Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
5.6.17 17:52

@audiomax to je princeznicka. Už se těším až bude ta naše taky na světě. Ve středu opět kontrola tak jsem zvědavá jestli už je aspoň trošku připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
5.6.17 18:29

@audiomax Malá je moc krásná… Užívej si jí. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.6.17 19:23

@baluuu8 ahoj..tak dnes u doktora tecka byla :) krasny gestacni vacek a tam, kde ma byt ;) zatim bez zloutkoveho..ale 18dpo to odpovida ;) tak ted jen vyckat na 23.6.a doufat, ze tam bude miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.6.17 19:24

@audiomax moc krasna :) jeste jednou gratuluji :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
5.6.17 19:45

@Žaludovka Moc ti gratuluju, to je úžasná zpráva. :palec: :dance: Držím pěsti, ať 23.6. už vidíš miminko. :palec:
Já jdu zítra na screening. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
5.6.17 19:46

@ronia Nádherný obrázek. :hug: Gratuluju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.6.17 10:53

@audiomax malá je moc krásná, ať vám dělá jen samou radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
7.6.17 10:57

Ahojte holky, tak my jsme včera byli na screeningu a vše je v naprostém pořádku a ještě to vypadá, že čekáme holčičku. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
7.6.17 11:19

@baluuu8 :hug: :hug: :srdce: :* :kytka: :dance: super moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.6.17 14:21

@baluuu8 krásná prdolka :hug: sem rada za vas ze vám to vyšlo. Taky ste na miminko čekali vid ;) at se vam nadále daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.6.17 15:31

@Esíčko.85 Děkuju moc :srdce:, čekali jsme dlooouho… 7 let, prošli jsme 3 kliniky a zažili 5 Ivf… :roll: ;) A teď si to tak užívám, špatně mi vůbec není, je to paráda.. :srdce: Už se nemůžu dočkat prvních kopanečků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.6.17 17:00

@baluuu8 krásná fotka a moc gratuluju :pankac: Ty první kopanečky jsou vážně super, jak na ně člověk číhá a vyloženě si je užívá…Nicméně později už je to docela trága, to mi věř, když musíš o půlnoci vstát a začít chodit, protože jemu se zrovna nelíbí ležet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale tím tě nechci strašit :lol: Těhotenství je krásný období, ale jen do 30. týdne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
11.6.17 17:11

@baluuu8 já jsem se na kopanecky takt těšila, ale díky příčné poloze vůbec necítila. Až někdy v 34tt kdy se otočila jsem si začala užívat. Nijak mě nebolely ani nebudily. Kope spis přes den a některé dny vůbec
@Izie jak jsi na tom? U mě to na nic zatím nevypadá. Včera mi tedy celý den bylo mizerně. Ve středu jdu poprvé do porodnice. A hned k samotnému nejvyššímu :-) domluvila mi to přítelova mamka. Jinak bych byla stále u svého dr.tak jsem zvědavá jestli je nějaký posun od minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.6.17 17:16

@Lentilkaaa83 ve čtvrtek v noci jsem měla šílený poslíčky. Sprcha nezabrala, čekala jsem další 2 hodiny a byly i pravidelný po 8 minutách. Měla jsem strach, že jsou to snad kontrakce, ale druhá vana ve 4 ráno už zabrala :lol:. Asi to bylo vším tím stresem z dědova pohřbu :nevim:
Mám termín 21., ale co jsem pochopila doktora, tak to možná bude dřív, já nevím. Už jsem celá bolavá, čípek mě píchá téměř nonstop, malej s sebou hrozně šije. Nicméně CS mám jen 7. Na kontrolu jdu zas v úterý, tak uvidím, jestli bude nějaká změna…
Taky už ten konec vnímáš jako šílenej vopruz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
11.6.17 17:35

@Izie jo, už mě to nebaví. Já měla šílené poslicky včera. Celou noc bolesti a ráno taky, tak jsem dala vanu a na chvíli ok. A pak zase Znovu a celý den. A to jsme jeli do Polska na tržnici a pstruhy. Jsem se trošku bála aby se tam něco nerozjelo. Hm já mám cs pořád 0. V patek navíc když jsem chtěla vstát, tak mě strašně bolel spodek, ale tentokrát mě nepichalo, jen jsem sotva chodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí