Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax téda to tak rychle utíká
věřím že jsi moc ráda že jsi se zbavila utroše, ten je otravný. Tak si konečně můžeš začít užívat těhotenství.
@Izie tobě je kočko pořád tak zle? tak snad tě to brzo aspoň trochu ustoupí a bude lépe.
![]()
@medmenka JA SE MAM DOBRE NO, ALE TED VALCIM S IMUNITOU, UZ JSEM BYLA 3KRAT NEMOCNA VZDY TO CHYTNU OD MALE.MALA JE LUMP BUDOU JI DVA ROKY OPICI V LEDNU ASI PUJDE DO NEJAKE SOUKROMYCH JESLICEK JA CHCI CHODIT OD LEDNA DO PRACE ALE JEN 2DNY V TYDNU MOZNA 3
@hanka1120 měla jsem hodně srůsty, vaječníky zjizvené ale funkční, dělohu mám obrácenou, ale to také vím a měla jsem nález na močovém měchýři, naštěstí to nebylo zhoubné, ale hlídaná bohužel už budu. Jinak vše o. k.
@Monsim já ho brala taky 3 měsíce. Vždy 3-7 DC, a pak 11 DC na ultrazvuk, jestli folikuly narostly, pak Pregnyl. Poprvé jsem jedla jen 1 tabletu a to bylo málo. Takže dávka nakonec 1-0-1, otěhotněla jsem 3. cyklus, ale nedopadlo to. Kontroluje tě doktor? Ono je tohle důležitý brát pod lékařským dohledem, fakt tě musí hlídat na UZ. Tenhle lék ničí sliznici, takže já měla od 16 DC předepsán ještě Duphaston…
Ale nevím, proč ho máš jíst, když přece teď stimuluješ, ne? ![]()
@hanka1120 no oni ty dětské virózy jsou pro dospělé něco, děti se s toho rychle oklepou, ale dospělému člověku to trvá déle. Tak malá půjde do kolektivu dětiček, tak to budu držet palce ať se jí tam líbí a není často nemocná ať můžeš chodit do práce. ![]()
@medmenka víš co, děsí mě pokud moc nezvracím. Mám hned černý myšlenky. Dneska jsem byla asi jen 4-5…Většinou chodím daleko víc. Ještě, že jdu v pátek k doktorovi a budu vědět na čem jsem ![]()
@Izie no tak to je masakr, to s tebou cítím, musíš být s toho zvracení hrozně unavená?
Jéé, tak to budou další zprávy jak mrňousek krásně povyrostl ![]()
@medmenka PRESNE JAK PISES MALA SE STOHO ZA 3-4 DNY DOSTALA BYLA OK, ALE JA SE STOHO DOSTAVAM VIC JAK TYDEN JSEM JAK POJIZDNA LEKARNA.TO VIS NO RODICAK NENI NIC EXTRA A STEJNE MA RODICAK JEN DO JEJIHO 2.5 ROKU, TO ZE BYS OTEHOTNELA TO TOLIKATILETECH SAMA ODD SEBE TO BY BYL ASI ZAZRAK, A IVF NEHROZI, MANZEL NECHCE.
@medmenka přijdu z práce lehnu do postele a jen odpočívám. Usínám ještě před 9. Takže můj život je teď hrozně zábavnej.
Víš jakej mám strach, že mi zas řekne, že všechno je špatně?
A co u tebe? teď jsem četla, že ti budou trhat mandle..teda holka, ty si to fakt vyžíráš až do dna. Po tom trápení si zasloužíš alespoň trojčata
![]()
@Izie holka já porad nemam žádné příznaky takže mam taky obavy aby vše bylo ok. Kontrolu mám až příští úterý. Ale s únavou to mam stejné. Usínám před 9 a vzhůru jsem kolem pul 5 a většinou už neusnu
@Lentilkaaa83 to vis, ze to bude dobry
.Ja ve vsedni dny spim teda do 7,manzel me okolo sesty obejme a da pusu, ale kolikrat si to ani nepamatuju
Nejradsi bych chodila na kontroly 3 x tydne ![]()
To verim, to je sileny, nemas nahodou na neco alergii, tohle uz neni mozny co s tebou to telo dela. Mely bys navstivit bylinkarku, me takhle zachranila uzlinu, jinak by mi uz rezali ![]()
Ahoj holky
vsem vam dekuji co ste psaly ze nam drzite palce ste zlate.
od opu sem doma na PN a musim rict je to pěkně na palici..
uz nevim jak se zabavit abych nemela blby myšlenky
Hlavne po transferu prvni tri dny me bolelo bricho ted pro zmenu me tam vecne picha (na prave straně jak kdyz u vajecniku)a nevim jestli je to dobre nebo špatně
mela sem radci chodit do prace, ale mam tam nekdy takový nervy a sem v kontaktu s lidima mela sem strach z nemoci atpod. No dneska je to teprv 5den od transefu no a vubec mi cas neutika je to sileny. Nemate nejakou radu jak se doma zabavit?
Stava se ze me dobrej psychous ![]()
@Esíčko.85 mě taky pichalo a bolelo břicho, asi 2 dny před termínem MS. Pak to ustalo. Recept jak se nezblaznit nevím. Já se zabavila v práci. co nějaký filmy? Nebo příprava adventní výzdoby
@Izie diky holky za zprávy.
Já brala 5dc-9dc 1-0-1 dnes večer si beru poslední. Dnes rano Při kontrole čípku se mi víc než zdá, že je jiný než normálně. Normalne to nedelam. Ale mela jsem pred chvilkou takovy krece tam dole. Cipek je Takovy mirne otevreny.
d. h je bílý krémový. Vůbec se netáhne, jak vsude pisou.
ale i takový u mě je neobvyklý.
Tak se tam něco asi děje. ![]()
Pod dohledem nejsem. Dr říkal, že když se nezadari, že mám po tech 3 měsícich přijít.
A nevím co znamená stimulace.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 08:41