Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@merlose tak gratuluji
a hlavně posílám veliké objetí a sílu prckovi at všechno dozene!!!Jaktoze se mu zachtelo tak brzy!!??? ![]()
@merlose Držím moc moc palečky…zrovinka jsem doháčkovala první chobotničku pro maličká miminka do inkubátoru…určitě to dobře dopadne a vy budete všichni spolu!
![]()
@merlose moc gratuluju k narození miminka
.27. týden není ideální, ale dnes jsou doktoři fakt machři. Shodou okolností mám okolo sebe 2 maminky, který taky rodily takhle brzo. Malá Alička si pobyla v nemocnici 109 a teď už je doma a drandí s kočárkem u nás ve městě
. Druhá malá holčička je ještě v nemocnici (asi o týden starší než můj Šimon, který má 6,5 týdne) a už jí přeložili z Jipu na nedonošence. Bude to dobrý!!!
![]()
@merlose Gratuluji a moc držím palečky. Maličké je bojovníček, stejně jako jeho maminka neboj rychle to doženete. Myslíme s Marunkou na Vás
![]()
@merlose píše:
Ahoj holky, zatím jen ve zkratce, narodili jsme se o pár týdnů dřív, jsme malinký, dopíkáme se a bojujeme o život. Něco málo jsme přibrali, ale máme strach. Šance jsou prý slušné, tak uvidíme.
Gratuluji k narození drobečka a přeji hlavně kupu zdravíčka ať se drobeček krásně dopeče, tobě pevné nervy a hodně sil
![]()
Holky neprodavate některá ten přístroj na poslouchání srdíčka
Nevím jak se to píše.
angelsoon
@merlose gratuluju, držím palce a i mamince s tatínkem přeji hodně sil ![]()
@Esíčko.85 beru moc gratuluju k narozeni male!! Bylo smutne cist tve prvni prispevky ale ted uz znis pozitivneji, urcite uz jste na dobre ceste. ![]()
@merlose holka moje.
Proc ty musis mot porad takove starosti. Predevsim moc gratuluju k narozeni a strasne moc moc drzim vsechny palecky aby to miminko v poradku zvladlo.
uz jsi vybojovala jine valky, tohle taky zvladnete. Kazdicky novy den jste bliz cili. Verim ze vsechno dobre dopadne!!!
![]()
Holky moje tak mi utekly 3,5 tydne dovolene, nevim kam se ten cas podel! Ale to nejlepsi vam musim rict: krevni geneticke testy negativni. Cekame zdraveho chlapecka.
jakmile jsme prileteli z dovolene, byla jsem na dalsi KO a videla mimiska cucat si prst. Jezis je to stejne zazrak prirody!!
jsem na zacatku 15. tydne a je mi uz 3 tydny fantasticky. Zadne nevolnosti uz. Modlim se, aby vse dal pokracovalo jak ma, vim z nekterych vasich pribehu ze neni vyhrano. Zitra me ceka 1. pracovni den a 60 lidi v kancelari kteri to jeste nevi. Pupik uz neskryju tak musim s pravdou ven.
no ale hlavne ze je miminko zdrave, vse ostatni preziju. Diky ze jste na me myslely. ![]()
@Soleil 11 úplně si mne rozbrecela
gratuluji ke zdravému chlapeckovi a je to fakt zázrak
![]()
@Soleil 11 tak to je paráda
jen tak dále, moc ti to přeji, tak si konečně začni užívat těhu, uteče to jako voda a budete mít to vaše zlatíčko na světě
![]()