Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišule232 Holka zlata, myslim na tebe a Tadeaska strasne moc. Chlapecek to zvladne a ty taky
Pomahaj ti tam s tou laktaci? Kojici caje, melta.. Ja ted beru homeopatika Ricinus 5ch, jsou na rozkojeni a podporu laktace kdykoliv. Drz se ![]()
@Mišule232 Držíme pesti, neboj se, Tadik to zvládne, je to kluk šikovný. Myslíme naVás.
@Izie Jo tak že to ví maminka, to mě bylo jasný
ale zbytek rodiny bude mít hezkýho ježíška. Tak to jsi dobrá, že už máš vymyšleno na vánoce, tak to já vůbec nevím, je to rok od roku horší ![]()
Já jsem taky furt unavená a spím a to nic nedělám, narozdíl od Tebe, ale bude snad lepší. včera už mi bylo dobře celej den a dnes zatím taky dobrý, tak snad už bude líp.
@Terajsek - To je šohaj krásnej
![]()
@Mišule232 - Držím moc palečky, Tadeášek je bojovník neboj, všechno dožene a bude kus chlapa. Moc na Vás oba myslím.
![]()
@Esíčko.85 na můj chlap by mohl dělat už sestřičku, řekla bych že mi ty injekce píchal lépe než v CARU
tak on měl natrénováno, pak jsme měli nemocnou fenku která měla neustále antibiotika v injekcích a aby jsme nemuseli každý den jezdit na veterinu a nestresovali jsme jí, tak jí to píchal sám, je to šikula.
No modřina se ti asi udělala protože jsi trefila nějakou žilku, to jsou pak jelita jak blázen. Kamarádka dvojčata zvládá v celku v pohodě až to kolikrát nechápu kde bere na to tu energii ![]()
@Izie moc gratuluji k úspěšné kontrole a hlavně srdíčku, je to naprosto skvělé
![]()
@Terajsek
a jak se u toho tváří děsně důležitě je to brouček ![]()
@Mišule232 gratuluji, moc držím palečky, maličký to určitě zvládne
![]()
@Mišule232 také gratuluji a držím pěsti.
@Izie holka, dneska jsem narazila na colu zero bez kofeinu. Tak až ti zase bude zle, tak ji zkus ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrolnim UZ v Car a dopadlo to spatne. Nevim co si mam o tom myslet. Chodim do IVF Clinic Olomouc k Dr. Souskove ale kdyz ma plno nebo tam neni tak me sestricka objedna k Dr. Vrublovskymu. V pondeli jsem byla na kontrolnim UZ u doktorky a na prave strane vydela DF 12mm. Dnesni kontrolni ultrazvuk u doktora a tam mi bylo receno ze tento mesic nic z toho nebude.Ze nemam zadne vajicko.Na vyvolani MS mi napsal Norethisteron ze ho mam zacit uzivat od zitrka (17DC) 1-0-1 a 8 dni.Po dobrani do 4 dnu mam dostat MS a pak od 3DC nasadit zas clostilbegyt 1×1 a pak dalsi kontrola 11-13DC. Nevim teda kde zmizel ten folik co videla doktorka.
@destovakapka tak to se tak někdy stane, neboj příští cyklus s clostylem jich tam tam bude určitě dost ![]()
@medmenka Ja prave ze nevim asi ho mam brat, doktorka v car nechce abych ho brala ale kdyz se nekdy stane a jdu na kontrolu do car doktorovi tak mi ho vzdycky napise. Minuly mesic jsem ho taky brala ale otehotnela jsem ale potratila to.
@kackarec jo takhle ty zijes v Řecku no teeeda me oblibene Řecko
to ti moc zavidim tam je to krásný:dance: horsi s tou uhradou ivf
vse platite to musi být palka ![]()
@medmenka fakt smekam pred muzem i fence pichal injekce
. to je fakt borec
a jak se citis je ti aspon trochu lepe?
@Mišule232. Moc na Tadeaska
myslim, posilam hodne zdravicka a mamince hodne sil
vse se zvladne
![]()
@destovakapka neboj, ono to vyjde… ![]()
@Esíčko.85 muž je dobrá pečovatelka
jinak mi je o trochu lépe, co mi doktor na ORL odstranil hnisavé čepy s mandlí, tak už se to aspoň nezhoršuje, jen teda ta bolest hlavy od toho zánětu dutin je občas něco.. ![]()