Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j-p když si člověk uvědomí co řeší za blbosti… Ve finále zjistí, že nemá žídné starosti a bolístky, protože tohle je průšvih…
@Ginuš já se bojím právě taky toho konce. Obzvláště, když je po termínu. Jsem ráda, že mě dr nenechá dlouho.
@Lentilkaaa83 no já byla ráda, že si malá praskla vodu v 36+6 tt fakt to ze mě postupně padalo, jen teda těch 16 hodin než byl císař bylo ještě trochu o nervech
![]()
Ahoj holky, zveršovala jsem několik klasických pohádek, tak se tu s vámi o ně podělím. První je: O Červené Karkulce, tak kdo má zájem, tak přeji příjemný poslech. Další bude Hrnečku vař ![]()
https://youtu.be/DPfNK5g4_QU
Holky, nevim co se slecne stalo, nicmeme myslim, ze kazda z nas ma obavy, i ja, a vzdycky kdyz to tu procitam se stalo, tak mi mrazi a ja si pak reknu NE a dal to nectu, s tim ze to a to mam za sebou, jakoze nekomu se nerozbehlo srdicko, nebo odhalena chyba ne genetice, atd..tak jsem vzdy stastna a ke vsemu si rikam, ze ja uz mam smulu vybranou..Jak uz bylo psano, vse jsou pak malickosti a mit zdrave dite je skutecne dar. Preji vsem vse dobre ![]()
Ahoj holky..co se nám stalo mě hrozně zasáhlo, jen bych nechtěla, aby jste se tím nějak vnitřně stresovali. Asi to tak mělo být a pro malého to bylo vysvobození. Byla to nečekaná komplikace, kterou si ani doktoři nedokázali vysvětlit. Držím palce všem snazilkam, aby se brzy zadařilo a hlavně to nevzdávaly a bojovaly, ti malý tvoreckove za to stojí. Tehulkam hladký porod a v případě neobvyklé situace jet hned do porodnice. Držím všem moc palce a určitě vás budu dále číst a fandit vám… ![]()
Ja taky netusim co se stalo ale pro jistotu jsem v tehotenstvi zadne diskuze nebo denicky se spatnym koncem necetla. A i tak jsem kazdy den trnula nez maly kopnul (spolehlive ho probral notebook na brise
). A ty dva dny kdy byl bez plodovky ac jsem byla v nemocnici byly priserny, pokazde ten stres kdyz kontrolovali ozvy nez vse naskocilo… je fakt ze ty // jsou skutecne jen prvni meta
@30_aneta netuším přesně, co se ti stalo, ale strašně moc mě mrzí, že jsi přišla o svého chlapečka. Nebudu ti tady psát, že to bude dobrý…Musí to být obrovská nepopsatelná bolest a ty musíš být strašně silná už kvůli svému prvnímu chlapečkovi
Všechny tady víme, že ani to těhotenství neznamená donošení zdravého miminka a přesně jak psala @WmarliesW ten strach celých 9 měsíců je fakt příšerný. Však i já jsem radši párkrát zajela „zbytečně“ do nemocnice, abych měla jistotu…
Myslím na tebe
![]()
@30_aneta Holka, nemám slov. Jak psala Izie, teď musíš být silná kvůli druhému klučíkovi. Známá přišla před lety o mimčo na konci těhotenství. Jedna kontrola dobrá a další za pár dnů konečná
. Jak jsme už po termínu, tak se bojím víc a víc a to jsem celé těhu byla v pohodě @WmarliesW já taky nic nečtu, ale ono stačí být v nějaké skupince. V jedné co jsem máme jeden se špatným koncem a o jednom nevíme jak to dopadlo..
Jinak my asi fakt to vyvolání. Malá se k ničemu nemá. Včera večer už mi nebylo moc dobře, že jsem myslela, že se to rozjede a ono prdlačky ![]()
@Lentilkaaa83 holka, ty jsi ještě furt celá? Moc držím palce, aby se to už rozjelo. Nám je dnes týden a je to snad nejhodnější miminko na světě. Už konečně začínáme přibírat ![]()
Jinak ten strach bude už pořád. Malýho neustále kontroluju, díky bohu za monitor dechu
Včera v noci blinkal, chroptěl a neustále kýchal…no co ti budu povídat, vzala jsem si ho do postele a až do ráno nezamhouřila oko a utěšovalo ho miláčka mýho ![]()
@Izie nj nechce se jí. Když se čančá ona, tak už jsem si včera taky obarvila vlasy, dneska byla na kosmetice
Jen nehty už nestihnu..Pořád jí domlouvám a nic
@Lentilkaaa83 Třeba se ještě rozhoupe..
A jinak jsi psala, že bys měla zítra nastoupit?
@Lentilkaaa83 ty jo, tak koukej vyhánět. Ten vyvolávanej porod nic moc, co jsem tak četla
. Ale proč tak brzo, vždyť jsi měla termín teprve včera, ne?
@Izie vyháním co to dá, ale nic neučinkuje. No druhý termín jsem měla v pondělí. Dle fiktivní MS v pátek. Dr na mě tak koukal v pondělí a prý, že už bych to asi měla ráda za sebou, tak říkám, že jo. A že jsme po IVF, takže ten termín by měl být přesný. A na to mě objednal..A já jsem ráda, já se přenášení fakt bojím víc, než jsem se bála celé těhotenství. Vyvolávání účinkuje jak na koho. Sestřenka to prý měla rychlý.