Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
5.8.17 18:21

@merlose tak gratuluji :* :hug: a hlavně posílám veliké objetí a sílu prckovi at všechno dozene!!!Jaktoze se mu zachtelo tak brzy!!??? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.8.17 19:12

@merlose Držím moc moc palečky…zrovinka jsem doháčkovala první chobotničku pro maličká miminka do inkubátoru…určitě to dobře dopadne a vy budete všichni spolu! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.8.17 20:32

@merlose moc gratuluju k narození miminka :kytka:.27. týden není ideální, ale dnes jsou doktoři fakt machři. Shodou okolností mám okolo sebe 2 maminky, který taky rodily takhle brzo. Malá Alička si pobyla v nemocnici 109 a teď už je doma a drandí s kočárkem u nás ve městě :srdce:. Druhá malá holčička je ještě v nemocnici (asi o týden starší než můj Šimon, který má 6,5 týdne) a už jí přeložili z Jipu na nedonošence. Bude to dobrý!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
5.8.17 21:15

@merlose gratuluji a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
6.8.17 17:17

@merlose Gratuluji a moc držím palečky. Maličké je bojovníček, stejně jako jeho maminka neboj rychle to doženete. Myslíme s Marunkou na Vás :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.8.17 22:54
@merlose píše:
Ahoj holky, zatím jen ve zkratce, narodili jsme se o pár týdnů dřív, jsme malinký, dopíkáme se a bojujeme o život. Něco málo jsme přibrali, ale máme strach. Šance jsou prý slušné, tak uvidíme.

Gratuluji k narození drobečka a přeji hlavně kupu zdravíčka ať se drobeček krásně dopeče, tobě pevné nervy a hodně sil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
7.8.17 17:16

Holky neprodavate některá ten přístroj na poslouchání srdíčka :) Nevím jak se to píše. :lol: angelsoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
8.8.17 11:24

@merlose gratuluju, držím palce a i mamince s tatínkem přeji hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.8.17 13:52

@Esíčko.85 beru moc gratuluju k narozeni male!! Bylo smutne cist tve prvni prispevky ale ted uz znis pozitivneji, urcite uz jste na dobre ceste. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.8.17 13:55

@merlose holka moje. :? Proc ty musis mot porad takove starosti. Predevsim moc gratuluju k narozeni a strasne moc moc drzim vsechny palecky aby to miminko v poradku zvladlo. :srdce: uz jsi vybojovala jine valky, tohle taky zvladnete. Kazdicky novy den jste bliz cili. Verim ze vsechno dobre dopadne!!! :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.8.17 14:00

Holky moje tak mi utekly 3,5 tydne dovolene, nevim kam se ten cas podel! Ale to nejlepsi vam musim rict: krevni geneticke testy negativni. Cekame zdraveho chlapecka. :srdce: jakmile jsme prileteli z dovolene, byla jsem na dalsi KO a videla mimiska cucat si prst. Jezis je to stejne zazrak prirody!! :srdce: jsem na zacatku 15. tydne a je mi uz 3 tydny fantasticky. Zadne nevolnosti uz. Modlim se, aby vse dal pokracovalo jak ma, vim z nekterych vasich pribehu ze neni vyhrano. Zitra me ceka 1. pracovni den a 60 lidi v kancelari kteri to jeste nevi. Pupik uz neskryju tak musim s pravdou ven. :roll: no ale hlavne ze je miminko zdrave, vse ostatni preziju. Diky ze jste na me myslely. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.8.17 14:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
8.8.17 14:12

@Soleil 11 úplně si mne rozbrecela :hug: :srdce: :* gratuluji ke zdravému chlapeckovi a je to fakt zázrak :andel: :kytka: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
8.8.17 14:15

@Soleil 11 to je super..gratuluji ke klučíkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.8.17 19:46

@Soleil 11 tak to je paráda :palec: jen tak dále, moc ti to přeji, tak si konečně začni užívat těhu, uteče to jako voda a budete mít to vaše zlatíčko na světě ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí