Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
8.11.16 08:21

Holky tak první kontrola za mnou jsme 7+0 a máme :srdce: jsem si oddychla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.11.16 08:24

@Lentilkaaa83 :dance: :dance: :dance: Mooooc gratuluju, to je nádhera. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.11.16 08:27

@Lentilkaaa83 Mooc gratuluji, spadl ti kámen ze srdce slyšela sem to až tady :hug: to je krásný mě to i dojalo a tak tu pláču :mrgreen:
Mohu ze zeptat jakou metodu ivf ste volili? Zdali icsi nebo picsi? A jestli ste dali i embryoglue? Nám to E.glue nabídli, ale nějak se k tomu nestaveli jestli jo či ne a já pro větší uspech řekla at to dají a ted co čtu v diskuzích, nemám z toho dobrý pocit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.11.16 08:30

@Esíčko.85 A co ses dozvěděla o tom E. glue? Mě ho taky dali… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.11.16 08:45

@baluuu8 Ahojky, no měl by to být gel „lepící“ díky kteremu se vajícko lepe uchytí. Co tak pročítám, tak dosti ženám nepomohl a domnívají se že je to nadbytečné, že přes ten gel se vajíčko hůře dostavá a zanikne. Já už sem psycho nesmím nic číst nebo mě odvezou :? A když tak zpětně vzpomínám na dr. říkal, že ho nemusíme dávat a embryoložka se k tomu taky nějak něměla. Nechali to čistě na nás. Už asi moc přemýšlím. A ty máš u sebe ted zavedenýho bojovníčka?

Příspěvek upraven 08.11.16 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
8.11.16 08:46

Holky děkuji. Vstrebavam to @Esíčko.85 měli jsme icsi a pk. Tot vše. E.glue ani nenabízeli a co jsem četla ke to k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
8.11.16 08:51

@Lentilkaaa83 gratulace, úžasná zpráva :hug: :hug: :hug:. Ale jinak to ani být nemohlo. A kdypak jdeš na další kontrolu? Máš fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
8.11.16 08:55

@Lentilkaaa83 Gratulace k :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Úplně to s Vámi prozivam. :mrgreen:
@baluuu8 Beru, moc, moc, moc držím pesti aby ti to vyšlo. ;) :* :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.11.16 09:03

@Lentilkaaa83 ahojky,taky se pridavam a gratuluji :kytka:

Jinak holky, ja jsem tenhle mesic nejaka vic emotivni, vsechno me rozbreci, nevim cim to je :nevim: uz mam jen asi tak 2 dny do ms, ale co me zarazi je to, ze kazdy mesic par dni pred spinim a tentokrat vubec nic, a dela se mi hrozne spatne od zaludku, nevim jestli je to nervozitou s ivf nebo tou hromadou atb co beru, ale tenhle mesic je divnej, zadny boleni bricha, zadny naznaky, ze by ms prisla, tehotenstvi bych vyloucila protoze jsme se s manzou v dobe ovulky vubec nesnazili, tak nevim co si o tom mam myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.11.16 09:42

Ahoj berusky moje. :mavam: omlouvam se za odmlku. Ani nevim jestli jsem nekomu chybela. :mrgreen: Delam si srandu. Achjo kde zacit. Vice ci mene spontanne jsme se vrhli do dalsiho pokusu. Mrcha prisla o 5 dni driv, bylo planovane Cesko na 4 dny (na dusicky mi umrel tatinek) ale tim ze mrcha dosla driv, byla opu uz v pondeli posledni rijnovy den. Takze jsme byli v Cesku vicemene na otocku. Po tech katastrofalnich ICSI v breznu a cervenci ted byl celkem dobry vysledek, 17 vajicek, 7 oplodneni, 4 mrazacky a dve osmibunky mi byly ve ctvrtek transferovany. Do PK uz nikdy nepujdu, v tom mam jasno, lituju ze jsem nesla do transferu 3. den uz v breznu a cervenci. Na PK se plytva hodne vajicek ktere nemam, takze uz pak nebylo co k zamrazeni. A ja potrebuju asi hafo pokusu aby se zadarilo - jestli vubec. Takze proto transfer uz 3. den. Na krev 17.11. Nebudu vam rikat jak mi je. Manzel uz ma zmaknuty injekce jako profik, pichali jsme 3 ruzne, byl skvelej. Ale teda nebylo a neni mi jeste moc dobre tentokrat, mam dovolenou, v praci to proste nejde vydrzet. Lezim doma a jsem nejradsi sama, nechodim na PC, jen koukam na telku a delam lehke prace. Tak snad se nezlobite, me proste ted nejak nejde chodit na diskuze. Utikaji mi tady ale ty vase uzasne pribehy, moc gratuluju k srdickum (Izie, Lentilka), kontrolam, testum, drzim palce Baluuu na cekani, vim jake to je. :roll: Medmenko tobe drzim pesticky aby jsi byla uz konecne zdrava jako ripa, co ty jsi komu udelala ze si to vse tak musis vyz.rat. :? :hug:
Kackarec tobe gratuluju ze to nakonec vse dobre dopadlo a ze uz muzes konecne zacit, vim jak je clovek netrpelivy a chce uz konecne dobrovolne zacit s tema utrapama. :D :hug: ale pro me je kazde umelko sance na miminko, takze se i na ty injekce clovek tesi.
Misule, byla jsem v soku z tve zpravy. :( Necekala bych ze tu budu co jsem tu par dni nebyla cist o novem miminku. Prvne moc gratuluju maminko. :kytka: nevim co prozivas, musi to byt hrozne. Strasne. Koukat na to miminecko v inkubatoru - fakt se do toho neumim vzit. Jsi silna zenska, zvladnete to, nech si poradit od personalu v nemocnici, bud to rozkojite nebo date umelou vyzivu, hlavne aby Tadeasek byl zdravy. Jsem presvedcena ze se brzy pod stromeckem uz bude usmivat ve trech a bude zazehnano. Bud silna pro toho malickyho drobecka, moc na vas oba myslim. :srdce:

Holky moje tak se fakt nezlobte. Ja se zase objevim, nevim kdy. V hlave mam chaos, strach, bojim se strasne moc mocinky. Ale je mi lip sama, ted to proste potrebuju. Ale urcite brzo prijdu. Davejte na sebe pozor. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
8.11.16 11:31

@Soleil 11 Držím Ti strašně MOC vše co mám, aby to tentokrát vyšlo :hug: :hug: :hug:.

@Izie a @Lentilkaaa83 Gratuluji k :srdce: :srdce: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
8.11.16 11:34

@Soleil 11 zlatíčko moje, ty máš teď tak těžký období, co? Hlava plná vzpomínek na tatínka a do toho další IVF. Nebudu ti tady psát, že musíš věřit, protože tentokrát to určitě vyjde..obě víme, jak je to těžký. Někdo má to štěstí, že mu to vyjde na první pokus třeba lentilka a audiomax a někdo holt musí bojovat hodně hodně dlouho :,(. Moje mamka vždycky říká, že každý má naloženo tolik, kolik unese a ty musíš být asi hodně silná ženská :hug: :hug: :hug:. Dělej prostě to, co tě baví, koukej na telku, čti si, hlavně ať ti myšlenky neutíkají tím jedním směrem…Pokud to alespoň trošku půjde.
věř mi, že i já teď prožívám docela blbý období. Mám v sobě úplně šílenej strach. Už máme sice srdíčko, to jsme ještě nikdy neměli, ale vím, že i tak není vyhráno. Do toho pořád zvracím…ale to mi nevadí, vnímám to tak, že mi HCG stoupá a šampion stále bojuje. Taky se ve mě mísí šílený pocity. říkám si, jestli to vůbec někdy skončí nebo už se takhle budu bát pořád. Teď mi psala kamarádka, která rodila minulý týden, že celý těhotenství prožívala to samý a s narozením Adámka se nic nezměnilo. Předtím se bála, když málo kopal a teď ho pořád hlídá, jestli dýchá. A to nemá za sebou žádnou špatnou zkušenost osobně…
Jsme ženský a máme hodně těžký úděl, ale zvládneme. Ty i já, a vlastně i všechny snažilky :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
8.11.16 11:40

Já stále čekám na výsledky genetiky. Jelikož jsme tam byli 4.10. a výsledky pořád nikde, tak jsem tam teď zavolala. Bylo mi řečeno, že 5.11. to podali na poštu a rovnou se mi mrkla do zprávy a prý máme vše oba dva v pořádku :think:. Až mi to přijde, tak zavolám asi gynekoložce, zda by mi mohla udělat hormonální profil a imunologii.
Momentálně jsem na neschopence. Hrozně mě bolí záda :zed:. Byla jsem u fyzioterapeuta a ten mě minulé pondělí odblokoval záda. Bohužel to nepomohlo. Spíš se to ještě zhoršilo a tak mi doporučil jít na neschopenku. Prý mi mé tělo říká, že si potřebuje odpočinout. Tento měsíc se ani nesnažíme o mimčo, protože kvůli té bolesti nemám na tulení už 2 týdny ani pomyšlení :roll:. Možná mi ta měsíční pauza od snažení pomůže. Už jsem to prožívala hrozně moc a každý měsíc mě příchod mrchy totálně psychicky rozhodil :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.11.16 11:55
@Lentilkaaa83 píše:
Holky tak první kontrola za mnou jsme 7+0 a máme :srdce: jsem si oddychla

To je krásná zpráva, hrozně moc ti gratuluji k úspěšné kontrole :potlesk: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.11.16 12:05

@Soleil 11 :mavam: jsem moc ráda že jsi dala o sobě vědět že jsi v pořádku :hug:, drž se a moc ti držím palce budu na tebe myslet :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí