Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
7.9.17 21:36

@Izie Na vinted seženeš všechno. Pokud ti třeba nebude vadit, že to je „z druhé“ ruky. Ale jsou tam i nové a nenošené věci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
8.9.17 10:30

@Terajsek @Hakrajta už nás trochu tlačí čas, křtiny máme 23. Ale na Bonprixu jsem sehnala úžasný body s motýlkem :lol:, a v HM mají hezký černý kalhoty a myslím, že jsem tam viděla i mikču ve střihu saka. Já už si taky objednala šaty, a zjistila, že musím začít hubnout :pocitac:. Včera jsem začala, tak mi držte palce. Kvůli kojení musím jíst, ale vzdám se sladkostí a zařadím ještě víc zeleniny :pankac:. No a hlavně už nebudu prasit večer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.9.17 12:35

@Izie Já s Bonprixem nejsem nějak spokojená, měla jsem dvoje šaty pro malou a ihned po prvním vyprání ztratily na kvalitě. :nevim: Držím palce v hubnutí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.9.17 22:58

Ahoj holky :mavam:
Vidím ze uz sem moc napíšete, tzn.ze si uzivate svých milacku a neni času. :dance:
Přišla sem vas pozdravit a zeptat se jak se vam vsem daří?
Naše malá bude mit za 14dnu 3mes. Letí to jak blazen a roste nam pred ocima..uz ma 6.250g :srdce:
Máme da se říct hodne miminko,
pres den teda nechce spat, ale v noci spinka hezky. :andel:
Dneska sme meli vítání obcanku a zvladla to na 1.
Stale plně kojime a zacinam byt fit po cs a jizva je prej v pořádku..někdy teda zaboli ale prej se stahuje deloha.
Zrovna vybiram zimni fusak a nevim jaky? Máte nejake tipy?
A co u vas noveho holky? Co vase děti sou hodne a zdrave? :srdce:
A co to ockovani proběhlo u vás bez komplikaci? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
1.10.17 19:43

@Esíčko.85 ahoj, my máme 3 měsíce dneska. Co se týče míry a váhy to nevím, uvidím v úterý na prohlídce. V noci spí celou noc až cca do 6 až 7. Přes den to je střídavě oblačno, jsou dny kdy je zlatá a chrupka a pak dny, kdy jen brečí. U nás je vítání občánků až od 3 měsíce, takže jdeme 25. Dřív nebyl termín. Jinak první očkování v pohodě, zvládla to bez teplot, jen byla mrzuta. V utery máme druhou dávku tak snad to bude bez problémů. Co se fusaku týče, mam po sobe s beránkem, takže s výběrem neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
1.10.17 20:06

@Esíčko.85 Ahojky. Díky za report ;) Je mi tě líto s denním spánkem, ale hlavně že spí v noci a hlavně že to nemá přetočený. Já bych klidně doporučila Lodger bunker, kterej je sice pekelně drahej, ale sehnala jsem na bazaru v super stavu za tisícovku. Je na malý mimi do korbičky i pak na větší do sporťáku a dá se použít celoročně. Mně vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
1.10.17 20:08

@Lentilkaaa83 Krásná holčička. A má hrozně dospělej výraz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
1.10.17 21:15

Ahoj, tak mám dobré zprávy. Jestli zítra budou všechny kontroly v pořádku, tak půjdeme konečně domů. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.10.17 21:33
@Lentilkaaa83 píše:
@Esíčko.85 ahoj, my máme 3 měsíce dneska. Co se týče míry a váhy to nevím, uvidím v úterý na prohlídce. V noci spí celou noc až cca do 6 až 7. Přes den to je střídavě oblačno, jsou dny kdy je zlatá a chrupka a pak dny, kdy jen brečí. U nás je vítání občánků až od 3 měsíce, takže jdeme 25. Dřív nebyl termín. Jinak první očkování v pohodě, zvládla to bez teplot, jen byla mrzuta. V utery máme druhou dávku tak snad to bude bez problémů. Co se fusaku týče, mam po sobe s beránkem, takže s výběrem neporadím.

ta je krasna, vypada spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
2.10.17 00:07

@merlose :dance: jupi. Konecne. Jsem moc rada ze jste vse vybojovali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
2.10.17 08:20

@Bjetuš @warita děkujeme..no jak vezmu do ruky foťák, tak v tu ránu je po úsměvu a snaží se být vážná. Zachytit tak úsměv je těžká písemka :)
@merlose huraa..konečně si budete užívat domácí pohodičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
2.10.17 08:54

@merlose :hug: :hug: to je a urcite bude nejlepsi zprava dnesniho dne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
2.10.17 11:17

@Esíčko.85 ahoj, super, že už si všechno tak sedlo, co? My byli minulý týden na 3 měsíční prohlídce a máme 6 340 g, 60 cm. První očkování bylo úplně v pohodě. Naměřila jsem nejvyšší teplotu 37,9 bez odečtu, ale ani bych to na Šímovi nepoznala. Takže jsme si jen 1 den dali domácí pohodu bez procházek a koupačky :srdce:.
Malej už je strašně akční, miluje hračky, nejvíce hrazdičku, pod kterou dokáže ležet neuvěřitelně dlouho a pouští si písničky, pěkně u toho i povídá :lol: Prostě na blbosti ho užije, v zrcadle na sebe dělá opičky, žulí se, vyplazuje jazyk, ale když má pást koníky, tak mu musím pustit nějakou pohádku, aby ho to bavilo :lol:
Máme už za sebou křtiny, a ve středu jdem na vítání občánků. Ten čas letí jak splašenej :lol:
Fusak, na jaro/podzim mám Pinkie a na zimu Emitex (ten byl jako dárek ke kočárku), jinak bych si koupila Elodie :oops:
@merlose krásná zpráva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.17 11:52

Ahoj holky tak nějak moc rychle to utíká :lol: Marunka bude mít za chvilku 5 měsíců a je s ní velká sranda :mrgreen: takhle fandíme u telky když je hokej :lol: :lol:
Já mám podzimní fusak ruzovej Pinkie a na zimu ruzovej Elodie Details :srdce: jo a o víkendu chci začít s prvními příkrmi tak se těším na ty ksichtiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.17 11:54

@merlose Moc krásná zprávička :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie