Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baluuu8 to doufám že se tím moje imunita konečně zmátoří, protože zhnisané mandle asi tělu moc nepřispívají, hlavně se snad zbavím bolesti kloubů co poslední měsíc mám.
Ano na zákrok jdu ve čtvrtek dr. mě doporučil a víceméně přesvědčil o analgosedaci, mám s toho teda strach, ale tvrdil že bude na mě hodný a stejně si nebudu nic pamatovat, tak doufám že to tak bude. ![]()
@Lentilkaaa83 a už máš všechny ty termíny na prohlídky? Já mám víceméně celý prosinec každý týden něco, začalo to dneškem tou krví…ale jsem ráda, alespoň mi to rychle uteče.
@medmenka budu na tebe myslet
. Vytáhnou je a pak už bude všechno v pořádku. Mě je kdysi dávno taky chtěli vzít, ale pak z toho sešlo. Musím říct, že jsem se tenkrát těšila na to, až budu týden jíst jenom zmrzku ![]()
Máš pravdu, jsem úplně vyčerpaná, že kolikrát jen tak ležím a koukám do blba, ale spát mi moc nejde. Dneska už se mi to zdálo lepší, tak jsem si dala musli s mlíkem, no v žaludku to bylo tak 20 minut a šlo to ven
. Za chvilku budu mít figuru jak něějaká modelka ![]()
@medmenka držím pěsti ať to dobře dopadne a konečně posilis imunitu
@Izie dneska mi jen řekl ze příští týden uděláme screening a pak ultrazvuk a pak mě posle k mojí dr.tak uvidím pak co mě čeká
@Lentilkaaa83 já ti nevím, ale myslím, že na screening je šíleně brzo, Mě ho ani nebude dělat můj doktor, musím na specializované pracoviště (o patro níž
), to už budu 12+5. Jsem moc ráda, že můžu chodit do CARU napořád, takovou péči jsem fakt nikde neviděla ![]()
@Izie Ty si teda užíváš šavlové tance teda…
Ach jo, ať už tě to opustí a je ti dobře. Budeš jak opuchlá nit.
Aspoň se pak pořádně rozšoupneš o Vánocích. I za mě.
![]()
@Izie tak krev se bere 9 až 11 a to splňovat budu. Takže nejspíš to myslel tím screeningem že nejdříve krev a utz bude potom. No dr ke kterému tady chodím na to má nějakou tu licenci takže budu přímo u něho ☺jinak na svou dr si taky nestěžuji. Jsem s ní maximálne spokojená.
@kackarec 12 vajuch to je hezky.
Hlavne ze se citis dobre po opu. Tak a za chvíli et a je to ![]()
@medmenka zitra drzim palce at mandle dopadnou a je ti uz jen lepe a lepe. ![]()
@baluuu8 ahojky a jak dal pokračujete vy? Mate nejake mrazacky?
@Esíčko.85 Ahoj, nemáme už mrazáčky.
Měníme car, 13.12. jdeme na první konzultaci. Pan dr. Machač má skvělou pověst, tak se těším, že mi snad vleje novou krev do žil.
![]()
@Esíčko.85 ahojky,jj citim se fajn, jen mam trosku tvrdy bricho, ale to bude tim, ze jsem do sebe nacpala hromadu jidla
mela jsem hroznej hlad ![]()
Jinak holky ted ctu co mam zacit brat od zitrka a ten utros me fakt desi
mam brat 1-1-1 vaginalne a to same 1-1-1 oralne takze denni davka 2-2-2 zda se mi to strasne moc a jeste k tomu estradiol 1-1-1 a pak v patek pri transferu jeste injekce, no mam z toho hlavu v pejru, nejlepsi na tom je, ze me to nasadili uz ted aniz vime jestli nejaky embryjka v patek vubec budeme k transferu mit ![]()
@Lentilkaaa83 @medmenka dekuju holky, zitra budou volat jak na tom jsme, urcite se ozvu ![]()
@kackarec Neboj se, embryjka budou.
A já jsem brala utroš 4-4-4
Byl to dobrej masakr, ale když to má pomoct tak proč ne.
Držím ti moc pěsti. ![]()
@kackarec já beru utros 2-2-2 taky celou dobu. Ale jen vaginalne
@Hergi Ahoj, zbytečně se nestresuj
Jinak to nic neznamená že Vám to tak rychle nevyšlo, to je opravdu individuální ale není to ještě neplodnost, neboj! Jo moje okolí se na mě dívá také přes prsty, ale co, holky v mém věku většinou mají už dvě! Takže já jsem fakt rarita, ale na to vůbec nehleď, já už na to nereaguju! Ta bolest nevím co je, to Ti nikdo neřekne…nemusí to být vůbec nic! Mě během celého cyklu pořád něco bolí…a teď moje ovulace byla naprosto šílená :-/