sla domu s Vaji kolem 1, manzel prisel ve 3 a ze pry musime pokorizlt ten mytus
akorat ja uz napul spala. Navic noc predtim jsem spala jen 2 h, takze on vsude rika, ze to bylo na nekrofila
![]()
@LMGTFY Já mám 33, partner 46 let. Máme dvě děti, téměř 3 roky syn a 9mesicu dcera. Syn se zadaril po 4 měsících, dcera je neplánovane překvapení. Takže můj chlap je ve svém věku plodný až, až.
Ahoj holky, tak se po delší době jdu na vás podívat. Radecek začal tento týden chodit do školky, je tam od 7 do 15.hod. a vždy se tam moc těší. Oběd sní téměř všechen a spinká tam také dobře. Karolinka už bude mít za 4 dny 9 měsíců, hrozně to letí.
@Bjetuš my jsme taky svatební noc zvládli.
Hlásím, že kontrola se blíží a čárka sílí. Sice mi to připadá, že pomalu, ale aspoň tak. Testy jsou po dnech a všechny ráno. A je mi blbě od žaludku prakticky pořád.
@Terajsek tak se zdá, že se nám podařilo 3. měsíc. A to jsme ty první dva moc nehrotili. Tak plodní jsme, teď ještě aby všechno ostatní bylo v pohodě. To aby se člověk už pořád o něco bál.
@LMGTFY Jo, od teď už že stresu nevyjdeš.
Já se napřed těšila, jak se uklidním, až Dr potvrdí srdíčko a že je to v děloze jak má. Pak jsem se bála zamlklého, těšila se na první screening, že pak už budu klidu, po prvním trimestru. No, jenže pak je tu druhý screening atd atd
(berte s nadsázkou, v zásadě si těhotenství užívám, ale prostě nějaké obavy už budou asi furt) Ale co je hodně super, jak začnou pohyby. Pak už víš aspoň to, že je mrňous živej a ten kontakt je taky vtipnej , když začne pochodovat břicho ![]()
@Hazentla Předpokládám, že už pořád bude strach o něco. Až se narodí aby byl vývoj ok, aby nepřišla nějaká špatná nemoc, pak začnou úrazy, školky, vsi, školy, horší nebo lepší partneři, drogy, vzdělání, pak vnoučata ![]()
Pohyby a kopání mi porad připadají jako poměrně creepy představa. Ale těším se.
Jo, a mám úplně bláznivý a živý sny, lepší než lístek do kina ![]()
@LMGTFY píše:
@Hazentla Předpokládám, že už pořád bude strach o něco. Až se narodí aby byl vývoj ok, aby nepřišla nějaká špatná nemoc, pak začnou úrazy, školky, vsi, školy, horší nebo lepší partneři, drogy, vzdělání, pak vnoučata![]()
Pohyby a kopání mi porad připadají jako poměrně creepy představa. Ale těším se.
Jo, a mám úplně bláznivý a živý sny, lepší než lístek do kina
Tak ty sny mám taky ???? Jo, místy to umí být creepy, zvlášť, když se třeba levá půlka břicha vyprázdní a všechno se nahrne šikmo doprava
Ale v zásadě je to krásný, cítit jak se prďola hýbe ![]()