Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
14.11.16 16:30

@kackarec ten můj je taky posera..když jsem si píchala tak se koukat nechtěl :)
@Esíčko.85 držím pěsti at to dopadne
@Soleil 11 @baluuu8 holky to mě mrzí, že to nedopadlo :( věřila jsem, že se přidáte :hug: :hug:
@WmarliesW gratuluji k úspěšnému sreeningu

Jinak mně pořád nic není. Žádné nevolnosti, žádné příznaky. Příští kontrolu mám příští úterý až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
14.11.16 16:49

@Soleil 11 Beru, je mi to strasne moc líto. :( Doufam, ze to brzy přeboli a půjdete dal. Nevzdavej to. :hug: :hug: Sigoušek Ti posila objetí a úsměv. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
14.11.16 17:01

@Lentilkaaa83 no to mi povidej, vcera uz to bylo jednodussi :-) uz to docela zvladam, ve stredu jdu na kontrolu jak folici rostou, ale musim se priznat, je mi uz ted hrozne, strasne se mi mota hlava a jsem hrozne unavena :-( ale pro mimi vsechno, musim to vydrzet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
14.11.16 19:35

@Soleil 11 Je mi to moc líto, nevzdávej se, i když máš asi chuť to vzdát. Posílám ti :srdce: ať je Ti brzy lépe, těžko hledám slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
14.11.16 19:38

Holky, nejen, že u nás nic, asi jsme teď ovulaci nevychytali :-/ a prostě jak byla ovu jsem měla hrozné křeče v břiše a špinění a to trvá až do teď, už je to 6 dní od ovulace a pořád špiním, ale to už jsem měla několikrát a jsou to prý jen hormony, nejspíš po ovulaci. Takže na milování není pomyšlení :nevim: Zkusili jsme to jen jednou a to hned po MS, ale určitě si naděje nedělám :nevim: Spíš mě trápí, aby to něco nebylo, tak se zítra asi objednám na gyndu, protože abych chodila s vložkou (teda s tou menší) skoro celý cyklus??? divný, ne?
Jinak Vás zdravím moc, čtu Vás denně. Moc Vám všem fandím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
14.11.16 21:23

@Soleil 11 To je tak strašně strašně strašně nefér :( Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
14.11.16 21:26

@WmarliesW Ten už je velikééj :srdce: Mám fotku z prvního screeningu ještě na lednici :D S nevolnostma ještě chvíli vydrž, mně vymizely nějak během toho 4.měsíce. Hlavně že je pídě v pořádku, to je skvělá zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.16 08:51

@baluuu8 Moc mě to mrzí. myslím na Tebe :hug: :hug: :hug: :hug:

@Esíčko.85 - DRžím moc palečky, ať se prcek zavrtá a nepustí, máš ananas? :mrgreen:

@Hergi - Ahojky a vítej :mavam: Držím palečky, ať se co nejdřív zadaří, měsíc opravdu nic není, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.16 08:56

@Soleil 11 Beru moje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Moc mě to mrzí, že se pořád tak trápíš. Slib mi, že ted už půjdete do česka a necháš si všechna vyšetření miminek co jdou. Myslím si, že v tom je zakopanej pes. Kdyby jste si náhodou vybrali car někde na moravě, bydlet budete u nás a hotovo!!!
Moc na Tebe myslím. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
15.11.16 09:03

@WmarliesW obrovská gratulace :hug:. Ty jo, to snad ani nepiš, že to po 1. trimestru všechno nezmizí. A už máte vybraný jméno? Vím, že je ještě hodně brzo, ale vlastně proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.16 09:04

@WmarliesW Ahojky, gratuluji k dobrým výsledkům, já jdu za týden, tak se těším aj se trochu bojím. Mě už nevolnosti ustoupily, ale pobolívá mě pořád břicho. Tak šup sem z další fotečkou, z toho screeningu nic moc nevykoukám :mrgreen:

@Naomina - Teda pořád nějaké trápení, co tak čtu vid? To špinění musí být pěkně nepříjemné, určitě se radši objednej, ať máš klid, že se nic neděje. Držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.16 09:08

Ahoj holky moje :mavam: Já dnes začínám 13 tt, takže slavnostně končím s utrogestanem, injekcema ( mám uplně rozpichanej zadek :mrgreen: ) a náplasti už mám na břichu taky poslední. Nejvíc se těším na to, až ze mě celej den nic nepoteče, bo ten utroš byl pěkně nepříjemnej. Břicho pobolívá pořád, ale nevolnosti už minimální, tak už se snad nevrátí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
15.11.16 09:14

@audiomax asi se zeptám hloupě, ale po IVF se musí ještě tak dlouho píchat injekce a brát léky?
Beru moja, tak nejhorší už máš za sebou a můžeš si snad naplno užívat těhu. Pamatuješ, jak byl loňský rok v tuhle dobu šílený? Já měla revizi 24/11 a ty myslím den po mě :think:. No a teď máš u sebe malýho šampiona a všechno už bude dobrý :hug: :hug: :hug:
Moje nevolnosti neustupují vůbec, spíš naopak. Te´d o víkendu jsem :poblion:, i když jsem ležela jen v posteli. Ríkám si, že ještě tak 3-4 týdny a mohlo by to skončit, kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.16 09:24

@Izie No normálně se bere jen utroš a náplasti asi, ale tím jak jsem krvácela tak mi doktorka napsala obden pichat agolutin. Víš, že na to ted myslím každý den, já měla revizi den po Tobě, přesně tak a vidíš, jsme obě zase těhotné a tentokrát už to bude všechno dobré. Jen jsem teda upřímně nečekala, že uplyne jeden dlouhý rok. Ale tak hlavně, že je v bříšku a ještě 6 měsíců tam vvydrží.
Pane jo, chudino a to pořád chodíš do práce? Já už teda funguju normálně, jen netahám těžký věci, už mám i malý plán, že si v sobotu uděláme pěkný večer se sexíkem ( po 3 měsících 8o :zed: :zed: 8o ) ale přece jen po práci si na chvilku lehnu, odpočnu, natáhnu záda a to v práci jaksi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
15.11.16 09:46

@audiomax já byla tenkrát v listopadu taky dost naivní a opravdu jsem si myslela, že budu mít miminko září/říjen :lol:. Nakonec jsem v tu dobu alespoň otěhotněla. Ale víš co, asi to tak mělo být. Já už mám teď před těhotenstvím hodně velký respekt.
Jj, do práce chodím pořád. Peníze prostě potřebujeme a moje výplata rozhodně není zanedbatelná. Zrekonstruovali jsme byt, koupili auto…znáš to. Chci, aby měl manžel co nejmíň závazků až odejdu na mateřskou, protože plánuju zůstat doma alespoň 5 let, chceme 2 děti :*
Tak už sex? Mě je tak zle, že nemám vůbec chuť. Kvůli chlapovi to teda 1× týdně zvládnu, ale dělám to opravdu jen kvůli němu. Snad to bude v 2. trimestru lepší a budeme řádit jako zamlada :* :* :* :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí