Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
7.12.16 08:08

@Hakrajta tak nic. :,( nebudu čekat několik hodin abych na testu viděla ducha. :zed:
Proste se nezadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 08:31

Tak to vypadá, že mi clostik rozhodil cyklus. No a co teď? Mam čekat až dorazí nebo zajít pro vyvolavacku :cert: nebo počkat a třeba je ještě brzy na testování? Někomu se ukázalo až po týdnu vynechání. Nechci si dělat naděje. Man toho dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.12.16 09:33

@Monsim Beru, ještě to uplně nevzdávej :hug: :hug: Co na testu? Ukaž. Vyvolávačka Ti určitě neublíží i kdyby jsi těhu byla, ale já být tebou ještě počkám. Držím mooooc palečky. :hug: :hug: :hug: :hug:

@kackarec - Vypadá to moc dobře :hug: Držím taky mooooooc palečky. :hug: :hug: :hug: A co Tvůj testík, dneska nebo zítra? A v pátek jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 09:38

@audiomax tak tady je. Ani náznak.
Počkám do vikendu a když nepřijde zajdu pro vyvolavacku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.12.16 09:40

@Monsim Ach joooo, tak to vypadalo nadějně. To mě mrzí beru. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
7.12.16 09:46

@audiomax tak tady je testik z rana, s manzelem se dohadujeme jestli jit zitra nebo v patek na krev, podle toho kdy mu daji volno v praci, jen mam jedno tajemstvi, on o tehle testech nevi, ptz mi zakazal testovat, ale ja to nemohla vydrzet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.12.16 09:51

@kackarec Měla jsem to stejně :mrgreen: Taky jsem testovala natajnáka :mrgreen: :mrgreen: Ale pak to nevydržela a dálnice mu ukázala. Taky mu to ukaž, protože z krve už nebudeš tak překvapená, když víš :* :* :* :*
Testík je super, bude jen sílit :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: kor když jsou tam dvě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.12.16 09:56

Holky, nevím, jestli pamatujete, jak jsem v dubnu psala, že nám odešel pejsek do psího nebe, tak včera jsme mamince dovezli Cyrila 2. Je to úžasňák, pobrečeli jsme si, dokonce i taťka brečel. Jak ty zvířátka nás dokáží ovládnout. Takže u nás už je zase dobře. Všichni šťastní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.16 10:07

@Monsim také bych ještě počkala do pátku :think:

@kackarec krásně sílí :potlesk: ;)

@audiomax to je krásné psí miminko :srdce: také uvažujeme že si ještě letos pořídíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 10:22
@audiomax píše:
@Monsim Ach joooo, tak to vypadalo nadějně. To mě mrzí beru. :hug: :hug:

Co vypadá nadějně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
7.12.16 10:26

@audiomax jj premyslim, ze mu to dneska reknu :-) ale on je hrozna drbna a hned by to vykecal rodicum :-D

jeee takovej krasnej nunanek, hned bych si poridila dalsiho mazlika, ale uz mame doma dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
7.12.16 10:27

@Monsim 8o cožeee? Nic? No to snad není možný :,( Já jsem byla přesvědčená, že bude čára. Počkej ještě pár dní, třeba se mrcha umoudří. Moc ale moc mne to mrzí.

@kackarec :palec: vypadá krásně

@audiomax jéééé to je krásné mimi. Hned bych mazlila. Tak si užívejte dokud je to mimi, hrozně rychle rostou. Tady je naše princezna 6 týdnů vs 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.12.16 10:54
@Monsim píše:
Co vypadá nadějně 8o

Ten první testik vypadal nadějně. :roll: 8o Ale jeste to nevzdavej, kamarádce se taky ukázal az tyden po vynechání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 13:01

@WmarliesW no já jsem taky byla přesvědčena ze tam budou.
Celkem mě to vzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
7.12.16 14:47

@Monsim Ještě to nevzdávej a zkus další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí