Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2833
22.11.17 22:40

Holky, tak my dnes končíme 38.tyden a v pátek poprvé do porodnice. :* Taťka se už nemuze dočkat chlebíčku v kantýně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
23.11.17 10:57

@Terajsek to je skvělá zpráva! Vydržela jsi to dlouho, na to, jak tě strašili :lol: Teď už to může přijít opravdu kdykoliv! Šimonek posílá pozdrav :*
@Kesssy bezva, jen tak dál. Koukám, že začne další mimi vlna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.12.17 10:21

@Izie To je krasna fotka!! Uzasny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
3.12.17 19:26

@Izie jee to je krasna fotecka :srdce: ;)
Jinak zdravim vsechny, ja mela termin 10.12. a minulou nedeli se nam narodil chlapecek, presne donoseny v 38+0 strelec jeden :mrgreen: ani jsem nejdriv nemyslela ze rodim, slo to rychle a bylo to moc nadherne, z delohy hned na brisko, tri kila, ctyri hodiny bonding, hned se prisal k prsu, ja bez stehu, takze jsem neuveritelne stastna a byl to nejnadhernejsi zazitek v mym zivote :srdce: a preji vsem, at se zadari a tehulkam zdrava miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
3.12.17 20:27

@Kesssy :hug: moc gratuluju k vanocce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
3.12.17 21:47

@Kesssy gratuluji a at jste zdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.12.17 20:35

@Kesssy Obrovská gratulace :srdce: hlavně budte zdraví a užívej ty první měsíce jsou nejkrásnější :* :* :*

@Izie - Krásnej chlap :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.12.17 10:18

@Kesssy moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
5.12.17 13:27

@WmarliesW @Lentilkaaa83 @audiomax @Izie holky mooooc dekuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.12.17 14:20
@Kesssy píše:
@Izie jee to je krasna fotecka :srdce: ;)
Jinak zdravim vsechny, ja mela termin 10.12. a minulou nedeli se nam narodil chlapecek, presne donoseny v 38+0 strelec jeden :mrgreen: ani jsem nejdriv nemyslela ze rodim, slo to rychle a bylo to moc nadherne, z delohy hned na brisko, tri kila, ctyri hodiny bonding, hned se prisal k prsu, ja bez stehu, takze jsem neuveritelne stastna a byl to nejnadhernejsi zazitek v mym zivote :srdce: a preji vsem, at se zadari a tehulkam zdrava miminka :srdce:

gratuluju

Jinak, nemuzu nereagovat. Porod krasny zazitek neni a popisy s miliony smajliku a delani se, jak to vlastne vubec nebolelo a bylo to U Z A S N E, mi prijdou hodne mimo. Omlouvam se, ale muselo to ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.12.17 14:28

@warita co se týká porodu, tak se klidně připojím ke Kesssy… porod cca 5h a kdybych měla mluvit o bolesti, tak téměř žádná, zažila jsem rozhodně horší při úrazech apod. Možná trochu nepříjemné tlaky, ale když člověk myslí na to, že se na svět dere to jeho milované miminko, tak je to krásné, hlavně ten výsledek… Ne každý musí mít děsivý porod, spíš bych řekla, že ve většině případů je to na pohodu a vůbec bych tu budoucí maminky nestrašila. Každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
6.12.17 07:03

@warita netreba se omlouvat, je to zrejme tvoje zkusenost a pocity a mas na ne plne pravo. Ja jen autenticky popsala zase sve pocity, nic vic. Stejne jako se mi tezko chape, ze pro nekoho je to horor-to zas na zaklade me zkusenosti-tak Tobe se asi tezko chapu ja, ze to bylo nadherne. Ale neberu Ti to, to jsou tvoje vjemy, takze mi prosim neber ty moje. Verim v to, ze kazdy porod i te stejne zeny je jiny, natoz porody ruznych zen a mohou mit sirokou skalu toho, jak probihaji a jak je zeny vnimaji (vyslechla jsem popisy porodu od ruznych zen, od tech hrozivych az po ty UZASNE a la hypnoporod, ktere jsem mela potrebu navnimat vice, treba i na predporodnim ritualu a myslim ze to taky sehralo svou roli). Kazdopadne uplne nejdulezitejsi mi prijde tohle jejich zenske sdileni, takze diky za reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
9.12.17 23:11

Gratulace i ode mě. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.12.17 14:26

Dovolte, abych Vám představila naší princeznu Karolínku. Narozena dnes, 11.12.2017 v 9:20 hod. 48cm a 3080g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.12.17 16:29

@Terajsek moc gratuluju, vypadá jako cvalíček a přitom má sotva 3 kilča. Tak ať jen roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí