Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kesssy Moc gratuluju k miminku!
jezis to se krasne cte, to je skoro pohadkovy porod.
zavidim a doufam, ze to u me bude podobne. ![]()
@Terajsek Je ta je uzasna.
takova princezna. Moc i tobe gratuluju! Tak si nakonec dala trosku na cas vid.
A narozena jedenacteho, to ja jsem taky (ne prosince) - to proste musi byt super miminko kdyz ma dve jednicky.
![]()
@Terajsek moc gratuluju ke krasne holcicce ![]()
@Soleil 11 diky, moc ti to preju ![]()
Holky, všem moc děkuji.
My jsme od vcerejska doma a pomalu se szivame, jen Radeček začíná žárlit a pořád jen říká: " Kalolina ne, Kalolina nechci". :/ Tak snad je to přechodné a za chvilku si na sestřičku zvykne. ![]()
@Terajsek Tak snad se to vše brzo srovná… no, on teď byl zvyklý na 100% pozornost a teď ji má Karolínka… Tak držím pěsti, aby ji brzo muckal a byl šťastný, že ji má ![]()
Ahoj holky, my mame dnes 9 dnů, malá je úžasná, vcera jsme byli na focení, tak prikladam par neupravenych fotek.
Stejně ty mimušenka jsou nejkrásnější ten první měsíc.
![]()
Ted už jsou tak krásný fotky uplně mi je líto Aničky ( 19 let
) když prohlížíme Marušky fotky a ona má jen takové obyčejné.
Holky přejeme všem krásné vánoční svátky, pro nás letos zase budou kouzelné s Maruškou, pokud teda ten stromek nesní
Je to hroznej dábel, už skoro chodí sama a chvilku nepoleží a neposedí. Ha, ha, a to jsem celý těhotenství nepila kafe abych neměla aktivní dítě, naivistka
![]()
Takže Veselé Vánoce at se všem všechno splní
![]()
@audiomax Kafe taky nepiju, ale teda vidim ze se mam na co tesit.
I vam krasny ted uz povanocni cas.
35 tt… ![]()
Ahoj holky, tak nám se 6.12. narodila Barunka.
Je to andílek hodňoučkej.
Porod byl otřesnej, doktoři zpackali co mohli, ale hlavní je, že jsme obě v pořádku.
![]()
@Soleil 11 Teda tobe se to uz krasne krátí.
Ja jsem rodila 38+4. ![]()
Já nemohla otěhotnět přes 6let. Přes vsechny vitamíny a lecitele. X krát mi řekli že nemůžu mít děti. Podle mě je to všechno v hlavě jenom. ( Pokud to není fakt že nemožné ). Ale nakonec mam 3 děti a někdy uvažuji proc jsem chtěla 3
přeji hodně štěstí budoucím maminkám ![]()