Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, tak hlasim ze mrcha porad nikde, takhle to je se mnou vzdycky, kdyz nechci aby dorazila tak prijde driv a ted kdyz potrebuju aby mrcha prisla tak ona nikde ach jo, bricho me teda boli fest, tak doufejme, ze snad zitra ![]()
@kackarec chudáčku, takhle se piplat s jídlem a pak nic z toho. A u vás neprodávají ani klasické gnocci?
Je úplnej paradox, že když jsme doma, tak si stěžujeme, že nám nechutná zdejší kuchyně, jak je těžká - omáčky a tak…A když vyjedeme na chvíli ven, tak skoro brečíme.
Já se vždycky těším z dovči na domácí jídlo, mám třeba hrozně ráda čočku a tu mi nikde nepřipraví a to už se nezmiňuju o čerstvým chlebu, kterej je fakt TOP ![]()
@Lentilkaaa83 ten můj je taky přesvědčenej, že to bude kluk a nic jinýho ani nepřipouští. Prý je to jasný, když mi přestalo chutnat sladký. Kolegyně v práci (jediná, který jsem to řekla) mi taky spočítala kluka. Já víc toužím po holčičce, ale hlavně, aby bylo všechno v pořádku, to je stejně nejdůležitější ![]()
@Izie tak gnocci tady prodavaji, ale neni to ono, ja si na reckou kuchyni vubec nestezuju, jidla jsou tu super, uz jsem se ji naucila i varit, tak je manzel spokojenej
ale obcas se mi zasteskne po dobrym ceskym jidle, a o tom cerstvym ceskym chlebu ani nemluvim
v cr uz jsem nebyla skoro 2 roky, ale kdyz se tam vratim tak mamka uz ma navareno, zacinam klasicky svickovou, pak knedlo vepro zelo atd, cely tyden co tam vetsinou sem se jen cpu ![]()
@Izie No opravdu je nejdůležitější zdravi. Pohlaví důležité neni, holčička i chlapeček mají svá pro a proti. Ja dříve chtela také holcicku a teď bych svého chlapaka nevymenila za nic na světě. Ten pocit, kdyz k Tobě prileze, řekne mama a da Ti pusinku, je k nezaplacení.
![]()
@medmenka Děkuju
. Snad jí přesvědčím, aby mi nechala tu imunologii udělat. Ono se té mé gynekoložce nic navíc dělat nechce
.
@Izie Děkuju
. Snad už Ti bude brzo líp
.
@Lucia81 Tak tohle mě nenapadlo. Díky
. Po Tvé zprávě jsem fakt ráda, že na genetice nic nenašli.
@kackarec Jsem se fakt zasmála
.
@Lentilkaaa83 Přítel je vážně vtipálek
.
@Izie to já bych chtěla taky kluka
a v druhém kole holčičku..ale hlavně když to bude zdravé ![]()
@Hanka1982 to jsem rada, ze jsem nekoho pobavila
jinak me kucharske dovednosti nejsou zase az tak spatne ![]()
@Soleil 11 Moooc držím palečky a myslím na Vás.
![]()
@Izie - Beru k tomu tulení já už ani nevím co to je
Po mém krvácení jsem dostala zákaz a ted i když bychom už asi mohli, tak mám hroznej strach, že by se mohlo něco stát. A jak je Tobě? Já tuk, tuk, tuk dobrý, co jsem najela na 11.tt tak jsem už týden na pohodu, tak snad se to už nevrátí.
@Lentilkaaa83 Gratuluju k srdíčku
Já jdu za 10dní na prvotrimestrální screening, tak se těším, že bojovníčka zase uvidím a ujistím se že je všechno v pořádku.
Holky a necháte si říct, co to bude? Můj teda nechce, chce překvapení, ale já jsem strašně zvědavá. Jinak doma pořád nuda, ale už mi aspoň není špatně, takže šmejdím a snažím se dovybalit a jinak, kdykoliv můžu prchám z bytu pryč.
Jo a už jsem si musela koupit větší rifle
![]()
@audiomax Jsem rada, ze je u Tebe všechno v pořádku.
Uuivej si to, rychle to utíká, je to jako vcera, kdy jsem objevila // a za 8 dnu ma Sigoušek uz rok.
Jinak chlap chtěl překvapeni az do konce, ja to vydržela nevědět do 32.tydne. A chlapovi jsem nic neřekla. ![]()
@Terajsek Děkuju
Hrozně to letí, moje první miminko má za necelý měsíc 18 té narozeniny
No já to vidím asi taky tak, že si to nechám říct až budu u doktora někdy sama, ale mojemu to neřeknu. Přece jen namyslet jména, barvu kočárku a tolik věcí co je potřeba to chlap nemůže pochopit
![]()