Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
17.12.16 21:45

@j-p preklampsie :(, dalsi tehu by bylo rizikovy a cely bych straviĺa v nemocnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4116
17.12.16 22:49

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla mým brutálním 64 h porodem a následnými komplikacemi to neskončilo a v pondělí nastupuji do nemocnice na kyretáž :-(
Ještě že ten náš Toníček je zdravej :srdce:
Moc na vás myslím holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
17.12.16 23:06

@Mišule232 Tak to je jasný, jak jsou komplikace nebo nějaké hrozí, tak je to vždycky blbý. Ale tak snad za pár let to bude lepší a druhé vám vyjde. Budu držet moc palečky. :hug:

@destovakapka - Bože holka já Ti nevím, já nejsem takovej pesimista jako Izie, já tam trochu změnu vidím, ale asi by měla být znatelnější. Asi bych to taky vyřešila krví, nebo vydrž aspoň dva tři dny netestovat, at se ten rozdíl může projevit. Moc držím palečky at je vývoj k tomu lepšímu :hug: :hug: :hug: :hug:

@Izie - Jak aby to dobře dopadlo??? Nerozčiluj mě drahouši nebo uvidíš :cert: :cert: Jasně že to dobře dopadne, bude tam krásná, zdravá dračice Eminka :* Tak hlavně pak hned napiš. Mě už se dvakrát zdálo, že se mi narodil kluk, takže já jsem asi jasná :mrgreen: A co jinak už je líp?

@Ananka - To je zlatíčko nádherný, takový trápení máš? To mě teda mrzí, ať je brzo dobře a můžeš si užívat božskýho Toníčka, je kouzelný, moc gratuluji :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.12.16 23:16

@Ananka Toníček je nadherný :srdce:. Jaký máš komplikace? Přeji ať jsi brzy fit a můžeš si užívat drobečka :*

@audiomax děkuji :hug: snad jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.12.16 23:37

@destovakapka ja bych sla k dr na krev at mas jistotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.12.16 00:10

@Mišule232 Dr.se letos už nedostanu až příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.16 09:34

@destovakapka aha :? To je blbý :( a nemůžeš si nechat nabrat krev nékde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.12.16 10:16

@Mišule232 Já se právě že nikde nedostanu, já dělám na směnny, dojíždím do práce do jiného města. Tedka do Vánoc mám volno po 1 dnu a jsem ráda že si odpočinu. Hold práce prodavačky v hypermarketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.12.16 10:24

Ahoj holky, dneska jsem začla úplně slabě krvácet. Zkusila jsem TT a pripada mi ze je stejny jak v patek. Žádné bolesti nebo křeče nemám, v práci se snažím netahat nic těžkýho ale kolikrát to ani nejde. Nevíte asi je něco na rýmu a kašel co můžou těhotné? Co mám doma tak to nedoporučují užívat do 3 měsíce těhotenství nebo tam je psané užívání po poradě s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.12.16 10:49

@destovakapka v prvnim trimestru je uplne nejlepsi se fakt vsemu vyhnout. Mozna zkusit nejaky inhalace.Ale podle me nejsi tehotna, zase zacinas spinit a myslim, ze se to rozjede vic. Ja nechci bejt za zlou, preju to uplne vsem holkam, ale vim, jak boli zklamani. V cervnu jsem si to prozila, uplne stejny testy jak ty, pak kontrola u doktora (podle ms asi 6+6, melo to sedet presne - brala jsem clostik+ pregnyl) no a nasel tam jen pidi tecku.Do tydne se mi rozjela nejhorsi a nejbolestivejsi ms v zivote, ale byla jsem rada, ze nemusim zas na revizi.
Ale pokud chces mit. jistotu, zajdi za doktorem, z prace te musi uvolnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.12.16 10:51

@Izie Manazerka rikala ze doktorovi mame chodit jak mame volno. Jednou jsem mela kontrolu v car ranno a musela jsem si tam ranno odskocit a jednou to zas bylo odpoledne a vedouci byla nastvana a nelibilo se ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.12.16 10:58

@destovakapka ale to je jeji problem.Od toho je managerka, aby si zorganizovala praci.
Ja svym podrizenym nikdy nezakazuju doktora, vim, ze toho nezneuzivaji a chodi opravdu vyjimecne
Zatim me nezklamali, tak je normalne poustim a nechci ani potvrzeni od lekare.Jsme vsichni jenom lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.12.16 11:05

@destovakapka smarja tak svou dr vynech a bez rovnou na krev jako samoplatce. Tam bývají od rána. U nás jsou třeba už od 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.12.16 11:07

@Lentilkaaa83 ty jeste zijes? Jak je? Co posledni novinky, ani nenapises…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.12.16 11:12

@audiomax jdeme na pul desatou…
No vcera jsem si vzala cipek, hned zabral (ale byla jsem pi nem trochu zfetla :mrgreen: ), hned jsem teda snedla medovnik.No a za 2 hodky jsem opet vse :poblion:.Pak jsme jeli k nasim na obed a opet stejny scenar.
Ale odpo mela segra oslavu a tam se to zlomilo, zbouchala jsem par chlebicku, jednohubek, chipsu a uplne ok
A to same dnes, a to uz mam v sobe suchy rohlik.Vaha teda porad ukazuje 66,ale snad je to na dobrx ceste. V lednu chci zpatky do prace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí