Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie moc gratuluji
a držím pesti.At to konečně dotahnete do zdárného konce
![]()
@Mišule232 teda vy jste to vzali hopem
Tak hlavně prejem zdravicko a hlavně ze jste v pořádku. Prcek to dozene neboj
gratuluji maminko
@medmenka Clostik mam uz 3 mesic v kuse a co mi minuly mesic doktorka rikala tak po nem jsem mela male foliky ale to se zistilo ze jsem tehotna.Kdyz jsem ho brala poprve tak jsem nemela kontrolu na UZ.Ja jsem si delala od uterka ovulacni testy a byly negativni.
@Esíčko.85 jj v recku je krasne, jeste si uzivame posledniho slunicka, ted je tady 20 stupnu
jinak mas pravdu, cena za ivf je fakt vysoka, mohli bysme si za to koupit docela slusny auto, co jsme tak secetli tak do dnesniho dne jsme na caste 7500 euro, to je vcetne krevnich testu, stimulace, ultrazvuku a celkova castka za ivf, tak doufam, ze to vyjde, nevim kde bysme shaneli penize na dalsi pokusy
ale co, jist mame co, bydlet taky kde mame, jsme spolu stastny to je to hlavni
Jen me ted zmahaji ty atb co mi predepsal dr, vcera kombo 8 prasku, dneska to same, je mi spatne od zaludku, mota se mi po nich hlava, ale musime to vydrzet, manzel atb snasi nastesti lepe nez ja
a pristi tyden se k atb pridaji injekce, ale rikam si, je to pro mimi tak to vydrzim ![]()
Odjeďte na ochutnávku vín do Znojma a dejte hlídat vnoučka babi a dědovi. Obzvlášť když touží po vnučce.
![]()
@Mišule232 Tadeáškovi přeji hodně sil a zdravíčka a tobbě gratuluji a ať vše dobře dopadne!
Holky, naší princezně jsou dnes 3 měsíce. Je to zlatíčko celé rodiny!
Holky dekuji
myslete na nas, pomaha nam to s bojem. Tadik dela pokroky az se vsichni tady divi
.Jen me porad lita tlak, dr nevedi co mi dat za prasky aby klesl tak zkouseji co muzou, ono neni moc leku ktery muzu kdyz se snazim kojit. ![]()
@Bjetuš dekuji
, prvni dny mi pomahali, jak rozmasirovat prso a jak odstriknout ale od vcera uz musim sama a je to bida.Mam pujcenou odsavacku ale nejde mi to s ni protoze mam malo mlicko. Mam kojici caj tak snad brzo zabere.
@mimi82 Nádherná
. Vidím, že má taky dudlík kytičku jako naše holky. Ze všech ho nejvíc mulují.
Dám sem na den fotky, jak sem slíbila, pak je smažu
. Holkám budou 3 měsíce příští týden.