Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2833
11.8.17 14:03

Holky všem prejeme krasny vikend a vkládám Vam jeste fotecku naseho milovníka, se svoji o 10 mesicu mladší sestrenkou. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.8.17 15:19

@Esíčko.85 :mavam: :) to je krásná princezna :hug: :* :srdce: uživej si male.Za chvíli budete slavit 1.rok :mrgreen: strašně to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.8.17 16:17

@Soleil 11 to obskakování si moc užívej…Doufám, že už máte na baráku všechno hotovo, ty už rozhodně nic nedělej.
Teď sice nadáváš, že KO jednou za měsíc jsou blbý, ale věř mi, že na konci budeš zas nadávat, že tam musíš každej týden :lol: Až později budeš cítit pohyby, bude to úplně o něčem jiným…Tak se drž
@Esíčko.85 malá je kouzelná. Já mám strašně hodný dítě, takže doma je naklizeno, uvařeno, napečíno, všechno vyžehleno…stíhám naprosto všechno, teda jen spánek mi trochu chybí. Kvůli kojení je to hrozně trhaný, nejdýl ty tři hoďky v kuse, ale spíš míň.
Já po CS moc nekrvácela, zato se špiněním je to hrůza. Malýmu je 7 týdnů a ještě to nepřestalo :roll:
@Terajsek on je fakt slaďouš, a co princezna v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.8.17 16:41

@Izie Moc Dekuji :* Slaďouš možná, ale také pekny raubíř, prave prochazime obdobím vzdoru. :mrgreen: Jinak zatim stále nevíme, zda to bude princezna ci další princ, ale za 14 dnů jdu na 4D UTZ tak tam se to možná dozvím. :-D Jinak to leti neskutečně, dnes jsme započali 24.tyden 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
11.8.17 17:11

@Esíčko.85 juu to je kočička. Nám vedra taky nedělají dobře. Nechce pak přes den spát. Takže u nás je to střídavě oblačno. Jsou dny kdy se nudím a pak dny kdy neudělám lautr nic a jen chovám. @Terajsek ty blaho, to to letí
Vája vás všechny zdraví a drží pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.8.17 20:03

Děkujeme za podporu, holky. Snažíme se být v pohodě, ale moc to zatím nejde. Střídáme se u něho, nenecháváme ho chvilku samotného. Statečně bojujeme a přibíráme, tak snad nedostane nějakou infekci, nebo něco. Seznámili jsme se s jednou rodinou, která má dítě vedle nás, a to mi strašně pomáhá. Ale oni mají o pár gramů víc a narodili se skoro ve třicátém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.8.17 20:09

@merlose a jaktoze se prckovi zachtelo na svět tak brzo!?Držíme pěsti a myslíme na vás :hug: :* :srdce: neboj urcite to zvladnete ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.8.17 20:15

Pár dnů předtím jsem byla na kontrole a všechno vypadalo v pořádku. I na onkologii nic nenašli. Udělalo se mi strašně zle, myslela jsem, že je to z horka a šla si lehnout. Klesnul mi tlak, bylo mi na omdlení, začala jsem mít křeče a začala jsem krvácet. Ještě jsem stihla zavolat manželovi a pak už vím, že se nademnou skláněl doktor a utěšoval mě. Zbytek vím jen z vyprávění. Doktoři mi zatím neřekli nic rozumného. Po šestinedělí budu mít všude kontroly a snad objeví příčinu. Prý se to může stát, zvlášť při mé diagnóze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.8.17 20:59

@merlose :hug: :hug: 8o hlavně ze jste v pořádku. :hug: To musel být pro tebe šok. :,( :( Posíláme veliké objetí a z Nelinkou moc pusinek :* tobě i miminku :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.8.17 21:38

@j-p děkuju moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.8.17 21:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.8.17 21:48

@merlose a mám sklerozu :D jak se vůbec jmenuje!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
12.8.17 08:22
@j-p píše:
@merlose a mám sklerozu :D jak se vůbec jmenuje!?

Máme nakonec Honzíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
12.8.17 08:24

@merlose tak se jmenuje můj manzel :lol: Takze at brzy nabere sílu ;) a všechno dozene. Potom trapeni co si zažila :,( je to nejkrásnější odměna :* :srdce: :hug: ať jste hlavně pořád oba zdraví :hug: :* :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
12.8.17 08:29

Děkuju, teď už je to trochu lepší. Den za dnem se šance zvyšují a tak snad bude mít všechno dobrý konec. Zrovna tu čekáme na doktora, snad bude mít dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí