Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka Bohužel nic nefunguje, pauzu už jsme měli a ne jednu, ale já si myslím, že pauzou jen ztrácím čas. Díky za podporu!
@audiomax Děkuji, ty se také drž! Já se jako bojovnice moc necítím :-/ spíš mám někdy chuť to vzdát, ale co pak? Mít život bez dítěte je těžká volba.
Holky a kde jsou naše „starší“ snažilky - kde je například Monsim nevíte?
@audiomax děkuji
to je moc dobře že jsi si užila fantastiky víkend a hlavně je fajn že jsi to ze sebe dostala co se týká nespokojenosti v novém bytě, máš opravdu úžasného chlapa že se snaží pochopit a vyhovět.
@Naomina
chápu tě, za těch 12 let co se snažíme mám také nějaké pauzy, ale kdybych si je nedělala, tak už jsem asi někde zavřená v ústavu pro duševně choré. Hlavně si snažením nechci zničit vztah/manželství není to jen o mě ale o nás. Chlap potřeboval také svůj čas aby se s tím vždy popral i když se tváří jako tvrďák tak bylo jasné že ho ten neúspěch trápí. Nejhorší vždy bylo když se zakousl že už do dalších pokusů nechce, že se nehodlá koukat jak si ničím své zdraví. On už se možná i vnitřně smířil s tím, že se může stát že své dítě nikdy mít nebudeme, ale to já si absolutně ještě nechci připustit!!! Musím mít pocit že jsem pro to udělala maximum… ![]()
Já věřím že sílu zase najdeš
![]()
@medmenka Tak to je jakoby jsi četla moje myšlenky! Fakt to není snadný, taky si nechci zničit vztah! Já vím, že se snažíte hodně dlouho… děláte pro to rozhodně více než my. U nás ještě nepadlo slovo IVF, ale já vím, že přítel by byl zatím proti. Je to fakt těžký a říkám si, proč zrovna já - my toto musíme řešit.
Ahoj holky, tak nevim, jestli mam brecet nebo se radovat, opet zvyseny prolaktin a naopak velmi nizke hodnoty LH a FSH oba po min. hranici, tak jsem zvedava co mi na to dr rekne, jestli mi posune IVF az na prosinec nebo dokonce na pristi rok, nevim, jestli s tema hodnota budu moct zacit stimulovat
taky mi zjistili ze steru bakterie (ne kvasinky) gardnerella nebo jak se to jmenuje ![]()
ale dve dobre zpravy, hodnota AMH optimalni a stitka mi klesla sama bez prasku do tolerovaneho limitu
@kackarec ahojky nebud smutná
vim ze spichas na ivf, napred te daji dohromady a neboj dockas se.
dulezite je, aby tve telo dali dohromady a vse pak probihalo jak ma
Na prolaktin ti daji nějaký leky a pak to pujde
si silna a delas to jak pro sebe tak pro miminko ![]()
@medmenka ahojky, tak tvuj muz je pasak jestli ti zvladal pichat injekce
, kdyz sem to rekla mojemu ze bude taky, tak ten by to nezvladl.
Vcera sem si poprve pichala dalsi ale do stehna a asi pul hodiny sem tu injekci davala dohromady, po pichnuti pak modrina jak kra. a
pripadla se si jak nejaka narkomanka.
Tva kamoska ma dvojcatka? A jak to zvládá?
Moc ti preji brzke uzdraveni at naberes silu.
@Esíčko.85 ahojky,tak mam nove zpravy, vcera vecer v 10 mi volal doktor, a zaciname stimulaci
na ty bakterie dali me i manzelovi 3 ruzna atb na 21 dni, je to teda masakr ale IVF to nebrani
prolaktin je pry zvyseny ale ne katastrofalne, ze se s tim da pracovat, tak jsem mooooc stastna, ze se to nebude protahovat, ted jen pockat na ms a jdeme na to ![]()
@kackarec tak supeeer. Sem šťastná za tebe
ja zrovna cekam na dalsi kontrolu a udelalo se mi jaksi špatně ![]()
Ahoj holky, mám za sebou kontrolu. Všechno je v pořádku, už máme
. Jsem někde na přelomu 5/6, tedy jak jsem si myslela.
Ještě teď tomu nemůžu vůbec uvěřit
Jsem prostě úplně mimi. Emryjko má nějaký 3 mm, tak krásně mu tepalo srdíčko. Na kontrolu jdu za 14 dní, to zas bude trvat…
@Esíčko.85 dekuju,jak zvladas injekce? ja jsem zvedava jaky to bude, delaji se mi modriny kazdou chvili a po tech vsech odberech mam kazdou ruku modrou
manzel si ze me dela srandu ze jsem jak narkomanka
me bude kontrolovat az 8 den po zacatku stimulace, rikam si, jestli to neni dlouho, ze by to treba chtela nejakou kontrolu kolem 4teho dne, ale dr asi vi co dela
ja mam davky 300 jednotek, po tech 8 dnech se uvidi jestli je necha stejny nebo je snizi atd.
@Izie ahojky,tak to jsou super zpravy, gratuluju k
hlavne na sebe davej pozor, jak to mas s tou nevolnosti? uz je ti lip nebo porad stejny? ja vas tady holky ctu uz hodne dlouho, ale porad nebylo cim prispivat, ale ted uz budu psat pravidelne, ptz se konecne zacalo neco dit ![]()
@kackarec No super zprávičky, vidíš, ted už jen počkat na mrchu a jdete do boje
Tak ať přijde co nejdřív.
Na injekce si zvykneš, neboj, já byla jak profík. Pro mimi všechno viď.
![]()
@Izie - Mooooc gratuluju k srdíčku, je moc dobře, že bylo a bilo
Snad Tě to trošku hodilo do klidu, i když máš před sebou ještě pár náročných týdnů. A ještě je Ti furt tak blbě? Klidně zůstaň doma, máš na to právo!!! Já se těšila za týden, že už bude 12 tt a bude líp, bez nervů, ale moje známá teď přišla o mimi ve 22 tt, nějaký děložní zánět, takže ten strach bude pokračovat dál. Ale jsou to bojovníčci, počkali si na rodinu. ![]()