Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
28.11.16 14:19

@medmenka Já Ti dám veterinu ty jedna :pocitac: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
Máš tu imunitu pěkně v pr. jak tak čtu, chytneš fakt kde co, to mě moc mrzí. Ale vem si, že si to vybereš všechno ted a pak už nikdy nebudeš nemocná maminka a budeš se jen starat o děti :hug: :hug: Já teda ne, ale moje mamka na to trpí, záněty a tak a vím, že je to hodně nepříjemné. Tak držím palečky, ať ty zlé nemoci už navždy odejdou a vy se vrhli zase do boje :hug: :hug: :hug: :hug:

@baluuu8 - Wellness paráda, moc si to užijte a odpočinte si a pak povykládáš jaký to bylo. Chtěla bych vyrazit někam asi unor, tak třeba mi to doporučíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
28.11.16 14:25

@kackarec
Neboj beru, prý je to dobře, je to znamení, že se uvnitř něco děje. :hug: Mě taky bolelo břicho a dokonce jsem i ukázkově špinila, to jak bojovník hnízdil :mrgreen: Pořád jsem lítala na záchod kontrolovat jestli náhodou neteče červená. :lol: Takže se hod do klídečku, bude to dobré :hug: Jak dostat tatínka do polepšovny miluju, nebo slunce, seno a pelíšky, můj nejoblíbenější :srdce:

@j-p - Ty jo už se snažíte 9 měsíců? To mě mrzí. :hug: A budete to nějak řešit nebo to necháte osudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
28.11.16 17:21

@kackarec mě taky bolelo břicho jak před MS. Teď mě občas poboliva večer. Ten strach už bude pořád, aspoň na ho mám. Teď jsem stála v kuchyni a najednou cítím vlhko v kalhotkách, tak letím na WC a vylít ze mě hnědý výtok. Druhá návštěva už byla lepší tak doufám ze je vše v pořádku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
28.11.16 18:07

@Bjetuš @j-p @Lentilkaaa83 @Esíčko.85 @audiomax holky moc děkuji za povzbuzení :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ležím jak lazar, manžel dokonce semnou dneska zůstal doma a obletoval mě a vzorně se stará. Močák je o trochu lepší, snažím se pít a pěkně proplachovat trubky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.11.16 09:03

@audiomax Tak já se ti pak ozvu jaké to tam bylo. I když mám trochu problém… :think: Mám zánět močálu, takže se přidávám k @medmenka a odpoledne si valím pro antibiotika… :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
29.11.16 09:21

Exe

Ahojte holky.
Tak jsem si Vás s dovolením procetla a mohla bych mít na Vás dotazek? Včera a dnes jsem si dělala TT a vyšel mě tam dusík. :) Ale co mě nestimuluje je to, ze mám takové křeče jakoby bych to měla dostat..což mám teď 1.12…(je to už i na brufen)Mám pocit, že to je v zatáčce a jen se spustit.Pred 3/4 jsem měla zamlkle, tak proto ty obavy Je možné, ze se takovým bolestma projevuje těhotenství? Vcera jsem byla na preventivní prohlidce na gynde a doktor vi, ze se snažime a jen tak se zminil, ze na ultr.nic nevidi..Jste skvělé, ze vždycky všem novým zúčastněným odpovíte. A ještě připojují foto..

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.11.16 09:48

@Exe Ahoj, na UTZ je něco vidět až od hCG 1000, takže na to je ještě čas. Myslím, že křeče v břiše můžou být.. :think: Držím pěsti ať test sílí a je všechno v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
29.11.16 10:05

Exe

Baluuuu8-Dekuju za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
29.11.16 10:06

@Exe Ahojky :mavam: Já měla v začátcích těhotenství úplně ukázkový menstruační bolesti ;) A duch tam určitě je. Takže si zkus brufen nevzít a pozítří zas testni, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.11.16 10:07

@Exe Podle testu to vypadá moc hezky, kolik dní jsi po ovulaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
29.11.16 10:25
@baluuu8 píše:
@Exe Podle testu to vypadá moc hezky, kolik dní jsi po ovulaci? :)

Ovulace proběhla cca od16-20 jsem to nějak nehlidala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
29.11.16 10:26
@Bjetuš píše:
@Exe Ahojky :mavam: Já měla v začátcích těhotenství úplně ukázkový menstruační bolesti ;) A duch tam určitě je. Takže si zkus brufen nevzít a pozítří zas testni, hm?

Bjetus testovat určitě zítra budu..byl by to hezky darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.11.16 10:27

@audiomax :mavam: :hug: děkuji no zatím nic :( dr. říkal že mám přijít v dubnu, když se nepovede. :,( Tak to neresim ale bolí to moc :,( :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.11.16 11:08

@baluuu8 to snad néé :zed:, tak ty jsi takto závistivá? Tak ať ti co nejdříve zaberou a je zase dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.11.16 11:09

@medmenka Já jsem empatická a kolegiální a nenechám tě v tom samotnou. :hug: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí