Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 @audiomax @Naomina. Holky dekuji ste moje psychicka podpora ještě ze vas mam
ms ma prijit taky za tri dny a bolesti bricha sou podobny. No chci zkusit udělat test zitra ráno tj.10den po et.Ale tak moc se bojim ze se tu snad fakt slozim jak nebudou//
Tak moc si to prejeme
no vsak jako kazda tady znas
@Naomina a ty si take po et nebo přirozeně? Drzim vsem palce holky ![]()
@Esíčko.85 Hele, já měla pididušíka 9 den po Ketu. První jsem ho hodila do koše, že tam nic není a jak jsem brečela, tak jsem šla asi po deseti minutách do koše se jako rozloučit s testem a byl tam duch, slabej.
Takže možná být Tebou ještě ze dva dny počkám, ale jestli to nevydržíš ( tak jako já ) tak držím palečky strašně moc. ![]()
@audiomax s tím košem jako bych viděla sebe
vidis a nakonec si mela bublinku uz u sebe to je krásné
no slabej dusik si mela a pak sílil jo? Ja sem uplne nervózní
jak se znam tak ne- nevydrzim a hned jak vstanu jdu testit
Jestli teda do rána nepřijde ms ![]()
@Esíčko.85 Je mi to jasný, taky jsem nevydržela 14 dní jak radila doktorka v car. Jo pak jsem dělala 10.den, byl dušík silnější a 11. den byly už dvě čárky pěkný. Ale každá to má jinak, však víš.
Nepřijde, neboj
Nějak jinačí příznak? Prsa?
@Esíčko.85 moc držím palce ať tam na tebe ty 2 čárky vykouknou
jinak bolení břicha je normální, pokud nemáš křeče tak věřím že to bude dobré znamení.
@audiomax prsa boli taky, ale jen kdyz na ne sahnu jinak je moc necitim.Jak ja vsem tehulkam zavidim i kdyz to neni hezke ![]()
@medmenka moc děkuji za podporu
bricho boliva hlavne na večer a nebo kdyz lezim.Kdyz sedim nebo chodim neni to tak hrozny.
@Esíčko.85 Tak to je opravdu moc znamení. Zítra to tam bude
neboj.
![]()
@Naomina dekuji za podporu, opravdu mi to potesilo, ano take doufam, ze v dobrem tady dlouho nepobudu.
a jak jsi na tom ty? Jsi taky jedna z tech statnych? ![]()
@Esíčko.85 zlato třeba to nic neznamená, hlavně odpočívej… moc na tebe myslím
![]()
@baluuu8 @Mišule232. Dekuji holky ![]()
Holky tak dneska ve 4h. rano sem musela na zachod..posilam fotku tt je asi pozitivní ale dokud to nebude potvrzeno z krve tak tomu neuvěřím. Tak moc sem si přála// a ted mam hrozny strach aby vse bylo tak jak si přejeme.
Snad vse bude dal v pořádku.
@Esíčko.85 ja bych rekla ze je pozitivni
moc drzim palce a kdy jdes na krev? ![]()
@Esíčko.85
Juchuuuuu!! To je super!
Moc držím pěsti ať sílí
![]()
@Esíčko.85 holka máš luxusní čáru. Já takovou měla až 13 den. Možná ani to ne.
gratuluji
@Esíčko.85 To je ale luxusní testík!
Ač moc nepíšu, sleduju vás a moc jsem na tebe myslela a držela palce. Teď gratuluju a držím palce ještě víc, ať všecho dobře dopadne ![]()