Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec
přesně Tak, odpocinte si a nastehujte se do nového a pak to uteče a v září se zadari. Myslim, Ze tady to platí pořád. Ze uz nemusí na žádné testy.
Tady se ochladilo až moc.
@Soleil 11 ahojky, taky jsem si rikala, ze se nechci zbytecne stresovat kdyz to neni potreba
jinak tobe potichounku gratuluji
nebudu nic nalhavat, ze kdyz jsem si to precetla tak se mi spustili slzicky stesti, tobe to preju snad ze vsech nejvic
ted uz to bude vsechno dobry uvidis ![]()
@j-p no me to taky prekvapilo, ze nas zene znova na testy, teda jen na ty pohlavni choroby (ale vsechny vysledky byly v poradku),vsechny ostatni testy delat nechce nastesti
ale me tady uz nic neprekvapi, v recku je obcas vsechno postaveny na hlavu
na to jsem si uz zvykla ![]()
@Lentilkaaa83 Páni, rodila jsi, mi přijde, strašně moc dlouho, ne?
Že přetrhli pupečník, to bych ani netušila, že se to vůbec může stát
Kdo tě probůh rodil? No hlavně, že jste obě v pořádku!
Malé jste dali naprosto nádherné jméno
![]()
@kackarec No těpic
takový vedra
to by mě jeb.lo
Já jsem ráda, že se u nás teď ochladilo na nějakých 25 asi…, ani nevím
Ale je mi teď fajn, než když tu bylo kolem těch 33. Rok od roku snáším ty vedra hůř ![]()
Taky bych s mrazáčkem počkala, až budete přestěhovaní a zabydlení, nebudou už takový vedra… prostě, až budeš moct být úplně v pohodě a klidu. Taky jsme původně chtěli jít teď po následující MS v červenci znovu do KET, ale řekli jsme si, že si dáme ty „prázdniny“, pojedem na dovči, přečkáme vedra a nějak v září si půjdeme pro sněhuláčka ![]()
@Soleil 11 Sluníčko naše, moc na tebe myslím, jak se máte a jak se vám daří…
Doufám, že jste v pořádku a malý bobísek roste, jak má
![]()
@kackarec @wallace Holky dekuju.
No neozyvam se, pac ziju porad v te sve bubline, mam strach a nedokazu se z tehotenstvi moc radovat. Vim, zni to divne a blbe, ale hormony neovlivnim. Naposledy jsem byla na KO pred tydnem, to mel bobek 2 cm a bylo vse v poradku. Dalsi milnik je 13. cervence kdy mam dalsi KO, to uz budu skoro 12. tyden a necham si udelat krevni testy na choroby. Strasne se vseho bojim…asi uz jsem proste starej blazen.
az (jestli) bude vse v poradku a testy vyjdou dobre, tak se snad zacnu trosku radovat… ![]()
@Soleil 11 já tě chápu, taky jsem se bála do screeningu radovat. Pak se bojíš s další kontrolou aby vše bylo ok. Ten strach už nezmizí. Ale věřím ze vše bude ok, když si nakonec nasel bojovnícek cestu.
Já mám v sobě diky těm komplikacím zánět, takže si tu ještě nejspíš pěkně polezim
nic moc na mou psychiku. Večer navíc malé vyskočila žloutenka tak je pod světlem. Naštěstí to vypadá ze nijak moc a večer ji prý snad budou moct vyndat
@Soleil 11
zlaticko je to úplně normální a už se budeš bát pořád!! Jestli je prcek v pořádku, jestli roste jak má? Atd. Takze dokud se nenarodi a nebudeš mít miminko v naruci, je to velice náročné na psychiku!!A věř, Ze vim o cem mluvím
Nela velika a ke konci se vůbec nehybala a my byli pořád na pohotovosti.
Ale musíš verit
Kdyz se bojovník rozhodl k vám přijít
!!
@Lentilkaaa83
ať jste brzy v pořádku a obě zdrave. Ať můžete rychle domů!!
![]()
@Soleil 11
Moc moc moc se přidávám k držení palců a přání všeho dobrého pro tebe i miminko!! a až budeš po kontrole, kup si něco pěkného, nebo si dej pořádnou zmrzku nebo dortíček, nezapomeň, že endorfiny si užije i miminko ![]()
Holky, tak jsem to měla dostat v sobotu nebo v neděli a pořád nic. Bolí mě břicho a mám ho nafouknutý, bolí mě prsa, pořád bych spala… no zatím jsem si test nedělala, počkám do soboty. Zatím jsem vynechala alkohol, ale kafe se teda zatím nevzdám ![]()
Tak se snažím se moc nepozorovat, abych se neznervózněla, ale minulý měsíc to bylo totéž a MS nakonec přišla o týden později… ![]()
Tak jak se daří, holky? Nas ve čtvrtek pustili domu. Já jsem stále na atb, ale už jsem vyfasovala tabletky. Včera byl Vaje týden, strašně to letí ![]()
Ahoj holky, jak se vede? Nam se vede dobre.Mam porad chut na nektarinky a broskve.Mame uz brisko. Dneska jsem byla na odberu krve na lacno, jsem se divila ze berou 5 skumavek krve. Dneska jsem 11+4tt.
Holky
dneska poprvé předána do péče porodnice, kde mi merili krivku..pak me vysetril gyn. To bylo nejvic bolavy vyšetření za cele tehu.. vzal mi bricho a celou silou mackal jak kdyz by mel malou formovat to tak bolelo úplně sem cumela co jako dela?? ![]()
No a k veci..TP mam 25.7. Dle screeningu..dle meho gyn.28.7. A proto ze je mala stále KP tak uz teď v Pátek me čeká císař
kdyz mi to řekl vubec sem tomu nechtěla věřit ze uz v pátek bude ten den D moc se bojim. ![]()
Hlavne ze si mam promyslet zdali uspat celá nebo jen spodek a nikdo mi nic nedoporucil a ja nevím jaka volba je nejlepsi? Každý říká něco jineho..holky prosim jake máte zkušenosti?? Děkuji
@Lentilkaaa83 jee holky ste krásný
a malá je veliká teeda
opatrujte se ![]()