Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak hlasim kontrola za mnou, na prave strane 5 foliku, na leve 4-6 mensich, pry reaguju skvele, pokud vse pujde jak ma, odber bude v pondeli nebo utery, to by znamenalo, ze jestli budu mit nejaky embryjka tak transfer by byl na muj svatek ![]()
@Monsim pane bože co to máš za doktora? Musí tě kontrolovat? On ten folík totiž může přerůst v cystu, proto se těsně před ovulací musí píchnout pregnyl.
Od takovýho felčara bych šla hned pryč. Clostík se opravdu musí brát pouze pod dohledem. Vždyť on ani neví, jak na tebe bude působit ![]()
@kackarec super, skvělá zpráva ![]()
@Esíčko.85 je to sakra dlouhý, každý čekání. A věř mi, že až budeš těhotná, tak to bude ještě delší. Ale máš pravdu v tom, že pokud je člověk v práci, tak to nějak rychleji utíká.
Já si teď stáhla všechny serie jednoho seriálu a koukala na to pop práci. Musím říct, že mi tyhle 2 týdny docela rychle utekli ![]()
@Izie píše:
@medmenka přijdu z práce lehnu do postele a jen odpočívám. Usínám ještě před 9. Takže můj život je teď hrozně zábavnej.
Víš jakej mám strach, že mi zas řekne, že všechno je špatně?
A co u tebe? teď jsem četla, že ti budou trhat mandle..teda holka, ty si to fakt vyžíráš až do dna. Po tom trápení si zasloužíš alespoň trojčata![]()
![]()
se ani nedivím že odpadneš jak můžeš
jen odpočívej v každé volné chvíli a neboj, prtě bude v pořádku, nic jiného si nepřipouštíme
![]()
No mě dneska dr. nepotěšila, chtěla jsem jít aspoň na krátko do práce a na trhání mandlí jít 15.12. ale nakonec jdu ve čtvrtek příští týden, říkala že mám totálně zbouranou imunitu a hned bych něco chytla a čím dřív budou ty hnusačky zhnisané venku tím lépe. No bojím se
ale zase už snad na vánoce budu moc něco jíst.
Jo a trojčata klidně beru
![]()
@Esíčko.85 čti si, koukej na nějaké pěkné filmy co máš ráda, choď na procházky. Je to na palici zaměstnat hlavu aby se myšlenky pořád nesoustředili na to kde tě právě píchá, zda je to v pohodě… tuhle fázi také nemám ráda.
Jinak píchání je normální a dobré
to zní ale blbě
![]()
@Monsim no tak to je borec pan doktor když tě nesleduje při braní clostíku ![]()
Nechci tě strašit, ale může tě tím i přestimulovat a jak píše @Izie nadělají se ti cysty což teda pro tebe není nic ideálního, dokonce s toho můžeš mít i hyperstimulační syndrom, můžou tvé vaječníky přehnaně reagovat na hormony a začne se ti tvořit tekutina v dutině břišní. Proto by měla být každá co bere clostyl hlídaná, každá reagujeme jinak.
@medmenka no tak to jsem vyděšená. Zítra tam zajedu at se podívá jestli je vše ok.
Dekuju. No to je ale vůl. ![]()
@Monsim tak to promiň, nechtěla jsem tě vystrašit a určitě si tam zajdi ať tě prohlédne protože to není sranda.
@medmenka Tyjo krční mandle mi vyndavali před pár lety.. Taky jsem měla v háji imunitu a angínu každý 3 měsíce. Nebudu to malovat narůžovo, bolí to pak jak čert
Ale je to sliznice, hojí se to rychle a určitě mi to hodně pomohlo. Hlavně pak fakt vydrž co nejdýl v klidu a jez kašičky a přesnídávky. Mně už bylo v nemocnici jeden den líp a že půjdem s mámou do zahrady. Nějak mi to v tom krku ruplo a začala jsem chrlit krev, tak mě hned šoupli na lehátko, umrtvili jen lokálně a museli to znova „spálit“ (tam se to žejo nešije). Cítila jsem pach své vlastní spálené kůže, super zážitek
Umim povzbudit viď?
Budu na Tebe moc myslet ![]()
@Esíčko.85 Já bych to viděla na procházku 1× denně, pak čtení knížek a koukání na filmy a co nejméně hledat informací na netu ![]()
@medmenka Přeji brzké uzdravení
@Monsim Ráda Tě tady zase vidím ![]()
Holky, tak já včera po zaschnutí na testu našla pididusíka, ale nevěřila jsem tomu a dobře jsem udělala, dnes je test naprosto bílý a ještě cítím, že přijde MS zanedlouho, takže jsem si hned říkala, že takové štěstí já mít nemůžu
Raději ten pididuch neměl být ![]()
@Soleil 11
posíláme pusinky a veliké objetí z Nelinkou.Nam taky nejde pořád druhé. Drž se pusinko naše ![]()
@Bjetuš děkuji,
já doufám že to zmáknu, budu hodný a poslušný pacient
už to chci mít za sebou a hojit se.
@Naomina děkuji
tobě meškala ms nebo jsi jen vyzkoušela?? Přesně jak píšeš je lepší nevidět ![]()
Ahoj holky, tak se mi k injekci puregonu pridala druha, ale reknu vam, tahle mi dala pekne zabrat, s perem uz jsem se naucila zachazet, ale tahle klasicka injekce, z ni jsem pekne zpanikarila, ale zvladla jsem to, jen to hrozne svedi a stipe, nevite jestli to je normalni? holky vy co jste prosli stimulaci nemate nejake typy jak nejlepe to pichnout abych potom zase nenapuchla? ![]()