Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
1.9.17 08:39

@Esíčko.85 Naše malá má 5 měsíců a už má za sebou všechny 3 Hexy a 3× Prevener. Další přeočkování v roce. Reakci měla jen jednou, když poprvé dostala obě dávky dohromady - teplota. Podruhé už bez reakce, vše v pohodě. Já jsem pro očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.9.17 09:19

Tak tema ockovani jsem se doted taky vzdy vyhybala, pac jsem na tom jako Aneta, mam uplne strach se do toho zacist, protoze jsem o tom jednou videla porad v telce a ten teda mi vzal dech. Tezke rozhodnuti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
1.9.17 09:22

@Soleil 11 naši Nelu když poprvé pichla a to jsme měli nepovinny prevenar.Tak sem se bála, ze mi umre :,( :(!!Je tolik nežádoucích účinků a všeho. Do dnes mám strach. Ockovani nesnáším, i když je potrebne! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
1.9.17 11:25

@Esíčko.85 to očkování je fakt kapitola sama pro sebe. Já budu dávat hexu (ta je povinná) i Synflorix (doplácet Prevenar mi přijde zbytečný. Ten je na 13 kmenů, Synflorix má 10 kmenů a celkově jich existuje kolem 90 8o, takže dát 2 litry jen za 3 kmeny je blbost, alespoň podle mě). Původně jsem chtěla očkovat zvlášť, ale doktor mi vysvětlil, že je to zbytečná zátěž pro organismus, museli by jsme chodit na očkování každých 14 dní celkem 3 měsíce. Takhle si to odbyde „jen 3ד během čtvrt roku.
U nás se očkuje až od ukončeného 3. měsíce, takže první očkování v nějakém 13. -14. týdnu, to mi přijde v pohodě, malý už bude mít víc jak 6 kilo :pankac:
Ale jak už jsem psala, co maminka to jiný názor. Já jsem z doktorský rodiny, tak prostě na očkování věřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
1.9.17 15:44

Dvojcata maji za sebou zatim jen 1× hexu a dostaly ji az v 11 mesicich. Dalsi bude ve 14 mesicich a posledni (mame schema 2+1) ve 20 mesicich.

Tu zivou si hooodne rozmyslim.

Nepovinne nedavam.

Nejsem proti ockovani, ale proti ockovani tak malych deti!

Jinak vite, ze ty vakciny nejsou dozivotni, ale maji zivotnost? Takze ockovat priusnice v 15 mesicich je zbytečné, protoze v puberte uz ockovani neni ucinne.. Tedy v dobe, kdy tato nemoc muze zpusobit neplodnost u chlapcu.

Ale nechci tu otevirat ockovaci a protiockovaci diskuze. To si kazda musi prebrat sama, kdy, jak a vim ockovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
2.9.17 10:40

@Esíčko.85 Denis dostal ve 3 mesicich prvni Hexu. Trochu vice uplakanej, mazlici a spaci jinak ok. Za 2-3 tydny jdeme myslim na dalsi. Nepovinne zatim nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.9.17 18:47

Holky co ste byly na cs jak se citite fyzicky?
Malá bude mit 2mesice a ja sem cela bolava..dela mi problém kleknout k ni na zem, kde lezi na hraci podlozce a o vstávání ani nemluvim. :roll: boli me v kolenou, pater a.pod jizvou ve vnitr.
Ale co, kojim a vcera ze me zacla tect čistá krev :? Myslela sem tedy ze se dostavila ms ale nebylo to ani na slipovku a dnes taky to samé :think: myslela sem ze kdyz kojim ms mit nebudu..navic ms pozastavuje prolaktin a tvorbu mleka to jako ted nebudu kojit? Teda snad se mi tam dole nic nedeje :(
Uz sem obj.ke gyn. tak uvidím co rekne :?
Snad nekdy budu bez bolesti a 100% jak driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.9.17 20:49

@Esíčko.85 mě nic není, jizvu necítím ani když mi do ní malej kope na přebalování. Prostě jakoby žádnej císař nebyl… Určitě jdi k doktorovi, i ta krev, nemělo by už nic být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
5.9.17 21:06

@Esíčko.85 Urcite si zajdi k doktorovi, at te uklidni. Ale nestresuj se zatim zbytecne, telo se jeste vzpamatovava. I ms to muze byt. Kamaradka (kojici) to taky dostala nejaky 3mesice po porodu, ale pak zas pul roku nic. A pri kojeni muzes mit ms a muzes i otehotnet, to je pry jeden z nejrozsirenejsich mytu ;) A jinak me teda mrzi, ze mas porad takovy bolesti..na vsechno se dr zaptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
5.9.17 21:09

@Esíčko.85 Mně nic není a už krátce po sekci jsem se cítila velmi dobře, o jizvě nevím. Ale co se týče MS, klidně může být, taky kojím a už ji mám. :? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.9.17 12:33

Tak tety, uz zase vypadam jako člověk, Váš Sigoušek. :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.9.17 13:01

@Terajsek ten je krásnej, a ta mikča je úplně boží :srdce:. No, bude to velkej brácha, tak musí reprezentovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.9.17 13:13

@Izie Moc děkuji, beru. :* Z mikči mám radost, je taková hodně huňatá a příjemná na dotyk. Kupovaná v C&A. ;) Jinak je to frajer, sedel sám na dětské holičské židli, pozoroval se v zrcadle a bez problému se nechal ostříhat. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.9.17 14:50

@Terajsek tak to je šikula. Já byla včera shánět něco pěknýho na křtiny a vítání občánků a všude naprosto vykradeno. Prostě jsem nekoupila ani jedno blbý bodýčko, a to jsem ho tak chtěla mít krásnýho :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.9.17 17:30

@Izie No v C&A meli nedávno akce, také tam bylo dost lidí. No něco mívají i v HM-ku, nebo Tesco jsi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí