Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kyticka86 jojo, jen kytičku a občas mám pocit, že ho snad sežere
holky jsou krásný, mají super vlásky!
@kyticka86 @mimi82 Jé to jsem nějak nepostřehla, že máme mimča takhle blízko sebe. Matýskovi byly 3 měsíce před týdnem, tak mu musím ukázat ty vaše krásný holky, aby věděl, jaký ho čekaj nevěsty ![]()
@Terajsek
pěknou dcerušku máš. Ba ne, pořád vypadá jako chlap. Chlap v trapný sukýnce ![]()
@Naomina Ahojky, tak to me mrzi
mne to taky nevyslo - omlouvam se za delsi odmlku, ale byla jsem ted ty dny mesicku hodne ponorena do sebe (jeste ty dusicky atd.), tahle menzes byla hodne transformacni, (nebo jak to nazvat) vypadalo na me spousta kostlivcu. Ted se citim bajecne a skvele a plna energie a moc se tesim na ovulaci
Tobe taky moc drzim palecky dal ![]()
@Bjetuš jojo, máme
rodila jsem o tři týdny dříve a Anetka je 5. srpna. My už máme ženichů, že můžeme vybírat ![]()
A konečně jsem vše dočetla a mooooooc velké gratulace novým maminkám a ať se u vás kulihráškům líbí!
Ahoj holky, pisu v rychlosti.Dnes u me doslo k odberu vajicek. Po odberu mi bylo pekne soufl velky bolesti
hrozil mi hyperstimulacni syndrom odebrali mi 19 vajuch
vsechno ok ale dr.tam objevil 2mm tekutinku, ktera tam nebyla a snad se ztratí do doby transferu jinak ze by mohla branit v početí
tak sem z toho špatná a modlim se, aby vse bylo ok..zitra odpo mam volat jak se vyviji. Embryolozka nam doporucila metodu icsi (dr.ke kterému chodime dnes nemel smenu a ten navrhoval tehdy picsi)tak sme dali na její radu prece jen ona s tím dělá a ty spermie videla.(nic moc spg) s radou oplodnit co nejvíce vajuch.Tak sme dali vsechny.
@Esíčko.85 ty blaho, taková úroda
držím pěsti ať to dopadne. Já jdu v úterý na první kontrolu a nervy začínají pracovat
@Lentilkaaa83 ahojky tve nervy sou na miste. Zitra vse bude ok uvidis
na kolik tam jedes? Budu na tebe moc myslet.
Ja mela nervy dneska nez sem volala embryolozce
tak z 19 oplozeno 10. A v patek transfer.Sem z toho vseho dost nervózní ![]()
@Lentilkaaa83 něco mi povídej o nervech. jak jsem byla ve čtvrtek na kontrole, tak víceméně okamžitě mi přestalo zvracení. Houpe se mi žaludek, ale to je všechno. Takže teď mám zase strach, že je to špatně. Možná jsem to měla předtím nervového původu, to víš, 2 nezdary už pěkně zahoupou s psychikou.
Zítra na tebe budu moc myslet ![]()
@Esíčko.85 pane jo, tak už v pátek transfer, to je teda pořádná rychlost ![]()
@Terajsek @kyticka86 @mimi82 holky krásné máte dětičky, no kdo umí, ten umí
![]()
@Esíčko.85 krásná úrodička,
tak hlavně pěkně odpočívej a pěkně bašti hodně bílkovin a prolévej se aby jsi byla fit na transfer a předešla jsi ohss
@Lentilkaaa83 neboj, bude to určitě všechno o. k. a ty uvidíš mrně jak mu tluče srdíčko, budu na tebe moc ráno myslet a držet palce ![]()
@baluuu8 a jak to vypadá u tebe? ![]()
@medmenka Ahooj, asi bledě…
Jsem 9.den po ketu a test bílej… ![]()
@baluuu8 ještě neházej flintu do žita, pořád je šance…
oni vědí proč se má testovat až 14 den
@medmenka No snad se ještě ukážou //. A co ty? Jak je ti a už jsi doma nebo pořád v ozdravném procesu ve špitále?