Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax mam ho a uz jsme i poslouchali.Neco jsme slyseli, ale nemyslim, ze to bylo srdicko, musim vic potrenovat
.
Me se ten muj spicek
taky trochu meni, je takovy vic pevny
.
Holka, ty uz budes mit za chvilku pulku za sebou ![]()
@audiomax Dekujeme. ![]()
Tak mame opět antibiotika. Zanet nosohltanu, zanet průdušek a začínající zápal plic na prave straně.
@Terajsek Chuďátko Sigoušek, hlavně ať co nejdřív antibiotika zaberou a je dobře.
![]()
A ať měsíc do snažení rychle uteče. ![]()
@Izie Moc krásné fotečky.
Tak ty ppřád ještě tak zvracíš?
Týýý jo, zhubnout deset kilo…
Ale hlavně že jste oba ok. Snad už ty nevolnosti přejdou. ![]()
Ahoj holky dnes sem byla na kontrole hcg stoupa byl videt zatim gestacni vacek sem asi v 5tt ale..zas mam zvyseny prolaktin a to je zlo
dr. Vahal zdali mi predepsat Dostinex, ale ze nakonec jo jen ctvrtku tabletky týdne. Vsude z netu sem uz tehda procitala, ze v tehu se vysazuje.Mam strach ho brát, aby se neco nestalo. Boze ja sem zas psycho obdivuji tehulky co si tehu uzivaji, ja mam furt obavy, strach, nervy… ![]()
Holky, muzu mít dotazek? To že mě poboliva břicho..ok může být. Ale mám tak divně mokro mezi nohama(co chvíli chodím se kontrolovat)..jakože jemný výtok???Kdo má zkušenosti? ![]()
@Exe Ano, slabý výtok v tehu je normální. Nezlob se na me, ale jsi na zacatku tehu a strasne moc všechno prozivas. Uklidní se, dej se do pohody a věř tomu malemu. Vic stejne momentalne delat nemůžeš. ![]()
@Terajsek a víš, že se nezlobim..máš pravdu..jdu do klidu a nebudu to tak prožívat. ![]()
@Terajsek chudák malá
Tak mam za sebou další kontrolu a vše ok. Minule mi ubral 5 dní, dneska naštěstí ne, dokonce od minule 2 dny přidal takže od první kontroly je rozdíl jen 3 dny
dneska mi nabrali krev na screening a 20 jdeme na velký ultrazvuk. Taky mám fotecku ale oproti
@Izie tam vidím jen smouhu ![]()
Ahoj holky, tak jsem v pulce toho nekonecnyho 2tydenniho cekani
a muzu se priznat, ze me z toho zacina pomalu hrabat, bricho me boli porad stejne, prijde mi to jako kdyby mela mrcha kazdym dnem dorazit, obcas se mi vecer zvedne zaludek a to je vsechno, zadny jiny priznaky nemam, tak se z toho asi brzo zblaznim
nevim jak to vydrzim do pristiho patku kdy mam jit na krev ![]()
@kackarec Vydrž a nebo testuj dříve, ale to Tě nechci navádět:-) hrozně ti přeji aby to vyšlo. ![]()