Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
13.11.16 19:53

@baluuu8 moc mě to mrzí že ti to nevyšlo :( že mrcha dorazila.

@Esíčko.85 tak to je paráda, držím palce ať čas do testování rychle uteče a hlavně pozitivní výsledek, je paráda že máte nanučky, bude na sourozence :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
13.11.16 20:42

@medmenka :hug: Je to blbý.. :( Musíme holt bojovat dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.11.16 21:16

@baluuu8 bohužel také patříš mezi ty které si to musí tvrdě vybojovat, ale ono to prostě jednou vyjde a budeme také maminy :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
13.11.16 21:42

@baluuu8 To mě mrzí :(.Drž se :hug: :hug: :hug:.

@Esíčko.85 Držím pěsti, ať se prcek pořádně zakousne a nepustí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.11.16 11:12

Ahojky holky, tak vas tady po vecerech procitam a rada bych se k vam pridala. Nesnazime se o mimi dlouho teprve je za nami prvni neuspesny mesic. Vim ze to neni nic, ale neni to poprve v rozmezi asi 6 let co jsme si take nedavali pozor ale s jinym partnerem a take nic nebylo. Karadka otehotnela s prvnim po prvnim mesici snazeni a s druhym na prvni stouch :roll: tak bych to tady rada prozivala s vami :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.11.16 12:35

Ahoj berusky moje. Jak jinak, je to negativni. :,( :,( :,( :,( :,( holky ja uz fakt nemuzu. Nemam silu psat, myslet, nic. Strasne vam vsem dekuju za uzasna slova, vazim si kazde z vas. Jsem ted na tom ale tak spatne, ze tu nechci sirit spatnou naladu. Budu vas potichu cist a radsi nic neprispivat. Vsem vam moc ze srdce preju abyste se dockaly tech vytouzenych miminek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.11.16 12:58

@Soleil 11 tak to me silene mrzi :(, jak uz jsem procitala te tve prispevky, tak uz jsem ti davala nadeji, ze to konecne klapne. A je to negativni od doktora nebo sis delala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.11.16 13:56

Ahoj holky, je mi 33 a přítelovi 34 let, od června 2015 si nedáváme pozor, a stále nic. Zatím jsme to tedy vůbec neřešili, necháme tomu volný průběh. I když někdy mám obavy, proč to nevychází. Sex moc častý nemáme ( z důvodu jeho zaměstnání), nemůže to být i tím? Poslední 3/4 rok nám sex vychází na 1 x týdně, ani to ne někdy :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.11.16 14:09

@wallace ani nevíš, jak bych ti taky přála ten pozitivní testík. Vím, kolik toho máš za sebou a hlavně ty tvoje šílený biochemka, který ti vždy dávají naději jen chvilku :zed:.
Já bych měla být šťastná jak blecha, ale po zdravotní stránce jsem úplně v háji. To moje šílený zvracený mě snad dožene až na kapačky. V životě mi nebylo hůř, ale pořád si říkám, že jsem toho už tolik vybojovala, že to prostě musím překousnout…Jsem někde v půlce 8tt, tak ještě tak 3-4 týdny a mohlo by to být za mnou.
Myslím na tebe :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.11.16 14:11

@Soleil 11 ach jo, ten svět je tak nespravedlivej. To snad ani není možný :pocitac:. Musíš se dívat hodně hodně dopředu a tam určitě to miminko bude. Já opravdu věřím, že ti zrovna u nás pomůžou. Jak už jsem psala, v centru jsou úplně skvělý doktoři :hug:, vyšetří embryjka a jsem přesvědčená, že to vyjde. Tak hlavu vzhůru beruško :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.11.16 14:12

@Soleil 11 :,( :( drž se, vím že je to hrozně těžké :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
14.11.16 14:35

:mavam: zdravím holky. Screening negativní. Klučík je větší o pár dní, takže mi TP posunuli na 22.5. (třeba nakonec Býka ještě stihnu :mrgreen: ). Fotka nic moc, zítra jdu i na gyndu, snad mi dá lepší.
A těšila jsem se, že se mi žaludek uklidní po 1. trimestru a posledních pár dní je to ještě horší, houpe se mi celý den :?

edit : překlep

Příspěvek upraven 14.11.16 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
14.11.16 14:36

@Soleil 11 :,( hrozně ale hrozně mně to mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
14.11.16 16:04

@WmarliesW To je prďolka, gratuluji k úspěšnému screeningu. :) :* U mě mi bylo zle do konce 16-teho tydne, tak snad to brzy přejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.11.16 16:19

@Soleil 11 nenachazim slov :( bolí to..posilam plno sil a obejmuti :hug: :hug: :hug: drz se si silna žena. :srdce: Myslim na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí