Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
11.11.16 18:04

@baluuu8 :hug: :hug: :hug: moc bych ti přála, ať to nevzdáváš (vím, jak moc je to těžké :( ) :hug: :hug: :hug: Já těmhle IVF, KETům a ETům moc nerozumím, nemám zkušenost, ale byl tam duch a tak doufám za tebe, že je to jen lenoch, co mu to déle trvá, než vykoukne… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.11.16 18:09

@Mišule232 Zlatíčko! Vy jste to ale vzali hopem, koukám 8o Hlavně, že jste ty komplikace oba zvládli! :hug: Teď už jen malounko zabojovat, a i koukám, že malý Tadeášek bojuje jako lev :dance:
Všechno bude v pořádku, uvidíš :* Ještě se chvilinku „dopeče“ ;) a už budete spolu doma šťastná rodinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.11.16 18:11

@kackarec Myslím na tebe :hug: Držím ti pěstičky, ať jsou odběry OK a nic nestojí v cestě :*… Zvlášť, když za každý „prd“ platíte takové pálky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.11.16 18:29

@Soleil 11 Beruško, chápu do písmene, co píšeš, jak se cítíš! :hug: (Jen těm všem transferům a tomu vvšemu kolem moc nerozumím…)
Tak jen posílám :hug: :* :srdce:… a moc na tebe myslím a moc moc ti držím pěstičky :hug:
Tenhle bobísek prostě JE ten pravý…! :* :* :*
PS oprava… teda teď jsem se dočetla znovu a pořádně, že dva…?
No tak to tím spíš budou ti správní a budou mít dohromady, jako fajn bráchové/ségry/smíšená dvojička :lol:, nejvíc síly, aby zůstali(y) u svojí maminky :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
11.11.16 19:03

@wallace Já bych to ráda nevzdával a, ale fakt je ta šance už úplně malinká.. :( Už začínám špinit a ms mi podle mě brzdí už jen progesteron, který musím až do pondělí brát… :zed: Tak už jsem nás objednala do jiného CAR, potřebuju mít novou naději, jinak bych ten neúspěch snášela daleko hůř… :? A taky jsem nám objednala wellnes pobyt v Jižních Čechách. :srdce: Jako náplast na bolavá srdce. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
11.11.16 21:37

Ahojky holky, sice pozde ale prece, doktor mi volal az pred 10 vecer ale mame zelenou :dance: a uz mam za sebou prvni injekci, zvladla jsem to uuuplne sama, manzel utekl vedle do pokoje, nemohl se na to divat :lol: tak jdeme do boje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.11.16 22:14

@baluuu8 Tak to mě moc mrzí :hug: Znám tyhle prodloužený naděje s Utrogestanem. Taky bych teď potřebovala nějakou tu dávku naděje a náplastí na bolavé srdíčko ještě vic… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.11.16 10:00

@kackarec Super ;). Držím vše co mám :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
13.11.16 15:23

Ahoj holky :mavam: v pa u me probehl transfer jednoho embryjka.(5 sme jich dali zamrazit)Tak ted dej se vule bozi.Byl u toho i partner, tak byl v dění a nechapal, prej to bylo zvlastni pro nej, kdyz sem byla polonaha a videlo me u toho tolik lidi:)
Holky ale dneska se mi stala nepříjemná vec.(nemejte me za hysterku :oops: ) Lezela sem s obema perinama na sobe a pritel z pokleku lehl rukou celou vahou primo na mé bricho. Nechtěl nevidel, ze tam mam bricho.Dost me to zabolelo. Ještě citim sem tam bolesti po opu. polil me strach myslite ze tim mohl poškodit vložené embryjko? :oops:

Příspěvek upraven 13.11.16 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
13.11.16 15:48

@baluuu8 Ahoj,posilam silu na bolava srdicka :andel: s muzem si pobyt poradne uzijte, naberte silu do dalsiho boje :hug: zitra na krvi se vice dozvis je to nekonečný furt nejaky čekání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
13.11.16 15:54

@Esíčko.85 Neboj se, nemyslím, že by to embryjko ohrozilo. V děloze je dobře chráněné a ještě jsi měla ty dvě peřiny. :hug: Já už krvácím fest, tak jsem si dnes už ani progesteron nedávala, stejně by hned „odplaval“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
13.11.16 16:02

@baluuu8 achjo musis byt smutná moc na tebe myslim at je ti lepe :srdce: Mohu se zeptat tohle byl vas treti pokus ze menite car? A nedari se vam prirozene kvuli čemu? Jestli je to ted nevhodne se na to ptat pochopim kdyz neodpovis. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
13.11.16 16:57

@Esíčko.85 Nee, vůbec to není nevhodné.. Tohle bylo třetí IVF. 1. jsme podstoupili v prním CAR, 2 další v druhém CAR a teď chci přejít jinam. V našem současném centru nedělají preimplantační diagnostiku embryí a já bych ji chtěla. Protože podle všech vyšetření jsme oba zdraví. Takže nevím… :nevim: Každopádně tobě mooooc držím pěsti, ať se za dva týdny dočkáš //. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
13.11.16 17:32

@baluuu8 dekuji ti. :srdce: Teda to je potom oříšek, kdyz ste oba v poradku a nejde to, musite byt oba silni. :srdce: davali ste vzdy po jednom nebo zkoušeli dat i dve embryjka?
Preimlantacni diagnostika, ty brdo tak to sem o neco chytrejsi to slyším poprvé a teda cumim, ze ne kazdy car toto provadi, by meli kdyz uz to stojí vse tolik penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
13.11.16 17:41

@Esíčko.85 Dávali jsme dvě pokaždé právě. No ta PGD je super věc a v tom novém čáru by to měla dokonce hradit pojišťovna když už máme tolik neúspěchů za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí