Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec v pátek budu držet pěsti ať to klapne. Určitě je znamení už to, že ti to vyšlo na svátek
@audiomax no co jsou holky v jiné diskuzi, tak chodí už od 7 týdne pomalu, já ani nevím kolik budu když mi to od minule o 5 dní ubylo ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu s vámi zapálila už druhou svíčku Naděje… ![]()
Mám obrovskou radost, že spousta z vás, se kterými jsem ji tu zapalovala vloni, už máte svoje miminka u sebe nebo v bříšku ![]()
A o mi dává tu naději, že se snad i my jednou dočkáme…
Takže vám všem přeju krásný Advent a posílám vám ukázku mé tvorby, která mi tu teď krásně voní ![]()
@wallace Nádherný věnec, jsi šikula.
Dočkáme se miminek, já tomu věřím. ![]()
@kackarec píše:
@audiomax no o tom veku, me kdyz dneska volala ohledne tech embryjek, tak jsem se ji ptala, jestli mi budou zavadet 1 nebo 2 a ona na to, no pani, vzhledem k tomu ze uz je vam 33 tak zavadime 2,taky jsem si v tu chvili pripadala hrozne staraananas mam nachystanej, strasne se tesim, ale zaroven bojim, budou mi zavadet 3denni tak nevim jestli je to dobre nebo spatne
to je dobré, je mi stejně, jako Tobě a už 3× jsem je ukecávala na vložení dvou, ale neukecala
že prej jsem mladá a pak si přijdu zase
![]()
@wallace je krásný! Děkujeme za přání a Tobě totéž
![]()
@kackarec všechno nejlepší k svátku a držím pěsti
Holky jak je? U mě furt stejně. Pořád žádné potíže nemam ☺ ráno mě čekalo překvapení. Jsem přišla k autu a tam mě čekalo toto ![]()
@audiomax
super výsledky. U nás to bylo opačně, screening trval možná ani ne 10 minut, hned s námi byla hotová, malej krásně spolupracoval, vše našla změřila, řekla, že krev je v pořádku a že mám šupajdit na genetiku.
Byla jsi na genetice? Co Ti tam nabídli?
@kackarec Tak už máš bojovníčky u sebe? Moc na Vás myslím, odpočívat, nic nedělat, celej víkend se válet, koukat na pohádky a pojídat ananas
![]()
@wallace - Krásný věnec, taky už mám nachystaný a svíčku naděje teda zapálím až v neděli, na první advent a budu si přát, aby bylo vše dobré a v příštím roku, jste se všichni staly maminkami.
![]()
@Lentilkaaa83 Jééé, já miluju takové překvapeníčka, jen u nás jsem na to spíš já, než můj chlap.
Tam máš aj nějaký čokoládky za volantem? ![]()
@WmarliesW - Na genetiku nás objednala 12.12. a myslím, že mluvila o metodě Clarido, nebo tak nějak. Tak uvidím, co se v tom prosinci dozvíme. Ty jsi byla na genetice?
@Lentilkaaa83 ahojky,dekuju za pranicko ![]()
@audiomax ahojky,jj uz jsem doma, valim se v posteli, manzel kolem me beha a porad se pta jestli neco nepotrebuju
takhle aktivni nikdy nebyl a to jsme spolu 13 let
mam u sebe 2 bojovnicky, dr rikal, ze vypadaji super, tak uvidime co z toho bude ![]()
@kackarec Tak to je super. Moc držím palečky, ať se bobíšci pěkně zavrtají. To je ale hezký, to si užívej, počkej až budete lítat kolem dvou postýlek
Bude to dlouhých 14 dní.
![]()
@audiomax To mi povidej, ani nevim jak se zabavim, ale tak mam 14 injekci,1 na kazdej den, tak podle nich uvidim jak to rychle (nebo pomalu) utika ![]()
@audiomax já mám genetiku z dob kdy jsme v Gennetu začínali. Ptala jsem se, zda na genetiku musím (už jí máme a embryjko je po PGS) a co mi doporučí, když mi screning vyšel dobře a říkali, že max. plodovku, Prenascan nebo právě Clarigo. Ten poslední vyšetřují Downův, Edwardsův a Pataův syndrom u plodu z krve matky. Prenascan je snad více obsáhlý a také z krve. Prenascan tuším stojí 16,5tis, Clarigo 11,5tis. A někde jsem četla, že Clarigo nad 35+ hradí pojišťovna ale nevím zda je to pravda. Já genetiku odmítla, věřím, že bude vše v pořádku.