Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@destovakapka bud stastna, ze nevolnosti trvaly jen par dnu. Ja zacala zvracet s pozitivnim testem a prestala ve 14. tydnu. Nicmene diky tomu jsem ted plus minus na vaze v dobe otehotneni ![]()
@WmarliesW už jsem to snad vyřešila, děkuji
@Izie jak ti je? U nás to stále na nic nevypadá. Ale poslední dobou mi je tedy hůř a hůř. Nevím zda je to otoky ale mam problém s levým nartem. Když chodím nemůžu ho propnout
@Lentilkaaa83 je mi asi jako tobe. Proste finis. Vcera jsme byli u vody, trubka jsem se nenamazala a mam pekne spaleny zada
. Hrozne mi tvrdne bricho a dost to boli, v pondeli jsem mela poslicky 6 hodin v kuse…Tech par dnu jeste vydrzim. V utery uz mam nastup do nemocnice a ve stredu rano uz Simonek bude s nami ![]()
@Izie Tak jdeš na plánovanou sekci? Taky jsem měla nástup v úterý a ve středu ráno byla malá venku. To už uteče, ještě si zkus „užít“ ty poslední dny.
![]()
@Izie to se máš
já mám do TP 10 dní. Kontrolu mám v pondělí, tak jsem zvědavá, zda nebude posun. Dneska se chystám na velký úklid
Taky mívám břicho jak kámen, ale nepoznám, zda to tvrdne nebo zda je to tím, jak se malá roztahuje.
@Soleil 11 Panebože, to je ta nejkrásnější zpráva tady na emiminu.
![]()
@Hakrajta jé, tak to budu mít stejný jako ty
. Děláš si srandu, užít poslední dny? Vždyť je to hrozný, všechno mě bolí, břicho mi neustále tvrdne, do toho poslíčci, špatně se mi chodí
No, ale nechci si jen stěžovat ![]()
Pamatuješ si ještě, kdy tě pustili dom? Já už to mám všechno zařízený, na sál bych měla jít na půl osmou i s manželem. Ten pak dostane malýho na bonding a už budu hotová i já, tak mi ho předá. Nadstandard už je zablokovanej…tak už jen vydržet
![]()
@Soleil 11 zlato, strašně moc moc gratuluju
. To je ale krásná zpráva
. Musíš být štěstím bez sebe. Když už je srdíčko, tak je všechno na dobrý cestě. Tobě to prostě vyjde. Holka, já věděla, že ten dětskej pokoj budete potřeba, to aby manžel pořádně zamakal. Ty se hlavně opatruj. Není nic důležitější než miminko
![]()
@Lentilkaaa83 já byla na KO v pondělí a jdu až právě do té nemocnice. Hrozně se to blíží, co? Moc držím palce, aby se malá hlásila na svět co nejdřív. Ty poslední 2 týdny těhu by se mohly klidně zrušit, co?
![]()
@Izie Pustili mě v pondělí. Taky jsem měla nadstandart a díky bohu za něj.
No já vím, konec je peklo, já nemohla skoro chodit, jak mě bolela pravá kyčle, spánek? haha,.. no ale za chvíli břicho bylo pryč a teď už se mi ani nechce věřit, že tam někdy bylo.
Ještěže mám důkaz vedle sebe ![]()
@Hakrajta taky už se hrozně těším, až budu mít miláčka u sebe. O břicho mi vůbec nejde, mám teď asi 80 kilo, dolů to půjde asi samo
.
Nám i nabízeli, že tam může manžel spát, ale domluvili jsme se, že to nechcem. On bude chodit do práce, na pátek plánuje zapití malýho…a další týden už budeme jen spolu.
Taky mě hrozně bolí spodek, všechny ty kosti nebo co to tam je. Dělá mi i problém obléct si třeba kalhoty ve stoje. Jsem jak stará bába, co vstává z postele 5 minut
![]()
@Soleil 11
nadherna zprava. Jezis ja Ti to tak strasne ale strasne preju. Moc a moc gratuluju, opravdu jsi mi udelala radost ![]()
@Lentilkaaa83 @Izie
holky preju at ten konec rychle utece. Ja byla poslednich 14 dni uz silena a jen se „vztekala“ at ten podnajemnik uz konecne vypadne
A s tim spankem - ze mate spat dokud to jde - ja tedy snad spala s brichem jeste min a to Denis spi max 3-4 hod v noci a pres den vubec. Co mi ale chybi je horka vana… ale jeste 14 dni a sestinedeli mam za sebou ![]()
@WmarliesW ten spánek a rady kolem něj mi taky přijdou vtipný. Já spím hodně špatně už od začátku května. Někdy třeba jen mezi 5-7 ranní, celý noci prochodím v bytě
Už jsem vypila litra meduňkovýho čaje, snědla kila medu a nic nezabírá. Kolikrát se mi chce i z toho brečet, a taky že nakonec brečím…No, ale jak píšeš, konec je blízko, těch posledních 5 nocí se Šimonkem v bříšku už zvládnu ![]()
Taky mi bude chybět vana, poslední dobou se koupu klidně i 3 -4 x denně, nějak mě to uklidňuje ![]()