Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terajsek
nadherna!! Ja jdu v pondeli konecne.
neuveritelne nesnesitelny 4 tydny cekani. Ale poridila jsem si pristroj na posluch
(neco jako angelsound) a predevcirem nasla skoro hned, tak jsem se zase trosku uklidnila. ![]()
@j-p Zlati jak ty vubec pokracujes? Co dela tvoje noha a jak radi Nelinka? Vim ze jsi psala nekdy pred par tydny/mesici (?) ze chcete druhe, jak jsi na tom? Mas normalne ovulaci atd.? ![]()
@Terajsek moc gratuluju
. Takže Sigoušek bude mít parťačku a vy krásný páreček ![]()
@Soleil 11 ahoj zlaticko
Jo mam normálně ovulaci. Doktori v caru si mysleli, ze mám PCO a pekne se spletli
protože já nemám ovu 14.den ale až 21 az 22.den.A nepoznali to.Tak mne zklamali.
@j-p Zlati to je mi lito. A neda se s tou delkou ovulace neco delat?
ja se v tom nevyznam, vzdy jsem mela neco mezi 12-14 dnem. Neda se to nejak lecit resp. lepe nacasovat? A co navrhuji dal? ![]()
@Soleil 11 prý to nevadí
jen mne teda zklamali, ze to nepoznali. Protoze jsem jim to říkala několikrát. Delala jsem si testy i když nejsou spolehlive.
A kdy máš termin?!
![]()
@j-p Aha ok. A co mate v planu? Zkouset prirozene nebo tomu trosku pomoct?
Myslis termin porodu? Ten je vypocitany na 01.02.18 ![]()
@Soleil 11 no to je úžasné datum
to mám narozeniny.
tak to jsem zvědavá jestli to klapne
![]()
@j-p FAkt?? To je uzasny!
Ale nadeji moc nemam, dr na prednasce rikal ze jen 4% vsech porodu vychazeji na planovany vypocteny datum…
@Soleil 11 jo je mi to úplně jasný
Ale kdyby to vyšlo, tak je to úžasný
![]()
Ahoj holky ![]()
Zrovna resime očkování. Švagrová me furt odrazuje a posila veškerá rizika atd
Dokud se me nato nezacla vyptavat nevedela sem o tom nic a prostě, jde se očkovat.
Tak sem zacla procitat na netu. Samoze sou dve skupiny pro a proti.
Ja sem pro očkování jen to povinne, hexu, ale ne v 9tydnu ale s mensim odkladem az v tom 4.mes.
Jaky nato mate vy pohled a jak ste očkovaly své miminka? Uz sem z toho jelen.
Děkuji ![]()
@Esíčko.85 já jsem z toho taky paf. Ale asi dáme jen povinná. Ale tedy nevím proč to všichni odhalují. My máme jít příští týden.
@Esíčko.85 Radecek všechny 4 Hexy zvládl úplně bez problému, bez jediné komplikace a to 1.dostal v 9.tydnu. Já si myslím, ze čím driv to má za sebou, tim lip.
@Esíčko.85 Všechny děti v rodině mají Hexu i Prevenar a bez problémů…já jsem si o tom nechtěla číst, protože tomu nerozumím a jen by mě to stresovalo…prostě jsem se doktorky zeptala, co dává za očkování většina a bylo…rotaviry (nebo jak se tomu říká) jsme nedávali, protože malý byl předčasně a nějak jsme to nestihli…v roce a pul měl střevní chřipku a to byla síla…ale možná by se tomu nevyhnul ani tak, protože jsme ji měli všichni. Švagrová dávala i rotaviry, protože starší chlapeček jí chodí už do školky…to máš se vším, vždy se potkáš s dvěma názory…mě teď doktor nabídnul, ať si dám tělísko, abych neotěhotněla…když jsem si o tom začala číst, tak tolik holek napsalo, že i přes tělísko otěhotněly a že si ho musíš kontrolovat a já nevím co… ![]()
Hlavně ať mimoušek je zdravý a vpohodě zvládá všechna očkování ![]()