Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Exe tak to se ti nedivim, ze mas strach, ale musis verit, ze to bude dobry a bobisek to v pohode zvladne
my se s manzelem snazime 5 let, pokazde snehobilej test
ted mame za sebou prvni IVF a jsem ve fazi cekani na testovani
je to hrozne dlouha doba a utika to tak pomalu ![]()
@kackarec ups 5 let no já vždycky do třech měsíců, ale 2× to nevyšlo a teď ano. Ikdyz víš jak se zatim moc netesim. A říkám si co má být stane se, ale v koutku duše…
Te obdivují a všechny co Vam to nejde delší dobu..za tu trpělivost..
@Bjetuš Děkuji. ![]()
@audiomax Já si to popravdě taky ještě pořádně neuvědomuju, ale už mi roste břicho, takže pomalu ale jistě mi to dochází.
Ty 15. tt. to teda taky letí. ![]()
@kackarec určitě to bude dobré znamení, taky jsem to břicho měla. Já doteď jinak žádné příznaky nemam. Jen mě občas bolí bradavky
Holky jak to máte s jídlem, vyhýbate se něčemu? Já zatím jen plisnovym sýrům. Dneska jsem si dala vídeňský hovězí guláš s knedlíkem a teda bylo mi pak dlouho těžko ![]()
@Exe Taky jsem jednu dobu plánovala jít na ty oči. Už jsem za sebou měla i to předoperační vyšetření a pak do toho něco přišlo.. škoda, teď s dítětem už na to peníze asi nikdy nebudou ![]()
Jo, a nervovat se budeš už pořád
Těhotenství, porod… a pak se to narodí a občas je to strašně těžký a zase se nervuješ. Že máš konečně to vytoužený miminko a nemáš ani sílu si to užívat
Takže tak ![]()
@Lentilkaaa83 Nejedla jsem hermelín, tatarák, syrový ryby, klobásy u stánku, kupovaný chlebíčky..a říkala jsem si, jak mám omezenej jídelníček. A pak přišlo kojení a s láskou vzpomínám na těhotenství, co všechno jsem mohla jíst ![]()
@Bjetuš no syrové maso nejím takže v tom se omezovat nemusím
a chlebíčky si dělám sama a nebo koupím u tety v cukrárně kde vím jak je dělají ![]()
Ahoj snažily a radilky ![]()
Jsem 23dc normální mám 28
Dnes jsem byla u gyn s tím ze mam poslední týden bolesti v podbřišku a píchání na levé straně. Po kontrole z ultrazvuku zjistil, že mám pravý vaječník větší. Prý silná reakce na clostilbegyt.
Dostala jsem Aescin-Teva. ALE ten se nemá brát v 1 trimestru. Tak nevím. Já neříkám že se zadařilo ale proč nemohl počkat s léčbou až za týden. ![]()
Takže pokud se nezadari, mam prát clostilbegyt brat dal ale jen 0-0-1
Dnes jsem se dočetla ze když jsou zvětšené vaječníky tak prý z toho ze bevypudilo vajíčko
Jsem z toho fakt hotova ![]()
Jo a ještě maličkost. Hned ze začátku na ultrazvuku mi říká., proč jsem si prý nedošlo na WC ze mam plný mocak. A já mu řekla ze se mi vůbec nechce. No upřímně jsem si zašla až za 2 hod po prohlídce.
Co tam asi viděl?
![]()
@Monsim tak doktor snad ví co dělá, být tebou tak léky nasadím. Kdy čekáš ms?
@Exe tak ty už jsi tutová
![]()
@audiomax
děkuji ti sluníčko, už to neresim.Asi to tak ma být.
Určitě to dělá psychika. Tenhle rok byl narocnej. Pořád jen stres a strach, stěhování atd.!!Třeba to vyjde. A ty se sakra setri
takové výlety uz nedělej.
![]()
@medmenka Mooocc děkuji. Jsem šťastná! Jsem kamosky a ta je ve 4mesici a to bříško je bozi ![]()
@Esíčko.85 ja myslím, ze se nemusíš bat
Určitě te nenakazili když si je měla
neboj.