Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
8.11.16 12:14

@Hanka1982 je fajn že jste geneticky v pořádku, ale chápu že na jednu stranu je člověk zklamaný že se zase nenašla příčina proč to vždy nedopadne. Určitě imunologie je dobrý nápad, ta by se měla opakovat častěji. Mě třeba hormonální profil dělají jen před nasazení stimulačních léků, nebo při změně centra.
Hlavně se dej co nejdříve se zády dopořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.11.16 12:19

@kackarec :hug: co s námi ta změna hladiny hormonů dělají co? Také tyhle stavy občas mívám a je to síla, určitě bych to řekla gynekoložce a probrala to sní, třeba ti poradí jak to aspoň zmírnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
8.11.16 12:36

@Hanka1982 že je genetika OK, to buď moc ráda…když je to jako příčina neplodnosti, tak to není žádná sláva…imunologie, HP a další, s tím se dá něco dělat…ale s genetikou nikdy nic neuděláš…teda jako můžeš mít PGS a vybrat geneticky správné embrya, ale to je asi vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
8.11.16 12:55

@Hanka1982 já jsem taky doktorovi říkala, že by bylo super, kdyby něco našli. On mi pak vysvětlil, že je fakt lepší, když nic nenajdou a můžu to pak brát jako špatný náhody. Ale upřímně si myslím, že tobě možná na imunologii něco najdou. Už 2 x jsi měla SP, možná máš v sobě nějaký protilátky. Ale to jen hádám, nejsem doktorka. Vlastně co si pamatuju, tak jsi nikdy ani nestihla jít k doktorovi na prohlídku a vždycky to odešlo samo, ne?
Teď se dej do kupy hlavně se zádama, je to hnus, sama to znám a už nikdy více. A pak se do toho s Fandou zase pustíte. A co se týče tulení, tak jsem na tom úplně stejně. Je mi tak blbě, že max. 1 x za 14 dní, víc fakt nedám. Nemám vůbec žádnou chuť… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
8.11.16 14:16

@Soleil 11 :mavam: :hug: :hug: Ahoj zlaticko :srdce: držím vše co mám, snad se konečně zadari.Dej pak vědět :kytka: pořádně odpočívej a uzivej si volna. Myslíme tu na tebe :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
8.11.16 14:18

@Izie :mavam: :hug: to je úplně normální, ze se bojis celé těhotenství a pak už celý život! Držím vše co mám, ať konečně dojdes do zdárného konce :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.11.16 15:55

Ahoj holky, trochu odbocim, musim se s vami podelit a jeden skvelej zazitek, reknu vam, varit v cizine ceska jidla bez ceskych surovin je nekdy na palici, dneska jsem se pokusila udelat bramborove noky, ale bohuzel v recku neexistuje polohruba mouka, tak jsem musela pouzit hladkou, no zkratim to, uvalim sisky, nakrajim, napohled to vypadalo super, hodim do vody cekam jestli nevyplavou a nevyplavaly, uplne se rozplynuly noky jedny blby, tak tady ted mam maso a omacku a nemam co k tomu :zed: :cert: fakt jsem se u toho pobavila, koukam do hrnce a nikde nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
8.11.16 16:00

@kackarec :lol: :mrgreen: si mne rozesmala.Tak testoviny nebo rýži. A nebo poslat mouku z Čr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.11.16 16:20

Jj balicek prijde od mamky, ale az na vanoce, tak si budu muset do ty doby pockat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
8.11.16 17:23

@Izie @Terajsek @Hanka1982 @medmenka holky děkuji. Víte co zajímalo přítele jako první? Ze srandy se ptal prý jestli už byl vidět pindík :D Byl překvapený, že je už takhle brzo srdíčko a pak ho napadne toto :D
@Izie fotečku mám. Prý pro manžela, aby měl potvrzení, že se mám šetřit a válet říkal doktor :)
@Soleil 11 beru, jsem ráda, že jsi se ozvala. Věřím, že nám to vyšlo díky tomu, že jsem byla celou dobu pozitivní a jak jsi tu kdysi zmiňovala archanděla Gabriela, tak i díky němu.
@kackarec jj to znám. Ne teda z vlastí zkušenosti. Ale kamarádka v Kanadě taky měla problém, když chtěla něco dělat ze surovin, které tam nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
8.11.16 18:29

@Lentilkaaa83 @Izie Moc blahopřeji k srdíčku! Tyjo já se tady úplně dojímám z těhle krásnejch začátků.. Držím palce holky, všechno bude v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
8.11.16 18:33

@Soleil 11 Holka zlatá, jsi hodná, že ses ozvala a že na Tebe můžem myslet a držet palce. Pěkně se rochni doma a věnuj se bohulibým činnostem jako je čučení na telku ;) A po krvi se ozvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
8.11.16 18:35

@kackarec Jé to jsem zažila v Británii :D I řízky v trojobalu chutnaly jinak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.11.16 20:15

@Bjetuš ahojky,o anglii mi ani nemluv :lol: zila jsem tam 6 let, tam to bylo uplna katastrofa sehnat neco z ceho by se dalo varit po cesku, kde jsi tam byla? ja nejdriv Portsmouth a pak Reading :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
8.11.16 21:03
@j-p píše:
@Izie :mavam: :hug: to je úplně normální, ze se bojis celé těhotenství a pak už celý život! Držím vše co mám, ať konečně dojdes do zdárného konce :hug: :pankac:

Presne tak, jak píše j-p. S tehotenstvim ci porodem strach nekončí. Do smrti se budeš bát o své mimco. ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí