Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
24.8.17 08:55

@Terajsek :srdce: nadherna!! Ja jdu v pondeli konecne. :roll: neuveritelne nesnesitelny 4 tydny cekani. Ale poridila jsem si pristroj na posluch :srdce: (neco jako angelsound) a predevcirem nasla skoro hned, tak jsem se zase trosku uklidnila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.8.17 09:17

@Terajsek juu gratuluji k parecku :* :kytka: :hug: :srdce: krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
24.8.17 09:37

@j-p Zlati jak ty vubec pokracujes? Co dela tvoje noha a jak radi Nelinka? Vim ze jsi psala nekdy pred par tydny/mesici (?) ze chcete druhe, jak jsi na tom? Mas normalne ovulaci atd.? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
24.8.17 12:48

@Terajsek moc gratuluju :hug:. Takže Sigoušek bude mít parťačku a vy krásný páreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.8.17 13:16

@Soleil 11 ahoj zlaticko :hug: :* :srdce: Jo mam normálně ovulaci. Doktori v caru si mysleli, ze mám PCO a pekne se spletli :,( :( protože já nemám ovu 14.den ale až 21 az 22.den.A nepoznali to.Tak mne zklamali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
24.8.17 13:23

@j-p Zlati to je mi lito. A neda se s tou delkou ovulace neco delat? :think: ja se v tom nevyznam, vzdy jsem mela neco mezi 12-14 dnem. Neda se to nejak lecit resp. lepe nacasovat? A co navrhuji dal? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.8.17 13:27

@Soleil 11 prý to nevadí :lol: jen mne teda zklamali, ze to nepoznali. Protoze jsem jim to říkala několikrát. Delala jsem si testy i když nejsou spolehlive. :) A kdy máš termin?! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.8.17 09:08

@j-p Aha ok. A co mate v planu? Zkouset prirozene nebo tomu trosku pomoct? :think: Myslis termin porodu? Ten je vypocitany na 01.02.18 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
25.8.17 09:24

@Soleil 11 no to je úžasné datum :srdce: :* to mám narozeniny. ;) tak to jsem zvědavá jestli to klapne ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.8.17 11:23

@j-p FAkt?? To je uzasny! :* :potlesk: Ale nadeji moc nemam, dr na prednasce rikal ze jen 4% vsech porodu vychazeji na planovany vypocteny datum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
25.8.17 11:28

@Soleil 11 jo je mi to úplně jasný :lol: Ale kdyby to vyšlo, tak je to úžasný :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.8.17 21:42

Očkování

Ahoj holky :mavam:
Zrovna resime očkování. Švagrová me furt odrazuje a posila veškerá rizika atd
Dokud se me nato nezacla vyptavat nevedela sem o tom nic a prostě, jde se očkovat.
Tak sem zacla procitat na netu. Samoze sou dve skupiny pro a proti.
Ja sem pro očkování jen to povinne, hexu, ale ne v 9tydnu ale s mensim odkladem az v tom 4.mes.
Jaky nato mate vy pohled a jak ste očkovaly své miminka? Uz sem z toho jelen. :? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
31.8.17 21:57

@Esíčko.85 já jsem z toho taky paf. Ale asi dáme jen povinná. Ale tedy nevím proč to všichni odhalují. My máme jít příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
1.9.17 08:09

@Esíčko.85 Radecek všechny 4 Hexy zvládl úplně bez problému, bez jediné komplikace a to 1.dostal v 9.tydnu. Já si myslím, ze čím driv to má za sebou, tim lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
1.9.17 08:22

@Esíčko.85 Všechny děti v rodině mají Hexu i Prevenar a bez problémů…já jsem si o tom nechtěla číst, protože tomu nerozumím a jen by mě to stresovalo…prostě jsem se doktorky zeptala, co dává za očkování většina a bylo…rotaviry (nebo jak se tomu říká) jsme nedávali, protože malý byl předčasně a nějak jsme to nestihli…v roce a pul měl střevní chřipku a to byla síla…ale možná by se tomu nevyhnul ani tak, protože jsme ji měli všichni. Švagrová dávala i rotaviry, protože starší chlapeček jí chodí už do školky…to máš se vším, vždy se potkáš s dvěma názory…mě teď doktor nabídnul, ať si dám tělísko, abych neotěhotněla…když jsem si o tom začala číst, tak tolik holek napsalo, že i přes tělísko otěhotněly a že si ho musíš kontrolovat a já nevím co… :roll:
Hlavně ať mimoušek je zdravý a vpohodě zvládá všechna očkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital