Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
10.7.17 16:53

@Esíčko.85 Rozhodně doporučuji jen spinální anestezii, miminko hned uvidíš, nástup bolesti nebude tak radikální jako po probuzení se z narkózy, pro tebe i dítě je to šetrnější, mám to za sebou a šla bych do toho znovu. :palec: Neboj, vše dobře dopadne. Jen nechápu to dnešní vyšetření? To jsem tedy nezažila. Snad se nesnažil ten doktor malou otočit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
10.7.17 17:06

@Esíčko.85 ja mela spinalni a nemuzu si stezovat. Maleho jsem hned videla, vse vnimala, proste mi vyhovovalo vedet co se deje. Niceho se neboj uz brzy budes mit svuj uzlicek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
10.7.17 17:16

@Esíčko.85 ježiš a proš císař hned o 14 dní před termínem? Být tebou tak to odmítnu, nech miminku ještě týden čas. Mě gynekolog říkal, že dřív se „řezala“ 38 a dál, ale nějak se ukázalo, že těm miminkům chybí ten týden…
Jo a určo spinál. Mě to teda moc nesedlo (bylo mi na zvracení, nízký tlak…), ale šla bych do toho znova. Máš miminko hned u sebe a hlavně o všem víš, navíc tam může být manžel s tebou. Takže z vlastní zkušenosti doporučuju fakt jen částečnou, je to i menší zátěž pro mimi a o to hlavně jde! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.7.17 17:21

@Esíčko.85 :mavam: no to mají holky pravdu, ze prcka ti hned ukážou a vše vnimas.Ale taky se rozhodni, jestli to zvládnes psychicky.Ja měla celkovou :( a vše zaspala. Kazda jsme zkusila neco jineho. Jedinna nevýhoda, ze opravdu pak cely den prospis a miminko uvidíš az za dlouho. Jinak druhý den uz jsme byli pořád spolu. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.7.17 18:50

@Lentilkaaa83
Holky šikulky, letí to hbrozně. Užívej každou minutku, Marunka už bude mít 2 měsíce, začíná povídat a sledovat hračky. Nechci aby mi vyrostla :lol:
A jak doma zvládáš? Co v noci? Hod nám ještě nějakou fotečku, ať se pokocháme :*

@destovakapka - Nooo pěkný bříško :mrgreen: :mrgreen: Já ujížděla na nektarinkách a bramborové kaši :mrgreen: :mrgreen:

@Esíčko.85 - Ty trdýlko a proč si mu neřekla, že je to nepříjemný a proč to dělá? A na císař se chodí týden před termínem, tak mi to aspon říkal můj primář. Beru já musela do celkové a pohoda. Sice jsem neviděla malou ale zaspala jsem a vzbudila se asi po dvou hodkách. Malou jsem viděla hned a měla ji u sebe celý den s taťkou samozřejmě. Ale kdybych si mohla vybrat, tak jdu do částečné, abych viděla co se děje, viděla miminko a měla chlapa u sebe. Tak držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.7.17 19:17

@Izie tak co jak válčite s kojením, nějaký pokrok? Já si dnes objednala nějaký vitamíny. Drahý jak pes, ale co bych pro ni neudělala.
@audiomax my v noci víceméně spíme. Nebudim ji. Nakrmim cca v 10 až 12 a jeden den se vzbudila ve 2 a pak jsem ji tedy budila v 6. Na dnešek spala do pul 4. A pak do rána. Šíleně tedy řve při koupání. Strašně se mnou cloumaji hormony, až hrůza. Ale mám úžasnou podporu v příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.7.17 19:20

Holky dekuju :hug: ja nevim proc jdu tak brzo nikdo mi nic nerekl a ja lekarum duveruji. (I kdyz toto bylo mlade ucho :roll: :think: )Vyšetřoval me dlouho tim jejich spesl ultrazvukem. Pak uz me to i palelo v oblasti kde ma hlavicku chudera malá :? Prej se to vysetreni které delal běžně neprovadi ze toje jejich nadstandard.. No neumim rict au to bolí musi přece vědět co dělají :( sem z toho spatna hlavne z toho jak chytl bricho a tlačil silou :( asi sem měkká a pak sem bulela pul hod. v aute. :oops:
Ja bych si snad ani nedovolila říct, ze cs odmitam tak brzo podstoupit tak jak lekar nařídí..sem divná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.7.17 19:53

@audiomax Ja od zacatku tehu jsem uz sporadala 3kg nektarinek a pres 3kg broskvi. Nemam vubec chut na nic slaneho ani kyselyho, spise sladouckyho a stavnateho jak jsou broskve a nektarinky.Mela jsem i 4 banany a 3 jablka,600g jahod ale broskve a nektarinky vedou vic na chuti. Ctvrku melouna jsem mela jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
10.7.17 20:58

@Lentilkaaa83 zlato, já ti to psala na FB k tvýmu příspěvku, ale ty neznáš moje jméno, co? Iniciály BM :mrgreen:. Pořád musím dokrmovat, někdy víc někdy míň. Ale MM má tak 2/3. Plně asi kojit nebudu, s tím už se nějak začínám smiřovat. Co u tebe, nějaký pokrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.7.17 21:03
@destovakapka píše:
@audiomax Ja od zacatku tehu jsem uz sporadala 3kg nektarinek a pres 3kg broskvi. Nemam vubec chut na nic slaneho ani kyselyho, spise sladouckyho a stavnateho jak jsou broskve a nektarinky.Mela jsem i 4 banany a 3 jablka,600g jahod ale broskve a nektarinky vedou vic na chuti. Ctvrku melouna jsem mela jeste.

ja na silu snedla 3 jablka, po kterych se mi v prvnim trimestru udelalo trochu tezko… a pak jsem se na ovoce vykvakla, tak jak to delam cely zivot a jedla dale zeleninu. Tu mam rada. Sladke a kysele neni moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
10.7.17 21:07

@Esíčko.85 hele, já taky důvěřuju doktorům, ale na všechno co chci vědět se ptám. Vždyť to je naprosto normální…nechápu z čeho máš strach. A kdyby mi dělal nějaký vyšetření, který by mě tak bolelo, tak bych určitě jen neležela s roztaženýma nohama :cert: My ti tady těžko poradíme, co to mohlo být.
Za chvilku budeš máma a budeš zastupovat svý miminko, nemůžeš si nechat všechno líbit…i za cenu, že holt někdy budeš za blbku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.7.17 21:27

@Izie beru našla jsem si Tě na face došlo Ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.7.17 23:23

@Izie ale jo, poznala jsem tě :mrgreen: proto se ptám, zda jste nějak pokročili :) u nás žádný posun, už se smiruji, že nebudu kojit vůbec :( ale ve skrytu duše pořád doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.7.17 23:25

@Esíčko.85 nezkoušel se třeba mimco otočit? Kdysi jsem četla, že to někdo dělá, když je KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
11.7.17 04:22
@Lentilkaaa83 píše:
@Esíčko.85 nezkoušel se třeba mimco otočit? Kdysi jsem četla, že to někdo dělá, když je KP.

To mě taky právě napadlo, ale dělá se to pod přísným dohledem a pod ultrazvukem a vždy následuje hospitalizace v nemocnici alespoň 1 den, i když se to nepovede. A hlavně s tím musí matka souhlasit. Takže tohle to snad nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí