Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
1.12.16 13:15

@medmenka no po vcerejsku si tím až tak jistá nejsem. Vzala jsem si jen jeden. Protože mě tam fakt bolelo. A bolest je od té doby pryč po jedné tabletě. MS má dorazit 6.12. Tak raději počekám. A nevím jestli mam dozobat zbytek 29 tablet i clostikem.
Jen se bojím. Ze mě zas při 2 cyklu až začnu zas brát clostik ze mě zas začne vše bolet. Štve mě ze mě nehlida. Neví jestli se vajíčka neuvolnuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
1.12.16 20:32

@Soleil 11 Jak se máš holka? myslím na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
1.12.16 22:27

Ahoj holky, tak jeste mesic a jdeme s chlapem do 2.kola. :-D
Jinak me ted trápí jiná věc, Sigoušek ma teď druhy den vysoké horečky, 38,5 - 38,9. Snažím se to srazet sirupem a cipkama, ale moc to nejde. V noci mi moc nespí a je porad plactivy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
2.12.16 06:47

@Monsim Držím palce. :hug: A neuvažovalas o změně doktora? Pořád jsi v té cizině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
2.12.16 06:47

@Exe Paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
2.12.16 08:55

Exe

Tak dnes poslední test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.12.16 09:18

@Exe Kásné lajny!! :hug: :srdce: Gratuluju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
2.12.16 09:44

@baluuu8 že prý lajny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
2.12.16 09:45
@Exe píše:
@baluuu8 že prý lajny

Děkuji jsem prestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
2.12.16 10:07

@Exe :hug: Užívej si ten pocit. :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.12.16 10:26

@Terajsek Držím palečky, ať je miláčkovi co nejdřív dobře. Hned bychom ty nemoci vzaly na sebe vid? Tak snad sirup zabere a Sigoušek bude jako rybička. :hug: :hug: :hug: :hug: Druhé kolo? Bude Sigoušek dva? Tak to držím palečky, ať se zadaří napoprvé. :hug: :hug: :hug: :hug:

@Esíčko.85 - No říká se, že když jednou neštovice máš, tak už je nedostaneš, ale někdy se to může stát, když máš slabej průběh. Tak snad to bude dobrý. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
2.12.16 10:40

Holky, tak po delsi prispivam. Nebylo proste cim, a psat vam kazdy den, ze jen zvracim a zhubla jsem vic jak 10 kg…
Dnes jsem byla na kontrole a pry tam je maly obrik, ma 32 mm a mela bych byt 10+3, na kazde kontrole mi par dni pridaji :lol:. Mela jsem i slzu v oku, kdyz jsem malyho videla, jak sermuje rucickama a nozkama, hrozne s sebou mlatil, mam se asi na co tesit. Dalsi kontrola za 14 dnu, uz ted se tesim :lol: na tu moji lasku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.12.16 10:44

@Izie Nebooooj, to tak dělají prej všechny. Náš bojovník sebou taky strašně mlel a pak jsem si přečetla že je to normální. :mrgreen: :mrgreen: A zkoušela jsi na to ten zázvor jak jsem Ti psala? Ty si to teda vychutnáváš brutálně. Doufám, že jsi aspoň doma. Fotečka nádherná :* :* :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
2.12.16 10:50

@audiomax vsechno vyzvracim, trochu mi zklidni zaludek presnidavka a naprosty klid v posteli.Doma uz jsem skoro 2 tydny. Myslim, ze cely prosinec bude takovy…jen postel, telka a knizky.
A jak u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.12.16 10:58

@Izie To mě mrzí, že je Ti takhle zle. Takovej malej tyran :cert: :mrgreen: Ale snad už se Ti to blíží ke konci. Já dobrý. Už mi roste bříško, nebo spíš se mi zvětšuje špek :mrgreen: :mrgreen: Jsem 15tt a někdy mi je ještě taky divně, ale to se dá zvládnou, občas zazlobí žáha, ale tu spláchnu mlíkem a je to dobrý. Za týden jdeme na genetiku ( konzultace ) a za další týden na kontrolu, tak se těším, až bojovníčka uvidím. Už máš nachystanej angelsounds? Já si ho nakonec kupovat nebudu, mám strach, že bych šílela, kdybych to srdíčko neslyšela nebo nemohla najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí