Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 o chození mi ani nemluv. Přijdu si jako stoletá babka, už se to snad ani nedá nazvat chůzí. A ráno, když vstávám, tak mě vždycky hrozně bolí břicho. Dalo by se říct, že je pořád takový tvrdý jakoby v křeči ![]()
Ty jsi teda odvaha jet do Polska, když se necítíš úplně fit. I když mi byli v týdnu taky nakupovat v Německu, nicméně mě omlouvá to, že mi v tu chvíli nic nebylo ![]()
A to máme na středu naplánovaný těhu focení
, konečně mám normální břicho ![]()
@Izie tak když jsem zaměstnaná a nemyslím na to, tak ty bolesti nevnímám. A Polsko máme jen hodinu cesty, případně je porodnice ješte před hranicemi
nás bude kamarádka fotit v utery. My máme nemocného psa, tak jsem čekala až se uzdraví. Bohužel se to protáhlo, tak bude s námi na fotkách jako lazar ![]()
@Lentilkaaa83 já si to pamatuju, s tou pacinou, ne? Myslela jsem, že už je to dobrý… ![]()
Tak se pak pochlub fotkama, já je budu mít asi až po porodu. Skoro už odpočítávám minuty…
@Izie no bohužel ne. Min. týden byl na třetí operaci
. Ale už to vypadá, že packa se hojí. Teď musíme ještě vyléčit nožičku
Ahojky holky musim rict hura konecne poradne rozjeta MS sice nevim co to bylo predtim ty dny 2 ale ted se to rozjelo na to ze skoro 4mesicenic tak budu moct pak pocitat pripadne plodne dny a tp diky gynexu a drmku ![]()
Ahoj holky, tak dnesni kontrola dopadla dobre.Bije nam srdicko, merime 1cm, podle ultrazvuku jsem dneska 7+2tt a termin porodu mam 30.1.Za 14 dni dalsi kontrola.
@Rorrys @destovakapka gratuluji k dobrým zprávám
Jinak po včerejší kontrole se stále nic nechystá..
Holky, mám za to, že jste některá psala, že děláte účetní. Měla bych kdyžtak dotázek. Můžete se mi prosím ozvat do zprávy? Týká se to refundace mezd.
@destovakapka gratuluji
uzasne zpravy..ja jdu na kontrolu pristi patek, aktualne jsem 6+0..ani netusis, jak vzdalena se mi tahle meta zda byt
neustale se menici priznaky me kazdy den vyvadeji z miry ![]()
@Žaludovka píše:
@destovakapka gratulujiuzasne zpravy..ja jdu na kontrolu pristi patek, aktualne jsem 6+0..ani netusis, jak vzdalena se mi tahle meta zda byt
neustale se menici priznaky me kazdy den vyvadeji z miry
Me od 3.cervna byvalo na zvraceni i jsem zvracela ale dneska to uz je lepsi.Me se to teda nemenilo. Vzdycky me byvalo spatne ranno a dopoledne ale odpoledne me bylo fajn. Doktorka mi dneska rikala ze to tak nekdy byva a ze uz to bude lepsi.Ze za chvilku budu mit za sebou 2 mesic a budu zacinat 3 mesic.
@destovakapka ja mam taky nejake stalice, jako odpoledni a vecerni kocovinu, ale do toho me kazdy den prekvapi neco noveho
no uz se tesim az uvidim tu nasi zazracnou tecku, ktera mi to zpusobuje ![]()
@destovakapka Gratuluji.
Mně teda začalo pořádně být špatně až od 9. týdne, cca do 15. ![]()
@Lentilkaaa83 copak potrebujes? Ja jsem sice financni ucetni ale poptam se Ti u nas ve mzdovce ![]()