Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka Já Ti dám veterinu ty jedna
![]()
Máš tu imunitu pěkně v pr. jak tak čtu, chytneš fakt kde co, to mě moc mrzí. Ale vem si, že si to vybereš všechno ted a pak už nikdy nebudeš nemocná maminka a budeš se jen starat o děti
Já teda ne, ale moje mamka na to trpí, záněty a tak a vím, že je to hodně nepříjemné. Tak držím palečky, ať ty zlé nemoci už navždy odejdou a vy se vrhli zase do boje
![]()
@baluuu8 - Wellness paráda, moc si to užijte a odpočinte si a pak povykládáš jaký to bylo. Chtěla bych vyrazit někam asi unor, tak třeba mi to doporučíš. ![]()
@kackarec
Neboj beru, prý je to dobře, je to znamení, že se uvnitř něco děje.
Mě taky bolelo břicho a dokonce jsem i ukázkově špinila, to jak bojovník hnízdil
Pořád jsem lítala na záchod kontrolovat jestli náhodou neteče červená.
Takže se hod do klídečku, bude to dobré
Jak dostat tatínka do polepšovny miluju, nebo slunce, seno a pelíšky, můj nejoblíbenější ![]()
@j-p - Ty jo už se snažíte 9 měsíců? To mě mrzí.
A budete to nějak řešit nebo to necháte osudu?
@kackarec mě taky bolelo břicho jak před MS. Teď mě občas poboliva večer. Ten strach už bude pořád, aspoň na ho mám. Teď jsem stála v kuchyni a najednou cítím vlhko v kalhotkách, tak letím na WC a vylít ze mě hnědý výtok. Druhá návštěva už byla lepší tak doufám ze je vše v pořádku:-(
@Bjetuš @j-p @Lentilkaaa83 @Esíčko.85 @audiomax holky moc děkuji za povzbuzení
ležím jak lazar, manžel dokonce semnou dneska zůstal doma a obletoval mě a vzorně se stará. Močák je o trochu lepší, snažím se pít a pěkně proplachovat trubky. ![]()
@audiomax Tak já se ti pak ozvu jaké to tam bylo. I když mám trochu problém…
Mám zánět močálu, takže se přidávám k @medmenka a odpoledne si valím pro antibiotika…
![]()
Ahojte holky.
Tak jsem si Vás s dovolením procetla a mohla bych mít na Vás dotazek? Včera a dnes jsem si dělala TT a vyšel mě tam dusík.
Ale co mě nestimuluje je to, ze mám takové křeče jakoby bych to měla dostat..což mám teď 1.12…(je to už i na brufen)Mám pocit, že to je v zatáčce a jen se spustit.Pred 3/4 jsem měla zamlkle, tak proto ty obavy Je možné, ze se takovým bolestma projevuje těhotenství? Vcera jsem byla na preventivní prohlidce na gynde a doktor vi, ze se snažime a jen tak se zminil, ze na ultr.nic nevidi..Jste skvělé, ze vždycky všem novým zúčastněným odpovíte. A ještě připojují foto..
Moc dekuji
@Exe Ahoj, na UTZ je něco vidět až od hCG 1000, takže na to je ještě čas. Myslím, že křeče v břiše můžou být..
Držím pěsti ať test sílí a je všechno v pořádku. ![]()
@Exe Ahojky
Já měla v začátcích těhotenství úplně ukázkový menstruační bolesti
A duch tam určitě je. Takže si zkus brufen nevzít a pozítří zas testni, hm?
@Exe Podle testu to vypadá moc hezky, kolik dní jsi po ovulaci? ![]()
@baluuu8 píše:
@Exe Podle testu to vypadá moc hezky, kolik dní jsi po ovulaci?
Ovulace proběhla cca od16-20 jsem to nějak nehlidala..
@Bjetuš píše:
@Exe AhojkyJá měla v začátcích těhotenství úplně ukázkový menstruační bolesti
A duch tam určitě je. Takže si zkus brufen nevzít a pozítří zas testni, hm?
Bjetus testovat určitě zítra budu..byl by to hezky darek
@audiomax
děkuji no zatím nic
dr. říkal že mám přijít v dubnu, když se nepovede.
Tak to neresim ale bolí to moc
![]()
@baluuu8 to snad néé
, tak ty jsi takto závistivá? Tak ať ti co nejdříve zaberou a je zase dobře ![]()
@medmenka Já jsem empatická a kolegiální a nenechám tě v tom samotnou.
![]()