Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Soleil 11 jezis holka je mi to moc lito ale nezdávej to prijdou chvile když budes chtit se zase snazit a bojovat.
@medmenka taky porad cekas na ten zazrak? vidíš A JA SI MYSLELA ZE JSI TEHU
@hanka1120 jj, stále čekám a doufám, že se dočkám dřív než budu v přechodu
.
Ahoj holky ![]()
Někdy ty zprávy jsou úžasný a ty druhy zas ne.
Byla jsem u gyn minuly tyden a napsal mi Clostibegyt. Zobu ho od 5dc do 9dc. Dnes jsem 8dc. Tak ještě den. A to mi předepsal 3 balení. Takže na 3 měsíce. Zkoušela ho nektera z vás? A @Soleil 11 ty masti do ČR a vzhůru ke štěstí
taky na tebe myslím ![]()
@audiomax dekuji za privitani, a moc gratuluji k brisku, budu drzet pesti at se malej sikula drzi a budes brzy stastna maminka.
Vim ze mesic neni moc, ale kdyz to tady vsechno ctu, jak maji holky po 30 problemy otehotnet, tak uz mam trochu obavy no ![]()
@medmenka a jak jsi na tom ty? Uz jsi doma z nemocnice? Jak ti vlastne je? ![]()
@medmenka JE TO HROZNY TY UZ JSSSSSI ZASLOZILA SNAZILA TAK BY TO STESTI UZ KONECNE MOHLO DOJIT
@Monsim ahojky
tak znám hodně holek s emimina které mají hned po 3 měsících braní clostylu mimča a dokonce většina jich má dvojčátka. Já jsem ho kdysi také brala, ale mě bohužel nepomohl, to jsem ještě nevěděla že nemám ovulaci.
@Monsim JA TES BRALA CLOSTIGELGYT SNAD PUL ROKU ALE BOHUZEL JSEM NEOTEHOTNELA PO NEM, ALE JE FAKT JA JSEM ZVLASTNI PRIPAD NEOTEHOTNELA JSEM ANI PO 6 TI LETECH TAKZE TAK
@hanka1120
děkuji tak snad až se dám v současnou dobu zdravotně dohromady čeká mě vyndání krčních mandlí tak huráá do IVF.
@Hergi jj, už jsem doma týden, ale dneska mi lékař na ORL oznámil že musíme odstranit krční mandle, protože jsou stále plné zhnisaných čepů „chronický zánět“ který dělá v těle neplechu.
vůbec se mi do toho popravdě nechce. ![]()
@hanka1120 jj, to už mám za sebou, už jsem jen čekala na výsledky genetiky a imunologie před dalším pokusem, jenže pak jsem začala být nemocná už budu doma 2 měsíce. ![]()