Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
4.9.18 13:55

@Bjetuš to by nějaká musela být :mrgreen: . Oba jsem nad ránem vytuhli a nic nebylo :lol: . Otěhotněla jsem asi 10 dnů po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.9.18 15:29

@Izie jeee tak to je hezky :* no jo jenze,to by se musel vyhadrit ten muj :mrgreen: jsme spolu skoro 3 roky,takze to pravdepodobne je,ale zatim nic :roll: :lol: takze ja jsem ve fazi cekani na vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
4.9.18 16:40

@claudie30 však ono to přijde. Holky by ti tady mohly vyprávět, jak já se načekala. Poprvé na Vánoce, pak výročí, Valentýn…no, vzdala jsem to a byla jsem požádána o roku v Římě u Colosea :srdce: , po roce a půl vztahu.
Neboj, on na to brzy přijde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.9.18 17:41

@Izie tak jako pravda je,ze je pritel dost podezrelej :mrgreen: hlavne vi,jak jsem uz z toho vseho cekani pod tlakem,takze by to bylo krasne prekvapeni.Ale svatbu moc neresime spolu,spise to mimi.No uvidime,verim,ze uz se blizim ve svych 30 letech konecne k nejake zaslouzene odmene.Uz mam za sebou dva dlouhelete rozpadle vztahy ???? potrebuju uz nejak nakopnout a misto toho se mi planuje laparoskopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
4.9.18 18:59

@Izie Neznám nikoho kdo by měl svatební noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
6.9.18 11:59

@Bjetuš :) :D :lol: :mrgreen: jeee já si taky snila svatební noc ;).Já to dostala z nervů o týden dřív. Primo v den svatby :P :,( A manžel se tak opil, že celou noc prospal a mezitím problil :( :,( :lol: A já ho hlídala celou noc ať se mi neudusi blbec :jazyk: no takže taky bez noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
6.9.18 12:35
@Bjetuš píše:

My svatební noc měli :palec: Sice žádná náročná romantika (jako svíčky, postel s nebesy, několik hodin sexu, mazlení a tak), ale to základní jsme zvládli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
6.9.18 14:01
@Bjetuš píše:

My také zvládli. V podobném stylu jako Hazentla :) A zdravím všechny známé tváře a i nováčky :mavam:

Prďoušovi už je 15 měsíců 8o Neskutečný jak to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.9.18 20:30

@Bjetuš my ji meli :mrgreen: ja tedy sla domu s Vaji kolem 1, manzel prisel ve 3 a ze pry musime pokorizlt ten mytus :mrgreen: akorat ja uz napul spala. Navic noc predtim jsem spala jen 2 h, takze on vsude rika, ze to bylo na nekrofila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.9.18 13:12

@LMGTFY Já mám 33, partner 46 let. Máme dvě děti, téměř 3 roky syn a 9mesicu dcera. Syn se zadaril po 4 měsících, dcera je neplánovane překvapení. Takže můj chlap je ve svém věku plodný až, až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.9.18 13:19

Ahoj holky, tak se po delší době jdu na vás podívat. Radecek začal tento týden chodit do školky, je tam od 7 do 15.hod. a vždy se tam moc těší. Oběd sní téměř všechen a spinká tam také dobře. Karolinka už bude mít za 4 dny 9 měsíců, hrozně to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.18 14:11

@Bjetuš my jsme taky svatební noc zvládli.

Hlásím, že kontrola se blíží a čárka sílí. Sice mi to připadá, že pomalu, ale aspoň tak. Testy jsou po dnech a všechny ráno. A je mi blbě od žaludku prakticky pořád.

@Terajsek tak se zdá, že se nám podařilo 3. měsíc. A to jsme ty první dva moc nehrotili. Tak plodní jsme, teď ještě aby všechno ostatní bylo v pohodě. To aby se člověk už pořád o něco bál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
7.9.18 15:30

@LMGTFY Jo, od teď už že stresu nevyjdeš. :mrgreen: Já se napřed těšila, jak se uklidním, až Dr potvrdí srdíčko a že je to v děloze jak má. Pak jsem se bála zamlklého, těšila se na první screening, že pak už budu klidu, po prvním trimestru. No, jenže pak je tu druhý screening atd atd :lol: (berte s nadsázkou, v zásadě si těhotenství užívám, ale prostě nějaké obavy už budou asi furt) Ale co je hodně super, jak začnou pohyby. Pak už víš aspoň to, že je mrňous živej a ten kontakt je taky vtipnej , když začne pochodovat břicho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.9.18 21:48

@Hazentla Předpokládám, že už pořád bude strach o něco. Až se narodí aby byl vývoj ok, aby nepřišla nějaká špatná nemoc, pak začnou úrazy, školky, vsi, školy, horší nebo lepší partneři, drogy, vzdělání, pak vnoučata 8o

Pohyby a kopání mi porad připadají jako poměrně creepy představa. Ale těším se.

Jo, a mám úplně bláznivý a živý sny, lepší než lístek do kina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
10.9.18 21:56
@LMGTFY píše:
@Hazentla Předpokládám, že už pořád bude strach o něco. Až se narodí aby byl vývoj ok, aby nepřišla nějaká špatná nemoc, pak začnou úrazy, školky, vsi, školy, horší nebo lepší partneři, drogy, vzdělání, pak vnoučata 8o

Pohyby a kopání mi porad připadají jako poměrně creepy představa. Ale těším se.

Jo, a mám úplně bláznivý a živý sny, lepší než lístek do kina :D

Tak ty sny mám taky ???? Jo, místy to umí být creepy, zvlášť, když se třeba levá půlka břicha vyprázdní a všechno se nahrne šikmo doprava :palec: Ale v zásadě je to krásný, cítit jak se prďola hýbe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí