Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec no tak to máte opravdu teplé počasíčko, to vůbec nezávidím. Čím jsem starší, tím víc mi to vedro nedělá vůbec dobře ![]()
@Lentilkaaa83 Gratuluji k Valentince, krásné jméno. Hodně zdraví Vam oběma. Rodila jsi v HK anebo v Pcích?
@baluuu8 děkujeme
@kackarec teplo mám ráda, ale poslední dobou mi neděla dobře. Jsem ráda, že se teď ochladilo
@Lentilkaaa83 moc gratuluji k narozeni Valentinky
preji vam hodne zdravicka a brzke zotaveni at uz je jen lépe
uz to mate za sebou a bude jen dobře. Malá je krásná
opatrujte se ![]()
@Lentilkaaa83
taky moc gratuluji k male
a hlavně hodně zdraví přejeme ![]()
@Lentilkaaa83
Velká gratulace k Valentince ![]()
Hlavně hodně zdravíčka holky, jsi statečná jak si to zvládla
![]()
Jednou uděláme sraz emiminecek ![]()
@Lentilkaaa83 Krasny datum narozeni, krasny jmeno a krasna holcicka. Moc gratuluju. A soucitim s placentou, rodila jsem ji hodinu a bylo to jaj druhy dite ![]()
Ahojky holky, ze vseho nejdriv gratuluji novym maminkam
mate krasne uzlicky stesti
trochu vam i zavidim, ale samozrejme v dobrem ![]()
u nas nova zmena, chystali jsme se na transfer nase posledniho mrazacka, ale jak jsem tady psala, tak se stehujeme a zarizujeme novy byt, nejdriv to vypadalo, ze transfer bude, ale nakonec jsme se dohodli, ze to nechame az na zari, uzijeme si dovcu, odpocineme a dodelame nase hnizdecko
k tomu mi jeste dr rekl, ze potrebuje znovu krevni testy na hiv, zloutenku atd atd, protoze ty co jsme meli plati pouhych 6 mesicu a ze zakona musi byt nove, jinak by transfer nemohl udelat, takze bysme to sice stihli ale byl by to extra stres navic
nevim jak je to v cr ![]()
jo a jeste, ty vedra jsme prezili ve zdravi, uz se nam tady ochladilo na 35 stupnu pres den a v noci kolem 25 coz uz se da prezit ![]()
@kackarec Mas recht, zni mi to vsechno na hodne stresu, takhle si vybudujete hnizdecko, odpocinete na dovolene a zari je tu cobydup. ![]()