Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky vsechny vas zdravím
.Dneska sem se konečně dockala kontroly, kde sme s dr. videli busit pidi srdicko
to bylo moc krásný. Sem 6+3. Dostala sem dárek od centra pro nastavajici maminky a predali me uz k memu gyn. Trochu sem klidnejsi modlim se k dalsimu pozitivnimu vyvoji miminka
.Posilam fotecku jo a nevite co muze byt ta bublinka vedle plodu? Snad to nejak nebude skodit miminku ![]()
@Esíčko.85 To je žloutkový váček, tim se ze zacatku miminko krmí.
Gratuluji k úspěšné kontrole.
@Naomina měla bys ležet 15 minut ale já stejně kolikrát přes den cítím jak teče ven.
@Esíčko.85 gratuluji k úspěšné kontrole. To já půjdu ke své dr až po velkém ultrazvuku.
@Monsim
mne to taky tenhle test udělal, ze tam byl duch a nic z toho nebylo
!Ale tobě jsem to moc přála. Tak ještě počkej jestli to dostaneš nebo ne.Nic jinýho ti nezbyde.
Naše Neli taky měla před měsícem anginu
teď byla zdravá a už máme další antibiotika
zas na zánět mocaku
No des.Furt jsme na hromade ![]()
Holky moje
tak mam v ruce krevni testy a rvu tady jako zelva a se mnou i muj manzilek
HCG 273
tak jsme na dobry ceste ![]()
@Terajsek Dekuju
ja jsem starej skeptik a pesimista, pokud to nevidim cerny na bilym tak tomu neuverim
ale je to zvlastni pocit, kor kdyz mi nic neni, teda krome toho extremne nafouklyho bricha ![]()
@kackarec To je krasa! Moc Ti gratuluju, davej na sebe pozor a at se mimco pekne zabydluje. Test byl jasnej, ale ted je to proste tutovka, JE TAM! ![]()
@Esíčko.85 Gratuluju k uspesne kontrole a k srdicku! Nikdy nezapomenu jak jsem byla fascinovana, ze miminku o velikosti hrasku tluce srdicko velikosti zrnka maku… Opatruj se a at je i nadale vsechno v poradku!
![]()
@kackarec moc moc gratuluju, krasnej vysledek.Ted uz bude jen krasne stoupat.Mate krasnej darek pod stromecek ![]()
@Bjetuš @Izie dekuju holky, vsichni si ze me delaji srandu, ze tam jsou dva bobisci, tak mozny to je, zavadeli nam dve embryjka, ale tezko rict, uvidime pozdeji
pred IVF jsem rekla, ze pokud to vyjde, tak uz v zivote nechci zadny darky jak na vanoce, k narozkam atd. ten nejvetsi darek mam ted u sebe ![]()
@kackarec Gratulace, tvůj příběh sleduji od začátku a vím, že byly hodně těžké chvíle…moc Ti fandím! Užijte si tu radost! A super, že to vyšlo na Vánoce!!!