Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
19.6.17 12:58

@Soleil 11 děkuju moc :hug:. Víš co, já přesně vím, jak ti je. Prožívala jsem vlastně úplně to samý a svým způsobem stále i prožívám. Hrozně jsem se bála každé kontroly, nechtěla jsem aby mi dávali průkazku. Vždycky jsem byla napnutá jak struna…Od toho 13. týdne, když už jsem mohla poslouchat srdíčko přes Angel sound, jsem se trochu uklidnila. Ale ten strach tam byl a je pořád. Později se bojíš zase 2. UTZ, řešíš jestli se miminko pořád hýbe a neustále si posouváš hranice týdnů, kam až chceš dojít…
Když bych měla být upřímná, tak já si dovolila těšení na malýho až po 20. týdnu.
Nicméně ty prostě musíš věřit, že to ten tvůj „bojovníček“ zvládne a ty se konečně staneš maminkou. Vychází to někdy na přelom ledna a února, ne? :think: Prostě to tak bude a basta :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.6.17 07:44

@Soleil 11 moc moc vam to přeji. :srdce: Po přečtení tvého příspěvku sem přestala na chvíli i dýchat.
Sem moc šťastná MOC :hug: ze se na vas usmalo štěstí vy s manzelem ste si to zasloužili :hug: moc na vas ted budu myslet at je nadále jen dobře. A neboj ten strach k tomu patří teď uz bude pořád. Drzte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.6.17 09:28

@Soleil 11 :hug: :hug: :hug: :hug: :* :srdce: tak ze prckovi vzkazuju, Ze ja jsem narozena 1.2. Ať máme stejně narozky ;)!!Úplně si mne rozbrecela radosti, když sem to četla :srdce: moc vám to přeju a těším se s tebou!!A teď už se bude bát cely zivot :( :,(!!Je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
20.6.17 22:02

Holky mam dotaz kdy zacit uzivat gynex+drmek? Pri MS jsem udelala od jejich uzivani 7dni pauzu a ted jsem zacala, odhadem OVU ma byt 22-26 takze oboji do OVU nebo i pres ni az do dalsi MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.17 22:41

@Izie Zítra na vás budu moc myslet :hug: Držím palečky :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
21.6.17 20:44

Holky, predstavuju vam Simonka :srdce:. Narodil se v 8:13. 3230 g a 50 cm. Je naprosto dokonalej, krasne saje a rad se tuli :srdce:. Mam ho skoro porad u sebe…Miluju ho nejvic na svete :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
21.6.17 20:47

@Izie Gratulujiiiiii a přeji oběma hlavně zdravíčko! :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.6.17 21:11

@Izie gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.6.17 21:19

@Izie je krásnej ;) gratuluju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.6.17 21:29

@Izie Je nádhernej! Moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.6.17 22:39

@Izie :hug: :srdce: :kytka: :andel: :pankac: :dance: moc gratuluji :* a konečně ses dočkala. Je krásný :* přeju vám hodně zdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.6.17 23:40

Juuu Simonek je nádherný moc gratuluji maminko :* a tatinku samozřejmě. Hlavně hodně zdravíčka přeji. :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
21.6.17 23:45

@Izie moc moc gratuluju, Simonek je krasnej. Uplne se mi vybavuji ty prvni dny kdy jsem nemohla uverit, ze ten vonavej malej prekrasnej uzlicek je muj :srdce:
A jak Ti je? Jak zvladas peci o maleho s jizvou? Nebo Ti ho jen nosi

Ty fotky mne tak dojaly, ze musim ponufat ten svuj uzlik hned jak se vzbudi na krmeni :srdce:

@Lentilkaaa83 tak kde to vazne u Tebe?

A kdo je zde dalsi na rade s porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
22.6.17 07:02

@WmarliesW my máme ofiko termín v pondělí. Od pondělí malé domlouvám ať už se kouká dat na cestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
22.6.17 07:15

@Izie Nádhernej Šimonek. :srdce: :hug: Moc moc moc gratuluju a přeju hlavně hodně zdraví oběma. :* Opravdu se vám moc povedl :andel: :kytka: Je to brouček… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí