Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a jedinne co vyšlo ze mám holku, tak jsem se cpala pořád sladkxm
k snídani, k obě
du a večeři
a kilo denně mandarinek.
No tak mě vychází napůl kluk a napůl holka
Možná rozhodne tvar břicha
![]()
@Mišule232 - Dyť Ti říkám, že je to bojovníček, za chvilku už bude s Tebou doma uvidíš.
Držím palečky, ať se rozkojíte, všechno rychle dožene, protože všechny snažilky tu, mu drží palečky a myslí na Vás
![]()
@kackarec - Tak dvojčata jooooo???
Odpo pisni výsledky, držím palečky
![]()
@Lentilkaaa83
Mně dle většiny babských rad vycházela holčička
Např. lineu negru mám přes celý břicho ještě teď, bylo mi blbě první 4 měsíce, jedla jsem hromady sladkýho, kyselý mě nebralo.. Ještě si vypočítej podle Jonáše http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti a číňanů http://www.superko.com/…ho-kalendare . Obojí mi taky vyšlo na holku ![]()
@Mišule232
To jsou skvělý zprávy! Tvoje pozitivní naladění je taky důležitý
Tak bojujte oba dál, jste úžasný ![]()
@Bjetuš píše:
@Mišule232
To jsou skvělý zprávy! Tvoje pozitivní naladění je taky důležitýTak bojujte oba dál, jste úžasný
Taky na vás myslím a moc držím pěsti, ať se deobečkovu dobře daří a brzo vas pustí domu.
![]()
@audiomax Špaténka…
Na testu miniduch, který nesílí, takže biochemické asi…
Už jsem objednaná do jiného CAR na 13.12. a v lednu bych chtela zkusit minimálku.
@audiomax Jdu až v pondělí na krev. Už bych nejradši léky vysadila, ale musím vydržet ještě pár dní, no… ![]()
@baluuu8 A kdy sis dělala poslední testík? Třeba je ještě nějaká malinkatá naděje.
@j-p fotečku určitě vložím
je to božan ![]()
@audiomax děkuji zlato, je to pořádný bojovníček
![]()
@Bjetuš
bojujeme dál a nechceme se jen tak vzdát
![]()
@baluuu8
mooc děkuji
![]()
@audiomax Včera a to jsem byla 12.den. Už testy nemám, tak už asi ani kupovat nebudu. ![]()
@baluuu8 Hm, tak to je blbý, 12 den už by mělo být vidět trošku víc. ![]()
Tak to mě mrzí.
![]()
Ale každopádně v pondělí budu na Tebe myslet, třeba je to nějakej lenoch a nechce se moc ukázat. Šance pořád je.
![]()
@Izie @Lentilkaaa83 Holky zlaté, ani nevíte, jakou mám z vás radost!
Moc moc gratuluju k
a
Když vás všechny teď zase dočítám, dodáváte mi aspoň malinko optimismu do té propastné depky, ve které se teď právě nacházím ![]()
Však tu už nějaký ten pátek spolu navzájem sdílíme svoje osudy, raduju se s vámi a za vás… ![]()
Moc na vás myslím, ať vše pokračuje dál, jak má, v pořádku, a ať jste všichni zdraví ![]()
@kyticka86 Máš moc krásné holčičky!
Bože, ty jsou k zulíbání! Nevím, jak bych zvládla dvojčata, vždycky jsem se toho bála, ale teď se přiznám, že jsem ti je malinko zazáviděla… :
![]()
Příspěvek upraven 11.11.16 v 18:04