Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky to neni mozny, vy uz mate ty miminka nadherny sikovny velky.
u kazde z vas si dokazu jeste presne vzpomenout na ty fotky testu tady, na ty pribehy… a dneska mate uz takove krasne sikovne deticky, ty fotky me vzdy dostanou.
Ja uz druhym tydnem citim pohyby a jsem strasne stastna a uz se tak na toho myho bobka tesim. ![]()
@Soleil 11 Beruško já už zase brečím, když čtu ty tvoje řádky. Ty jsi pro mě důkaz, že zázraky se dějí, promiň, že to tak píšu
když si vzpomenu jak po první punkci jsem neměla žádnýho schopnýho bojovníčka a zhroutil se mi svět a za rok mi leží v postýlce takové zlatíčko
Jsi pro mě ten největší bojovník na světě.
Ty pohyby si užívej, je to něco nádhernýho a mě moc chybí. Už se těším na další
A jak jinak se cítíš? Je moc dobře, že už si to užíváš
![]()
@Soleil 11
ahoj zlato, mám z tebe velikou radost
jen tak dál a uživej si, když už citis pohyby
![]()
Dnes 3.UTZ , 30+3, holčička potvrzená
odhad 1600g.
Hlavičkou dolů, vody dostatek.
@Izie @audiomax jo jo pěkně rychle to utika
takže si uzivejte a za chvíli budete slavit 1.rok
prckove jsou úžasni ![]()
@Soleil 11 Taky se mi zas derou slzy do očí, když čtu pozitivní zprávy o Tvym pupíku. Ty první pohyby jsou úžasný, nemohla jsem se jich nabažit..
@Lentilkaaa83 @Izie @audiomax teda to mate tak krásné děti radost pohledet
horší je to s tím jak moc ten čas letí. Porovnavali sme s mojim fotky z porodnice a teď a je to teda rozdil ![]()
To ockovani vam zavidim ze uz mate za sebou a je dobre ze to tak zvladli ![]()
No ja vaham nad fusakem bud od emitexu nebo elodie tak uvidim..hlavne ne perovy skrz oprani s tím mam špatne zkušenosti ![]()
Jinak taky jak vemu fotak ze budu fotit jak krásně se smeje okamzite přestane a ja mam smůlu ![]()
A past koniky na to je naše prdolka pěkné líná teda
ale snazi se.
@Bjetuš dekuji na lodger se jeste podivam to neznam.
@Soleil 11 jee pohyby to je parada
ted tady na ne vzpominam.Vzdy byly nejvic vecer.
Krasa.Za chvilicku budete mit milacka u sebe.Moc se tesim i za vás ![]()
@merlose drzim moc palce at zitra jedete domu.Ste sikovni a uz bude jen dobře ![]()
Posilam taky foto na čumendu
to sme hledali cepku na chladnejsi vycházky
Ovsem same velke. ![]()
@audiomax @Esíčko.85 @Izie
krásné princezny a princ
Rostou jako z vody.
@Terajsek
gratulace k holčičce. Jak se těší Sigoušek?
@Soleil 11 užívej si, je to nádhera. Jak se bude klučík jmenovat?
@baluuu8 @Kesssy @destovakapka jak bojujete holky?
Nějaké nové těhulky nebo novinky?
No a u nás - Denis je zlatý dítě, veselej, ukecanej, pořád si něco povídá nebo nadává hračkám. Rád se kouká na televizi, mobil, cokoliv co svítí a dělá nějaký zvuk. Dnes se poprvé přetočil na bříško a hrozně ho to baví. Akorát koně dlouho nevydrží pást, takže máma musí dát zpět a šup zase na břiše. A tak furt dokola. Jsme na UM a přidala jsem na noc nemléčnou rýžovou kaši, spí od těch osmi/devíti skoro do sedmi ráno, takže si nemůžu stěžovat. Příkrmy začínáme pomalu, zatím mu to moc nejede. Máme za sebou první Hexu, druhá je odložena, trápí nás trochu nachlazení. Slintá jak bernardýn, ale zuby zatím necinkají. No a Kiruš se od něj nehne, bojím se kluka kdekoliv nechat, jak je najdu
Hodně pracuju pro zaměstnavatele (po večerech skoro denně), na jaře začínáme stavět barák, takže běhání a zařizování. Náročné ale neměnila bych
Zdravím všechny
@audiomax
jj ja jsem si vzdycky prala abych to tu o sobe jednou cetla - ze zazraky se deji. A taky ze jo. Kdyz si vezmu - 6 umelych oplodneni, nespocet milion ruznych diet, akupuntur, vitaminu, cviceni, kartarky a ja nevim co - no spocitala jsem to na skoro 20 tisic eur… a pak si me najde bojovnicek kterej spocal z lasky, bez leku a bez podpory a bez doktoru a pritom v jednom z nejhorsich stresovych obdobi meho zivota - kdyz mi totiz rekli ze posledni KET nebude, ze mi vsici ctyri mrazacci umreli, tak se pro me zhroutil svet a zacala jsem se pripravovat na zivot bez deti. A stejne se u me zabydlel, i kdyz byla maminka uplne na dne…
je to zazrak. Strasne si to uzivam, ty pohyby - to je tak uzasny, vzdycky kdyz kopne tak se culim jak mesicek na nebi. Jinak dekuju za opatni, je mi dobre, citim se vicemene skvele kdyby nebyly ty zada obcas. Mam absolutne bezproblemove tehotenstvi, zadne pachute, zadne problemy s cichem, se zvracenim nebo buh vi cim. A malymu je asi u me dobre, pak je vetsi nez ma byt, pry normalni kdyz vezme dr v podtaz nasi vysku (jsme oba velci) - takze mu je asi u me dobre. Ted uz jenom to doklepat do nejakeho tydne kdyby - pokud by se neco stalo - mohli toho myho bobiska zachranit. Netusim od kolikateho tydne to je, ale modlim se abych to dokopala dobre az do konce. ![]()
Kdyz pises ze uz se tesis na pohyby…
kdy se na to vrhnete? Mate jeste nejaky mrazacky? ![]()
@j-p Dekuju beru.
co vy a vase snazeni? ![]()
@Terajsek Neni mozny ze uz mas 30+3!
ten cas leti, jsem zvedava jak bude Sigousek reagovat na to ze bude velky bracha. ![]()
@WmarliesW Jmeno zatim nemame, je to trosku komplikovany. Vsechan pro me hezka jmena uz v rodine jsou - a tim ze mame v rodine skoro jenom kluky je to jeste horsi. My byli - abych se priznala
- pripraveni spis na holcicku, to bych mela 20 jmen. Takze tema jmeno je zatim nejak v pozadi, nejak se nam do toho nechce… ![]()
@WmarliesW Prej slinta jak bernandyn.
teda to budete mit narocny, barak atd.
preju hodne sily!
ja uz nikdy stavet nebudu…prisaham ze ne! ![]()