Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
23.11.16 17:16

@kackarec v pátek budu držet pěsti ať to klapne. Určitě je znamení už to, že ti to vyšlo na svátek :mrgreen: @audiomax no co jsou holky v jiné diskuzi, tak chodí už od 7 týdne pomalu, já ani nevím kolik budu když mi to od minule o 5 dní ubylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.11.16 19:47

Ahoj holky, tak jsem tu s vámi zapálila už druhou svíčku Naděje… :hug:
Mám obrovskou radost, že spousta z vás, se kterými jsem ji tu zapalovala vloni, už máte svoje miminka u sebe nebo v bříšku :hug:
A o mi dává tu naději, že se snad i my jednou dočkáme…
Takže vám všem přeju krásný Advent a posílám vám ukázku mé tvorby, která mi tu teď krásně voní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.11.16 20:09

@wallace Nádherný věnec, jsi šikula. :palec: Dočkáme se miminek, já tomu věřím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
24.11.16 20:01
@j-p píše:
@merlose :hug: :hug: :mavam: jenom at už tě uzdraví a jsi jak rybicka :* budem na tebe myslet.
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.11.16 23:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.11.16 23:15
@kackarec píše:
@audiomax no o tom veku, me kdyz dneska volala ohledne tech embryjek, tak jsem se ji ptala, jestli mi budou zavadet 1 nebo 2 a ona na to, no pani, vzhledem k tomu ze uz je vam 33 tak zavadime 2,taky jsem si v tu chvili pripadala hrozne stara :-)ananas mam nachystanej, strasne se tesim, ale zaroven bojim, budou mi zavadet 3denni tak nevim jestli je to dobre nebo spatne :nevim:

to je dobré, je mi stejně, jako Tobě a už 3× jsem je ukecávala na vložení dvou, ale neukecala :mrgreen: že prej jsem mladá a pak si přijdu zase :mrgreen: :mrgreen:

@wallace je krásný! Děkujeme za přání a Tobě totéž :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
25.11.16 06:48

@kackarec všechno nejlepší k svátku a držím pěsti

Holky jak je? U mě furt stejně. Pořád žádné potíže nemam ☺ ráno mě čekalo překvapení. Jsem přišla k autu a tam mě čekalo toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
25.11.16 09:41

@Lentilkaaa83 :) No vidíš krásný plysak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.11.16 09:57

@audiomax :palec: super výsledky. U nás to bylo opačně, screening trval možná ani ne 10 minut, hned s námi byla hotová, malej krásně spolupracoval, vše našla změřila, řekla, že krev je v pořádku a že mám šupajdit na genetiku.
Byla jsi na genetice? Co Ti tam nabídli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.11.16 11:13

@kackarec Tak už máš bojovníčky u sebe? Moc na Vás myslím, odpočívat, nic nedělat, celej víkend se válet, koukat na pohádky a pojídat ananas :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

@wallace - Krásný věnec, taky už mám nachystaný a svíčku naděje teda zapálím až v neděli, na první advent a budu si přát, aby bylo vše dobré a v příštím roku, jste se všichni staly maminkami. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.11.16 11:16

@Lentilkaaa83 Jééé, já miluju takové překvapeníčka, jen u nás jsem na to spíš já, než můj chlap. ;) Tam máš aj nějaký čokoládky za volantem? :mrgreen:

@WmarliesW - Na genetiku nás objednala 12.12. a myslím, že mluvila o metodě Clarido, nebo tak nějak. Tak uvidím, co se v tom prosinci dozvíme. Ty jsi byla na genetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
25.11.16 11:18

@Lentilkaaa83 ahojky,dekuju za pranicko :-)

@audiomax ahojky,jj uz jsem doma, valim se v posteli, manzel kolem me beha a porad se pta jestli neco nepotrebuju :-) takhle aktivni nikdy nebyl a to jsme spolu 13 let :-D mam u sebe 2 bojovnicky, dr rikal, ze vypadaji super, tak uvidime co z toho bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.11.16 11:25

@kackarec Tak to je super. Moc držím palečky, ať se bobíšci pěkně zavrtají. To je ale hezký, to si užívej, počkej až budete lítat kolem dvou postýlek :mrgreen: :hug: :hug: :hug: Bude to dlouhých 14 dní. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
25.11.16 11:33

@audiomax To mi povidej, ani nevim jak se zabavim, ale tak mam 14 injekci,1 na kazdej den, tak podle nich uvidim jak to rychle (nebo pomalu) utika :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.11.16 11:37

@audiomax já mám genetiku z dob kdy jsme v Gennetu začínali. Ptala jsem se, zda na genetiku musím (už jí máme a embryjko je po PGS) a co mi doporučí, když mi screning vyšel dobře a říkali, že max. plodovku, Prenascan nebo právě Clarigo. Ten poslední vyšetřují Downův, Edwardsův a Pataův syndrom u plodu z krve matky. Prenascan je snad více obsáhlý a také z krve. Prenascan tuším stojí 16,5tis, Clarigo 11,5tis. A někde jsem četla, že Clarigo nad 35+ hradí pojišťovna ale nevím zda je to pravda. Já genetiku odmítla, věřím, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí