Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WmarliesW
bomba jak prcka hlídá
i když tam nesmí. To je hezký ![]()
@WmarliesW kde je to roztomilý štěňátko?
Ale vyrostla z ní teda krasavice, jde vidět, že malýho vzala za svýho…Jednou z nich budou super parťáci
![]()
@WmarliesW Kiruška je úžasná chůvička.
Vyrostla teda hodně.
Obě mláďátka máte nádherný.
Budou to kamarádi. ![]()
@WmarliesW Krásný.
Náš hafan taky malou hlídá, ale on už je teď menší než ona. ![]()
@WmarliesW to je boží. Benji ji ignoruje. Spíš k ní chodí kocour. Včera jsem ho u ní načapala v kočárku. Brečela, tak si k ní lehnul ![]()
Holky, mám jednu otázku, podle čeho se pozná alergie na kočky?
@merlose
Rýma, slzení očí, kýchání.. Už po chvilce s kočkou. Já nejsem alergická, ale kamarádka to tak měla.
@WmarliesW píše:
A kdyz uz jsme u tech fotek - dnesni rano. Kira do postele nesmi… ale kdyz panicka vari v kuchyni a ten jeji poklad necha samotnej na posteli…
A Denis to nesl statecne
To je taková nádhera
, jak Kirunka hlídá malého a jak se k němu má.
Ukazovala jsem ty fotky manželovi a jsme oba moc zvědaví, jak naši malou přijme naše smečka.
Máme huskouna Charlieho a malou Fanynku. Tak snad budou hodní na miminko a Charlie nebude chcát venku na kočár.
![]()
@baluuu8 spis doufej, že nezačne taky značkovat doma. To dělá teď náš
kočár označil teď na dovolené, před jiným psem
@Lentilkaaa83 On je jen venku, doma bývá vždy jen chvilku, nevydrží tam, sám se cpe ven.
A kolik roků je vašemu psovi? A jak malou přijal?
@baluuu8 za měsíc mu bude 9. Přijal ji v pohodě. Víceméně si jí nevšímá. Přijde se podívat když brečí. To víc k ni chodí kocour
@Lentilkaaa83 Tak to je fajn, věřím, že to u nás taky proběhne v poklidu. Máme ještě papouška žaka a tak už úplně vidím, že se pláč malé brzo naučí a bude mě tím nervovat.
![]()