Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 my naopak narazili na super paní, ještě se ptala, jestli chci, aby tam měl Šimon uvedeno, že je svobodný. S fotkou taky problém nebyl…Jen to pitomý čekání a hala plná lidí. Tak jsme si vzali jen číslo a čekali někde úplně jinde ![]()
My ještě kyčle neměli, jen v porodnici, asi mi sestra v pondělí řekne, aby jsme se objednali. A ty úsměvy závidím, malý mě má na háku, teprve od neděle mám pocit, že mě začíná vnímat, doteď jsem pro něj byla jen cisterna s mlíkem ![]()
@Izie tak to svobodný mě pobavilo
. Já si brala číslo přes net, ale stejně jsem tam čekala. No u nás focení hrůza. Na netu píšou, že pro lepší fotku máš přijít s vajíčkem, tak jsem s ním šla. Myslela jsem, že ji blejsknou nějak v něm a bába, že jsem si měla dojít s takhle malým miminem k foťákovi. Musela jsem ji vyndat. Zavolala si na pomoc kolegyni a ta dala mezi mě a Váju plínu a já ji musela držet přes tu plínu za hlavičku. No bába se vztekala, že nekouká rovně. Ale copak já jsem mohla vědět, kam se kouká, když jsem nic neviděla? Tak vy máte na kyčle asi ještě čas. Nám v porodnici dr říkal, že všude v ČR se chodí na 6 týdnech, jen u nás je to specialita, kde se chodí už na 3 týdnech
@Lentilkaaa83 jak k foťákovi, vždyť oni mají spešl program na ty fotky. Malej je tam taky trošku zkroucenej, ale paní řekla, že počítač fotku vzal tak, že malýho nebudeme mučit
Měla jsem jen přes rameno bílou plenu a malej tam trochu bimbal hlavou, ale on je na to moc šikovnej, trošku už jí umí držet ![]()
Nám bude šest týdnů příští středu, tak nevím, jestli ty kyčle stihnem. V nemocnici nám to dopadlo dobře, tak snad nebude nějakej problém…
@Izie no ze prý on může vyfotit mimino z vrchu když bude ležet. A fotku pošle do datovky. Ale já přece nebudu hledat fotaka, který má datovku. Doufám ze příště narazíme na jinou babu
@Lentilkaaa83 hele, tohle je její práce, vůbec bych to neřešila. Kdyby mi něco takovýho řekla, asi bych jí doporučila, aby poprosila schopnou kolegyni a ta malou vyfotila
Nemůžeš přece za její neschopnost…
@Izie
ten komplet přivezla tchýně z Turecka. Nevím zda se něco podobného dá sehnat i u nás. Jen vím, že ty newborn sety z Turecka se daly koupit na Aukru, ale tohle fakt netuším. Jooo tak Deny taky - většinou si to tedy užívá, hlavně když je bez plenky, tak to se mi už začíná i vrtět a přetáčet zase na záda. Ale někdy zaboří hlavu do podložky, začne se vztekat a vlez mi na záda ![]()
@Lentilkaaa83
nádherná holčička. Až budete hledat nápadníka, tak si na nás vzpomeň ![]()
holky moment moment - to mi chcete říct, že malej potřebuje občanku???
@baluuu8
krásný, normálně tu bulím. Hrozně moc Ti to přeju, po všech těch letech je to nádhera tohle číst ![]()
@medmenka
jsi zlatá. A co u Vás? Nějaký ten zázrak se nechystá?
@Ginuš
kdy se budete chystat na sourozence? Už o tom přemýšlíte?
@audiomax no vidíš to by mně taky zajímalo zda s ním Hanka je a zda jsou stále ve dvou ![]()
@WmarliesW možná za půl roku, uvidíme. Jako moc chci sourozence, ale zatím to nějak nehrotíme. Máme jednoho mrazáčka a tak se uvidí… Kdyby to vyšlo, bylo by to super, nemuselo by se na další IVF
![]()
@WmarliesW Děkuju…
Je to zázrak. Už se nemůžu dočkat, až bude na světě.. ![]()
@WmarliesW no v okolí je ted tolik kluků, že si bude moct vybírat
no musí mít op nebo pas když pojedeme do zahraničí. My jezdíme na pstruhy do Polska, tak jsem jí nechala udělat abychom mohli ještě vyrazit. A taky pro případ dovolené. Chystáme se nejspíš do jižních Cech, tak kdybychom se ocitli v Rakousku.
Foto nic moc, ale bude to velky obranař. Nechtěl spolupracovat a stále se vyšetření bránil.
a UTZ (2.screening) v pořádku.
Už mame 374g a pohlaví utajeno.
Ahoj holky, zatím jen ve zkratce, narodili jsme se o pár týdnů dřív, jsme malinký, dopíkáme se a bojujeme o život. Něco málo jsme přibrali, ale máme strach. Šance jsou prý slušné, tak uvidíme.
@merlose píše:
Ahoj holky, zatím jen ve zkratce, narodili jsme se o pár týdnů dřív, jsme malinký, dopíkáme se a bojujeme o život. Něco málo jsme přibrali, ale máme strach. Šance jsou prý slušné, tak uvidíme.
a jeje, drzim palce. O kolik driv se vam to narodilo?
@warita píše:
a jeje, drzim palce. O kolik driv se vam to narodilo?
27 týden, dík za podporu
@merlose píše:
27 týden, dík za podporu
je to brzo, ale v tomto tydnu to uz je velice nadejne. Tfuj tfuj tfuj, at pekne roste, budte s manzelem pozitivni, hezky ho mazlete pri klokankovani, bude dobre!