Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hakrajta tak nic.
nebudu čekat několik hodin abych na testu viděla ducha. ![]()
Proste se nezadarilo
Tak to vypadá, že mi clostik rozhodil cyklus. No a co teď? Mam čekat až dorazí nebo zajít pro vyvolavacku
nebo počkat a třeba je ještě brzy na testování? Někomu se ukázalo až po týdnu vynechání. Nechci si dělat naděje. Man toho dost ![]()
@Monsim Beru, ještě to uplně nevzdávej
Co na testu? Ukaž. Vyvolávačka Ti určitě neublíží i kdyby jsi těhu byla, ale já být tebou ještě počkám. Držím mooooc palečky.
![]()
@kackarec - Vypadá to moc dobře
Držím taky mooooooc palečky.
A co Tvůj testík, dneska nebo zítra? A v pátek jdeš na krev?
@audiomax tak tady je. Ani náznak.
Počkám do vikendu a když nepřijde zajdu pro vyvolavacku ![]()
@Monsim Ach joooo, tak to vypadalo nadějně. To mě mrzí beru.
![]()
@audiomax tak tady je testik z rana, s manzelem se dohadujeme jestli jit zitra nebo v patek na krev, podle toho kdy mu daji volno v praci, jen mam jedno tajemstvi, on o tehle testech nevi, ptz mi zakazal testovat, ale ja to nemohla vydrzet ![]()
@kackarec Měla jsem to stejně
Taky jsem testovala natajnáka
Ale pak to nevydržela a dálnice mu ukázala. Taky mu to ukaž, protože z krve už nebudeš tak překvapená, když víš
![]()
Testík je super, bude jen sílit
kor když jsou tam dvě. ![]()
Holky, nevím, jestli pamatujete, jak jsem v dubnu psala, že nám odešel pejsek do psího nebe, tak včera jsme mamince dovezli Cyrila 2. Je to úžasňák, pobrečeli jsme si, dokonce i taťka brečel. Jak ty zvířátka nás dokáží ovládnout. Takže u nás už je zase dobře. Všichni šťastní. ![]()
@Monsim také bych ještě počkala do pátku ![]()
@kackarec krásně sílí
![]()
@audiomax to je krásné psí miminko
také uvažujeme že si ještě letos pořídíme ![]()
@audiomax jj premyslim, ze mu to dneska reknu
ale on je hrozna drbna a hned by to vykecal rodicum ![]()
jeee takovej krasnej nunanek, hned bych si poridila dalsiho mazlika, ale uz mame doma dva ![]()
@Monsim
cožeee? Nic? No to snad není možný
Já jsem byla přesvědčená, že bude čára. Počkej ještě pár dní, třeba se mrcha umoudří. Moc ale moc mne to mrzí.
@kackarec
vypadá krásně
@audiomax jéééé to je krásné mimi. Hned bych mazlila. Tak si užívejte dokud je to mimi, hrozně rychle rostou. Tady je naše princezna 6 týdnů vs 6 měsíců…
@Monsim píše:
Co vypadá nadějně
Ten první testik vypadal nadějně.
Ale jeste to nevzdavej, kamarádce se taky ukázal az tyden po vynechání. ![]()
@WmarliesW no já jsem taky byla přesvědčena ze tam budou.
Celkem mě to vzalo.